Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
8.3.12 14:53

sandreo to není jen tak jednoduché, je to manželova světice, v dětství mu zachránila život tak na ní nedá dopustit… nesedíme si už od začátku, u prvorozeného jsem každou poradnu prořvala a musela tam chodit jen s manžou,to si nic nedovolila. Teď už vím jak na ní, vše odkývat a myslet si něco o pr. a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.3.12 15:00

Aha,tak to jo,to chápu,že od ní nemůžeš jen tak odejít.Máš recht,odkývat a myslet si svoje.Nemá cenu se kvůli ní stresovat a nechat si otravovat život,ať si víš co.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.3.12 15:22

Ona je jinak fakt dobrá, pár rad mi dala a dobrých, jinak se dle ní moc neřídím a dělám si vše dle sebe, moc kouká do tabulek a to já neřeším. Moje dítko je originál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
9.3.12 08:20

ahoj

Vůbec nestíhám sem chodit,co jsem přišla z porodnice nic nemám hotový,pořád někde bordel :roll: Nemít doma manžela,tak nevím,jak bych to všechno stíhala?Malej je dost ubrečenej,asi má prdíky,takže se chce chovat.Taky mám popraskaný bradavky,tak musím odstříkávat a krmit ho z lahve,takže buď odsávám mlíko nebo chovám :mrgreen: Holky už jste byli s kočárkem venku?Nebo za jak dlouho jste šli ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.3.12 09:38

Zakelko my šli dva dny po propuštění,bylo krásně… A dnes je zase jaro,tak odpol.taky vyrazíme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.3.12 11:10

Ahojky, díky Radulko… já to zkusím, alespoň budu mít jistotu, že tu kapičku spolkla… :)

Zakelko, my šli druhý nebo třetí den po propuštění z porodnice… je nádherně. :D Chodíme denně, sama jsem ráda, že se jdu nadýchat čerstvého vzduchu. Včera jsem byla i když krápalo. Jsme venku vždycky cca 2 hoďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.3.12 11:14

Ahojky, téda, vy rostete!!! :mrgreen: To je fajn… bude to kluk, jak buk. :mrgreen: Jsem taky zvědavá, kolik Majda přibrala, jdeme do poradny v úterý…

sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak my za týden přibrali 300g 8o :dance: Takže Adam má už skoro 3kila :mrgreen: My Vigantol kapeme už od min.týdne,buď mu ho dám na dudák,nebo když má zrovna otevřenou pusinu,tak kápnu přímo tam.A ještě máme kapat 1krát týdně Kanavit.
Radu,tak co změnit doktorku?Pokud víš,že si prostě nesedíte a prudí tě.
S tím kojením-nám to jde taky líp z levýho prsu :lol: Kojim v sedě a nohy mám tak po různu,asi jako Radu :) A bradavky mám zatím úplně v pohodě,až se divim :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.3.12 16:55

Ahoj holky :mavam: My zatím byli jen ve vajíčku když sme šli k doktorce.Páč jak nám dělají ten nový výtah,tahat se s kočárem do 4.patra je na prd,do sklepa se nevejde a v kočárkárně si netroufnu ho nechat.Ale ve čtvrtek bude už hotov,tak se strašně těšíím ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.3.12 16:57

Zakelko,tak snad se to ještě upraví,jak to brečení tak i ty bradavky :) Tak držím pěsti :hug: Já včera říkala doktorce,že jen kojim,přebaluju a furt dokola,tak prý ať vydržim,že se to po šestinedělí snad upraví a budeme mít už nějaký režim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
9.3.12 18:20

Ahoj holky :mavam: Tak já taky moc nestíhám sem chodit,pořád uklízim-jsem jak nemocná :lol: jinak malej je hrozně hodnej(tuk,tuk).Budí se po třech,někdy i čtyřech hodinách a v noci jen jednou NANEJVEŠ dvakrát,takže pohodička :mrgreen: Zakelko,my byli venku taky dva dny po propuštění,ale zatím jen jednou.Začíná tu bejt zase zima jak blázen.Včera jsme s přítelem poprvé koupali :lol: Snad poprvé jsem malýho slyšela tak plakat!!Jak na to neni zvyklej,tak s toho byl vypleklej :D Ale zvládli jsme to v pohodě a nakonec se napapal a byl grogy asi pět a půl hodky v kuse!!!Je to zlatíčko :pankac: Jsem štastná žena :pankac:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
9.3.12 18:36

Joo,jinak kojení jde dobře..Už jsem na to přišla :pankac: Snad to vydrží :dance:

• Citovat
  • Upravit
2428
10.3.12 16:40

Ahoj holky.Adam teda u koupání zatím taky řve,pak se nají a je taky vyřízenej :lol: Ale tak to mají asi všechna mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
10.3.12 19:29

Ahoj tak náš Honzíček bude asi kachna jako jeho bráška a tatínek :pankac: Vodu si naprosto užívá :dance:
viz dnešní foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.3.12 19:48

Zdravím vás všecky…Tak jsme se pomaličku zaběhli doma, hodně mi pomáhá mamka - tak nějak automaticky se zaangažovala a musím říct, že jsem ráda. Hodně mi pomáhá. Myslím, že bych to zvládla i bez ní, ale jsme takto úplně vklidu. Jáchym je zlatíčko, sice u přebalování a koupání většinou řve, že se až zalyká a celý rudý, ale myslím, že se to časem srovná. To je snad normální. Včera spal v noci úplně úžasně od půl noci do čtrt na 5 a pak kojení a spali jsme až do 8. DNes čekám , že to bude naopak. I když kdo ví…Na očistkové pálení jsem vyzrála heřmánkovým odvarem, po čůraní se otřu kapesníkem namočeným v heřmánku a musím říct, že je skoro po palení. Kojení pomalu vychytáváme, často mi u toho malý usne , ale jak ho odložím za chviličku se vzbudí a chce dál. Tak kojíme i na 4×. Venku jsme ještě nebyli, ale odpoledne jsem ho oblekla a zabalila do fusaku a spal u otevřeného balkonu a musím říct, že spal jak dudek přes 3hodiny. Čerstvý vzduch je čerstvý vzduch. Porod byl v pondělí a mněm to připadá tak strašně dávno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
10.3.12 20:42

Lúco vítej doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie