Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
26.3.12 21:41

Radulko, takhle ti krásně spinká? ty se máš, my se budíme 1-2× za noc, jak kdy…a nějak se nám to přibírání zastavilo na 5, 5kg-asi malá vyslechla MuDru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
26.3.12 21:45

Jj Májo,jsem zvědavá zda mu to spinkání vydrží i na doma… My jdeme na kontrolu k dr. 4.4. tak jsem zvědavá jakou budeme mít váhu. Hlavně mám radost,že ta žloutenka ustupuje a nemusíme už dávat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
29.3.12 12:27

Ahoj holky,japak se vám daří?Adama poslední tři dny trápí prdíky,a to jsem se radovala,že na to moc netrpí.Trochu předčasně :zed: Řve hlavně v noci,takže spim tak dvě hoďky,no snad se to zas zlomí a přejde to.
Počasí se taky pokazilo,tady u nás je pěkná kosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.4.12 22:01

Zdravím Všecky :dance: - nějak jsem tu dlouho nebyla. Dneska je to přesně 4týdny od porodu, letí to. Ale připadá mi to tak dávno…Jáchym je celkem hodné mimčo.V noci krásně usíná po kojení . V sobotu jsem měli první perný den s prdíkama, to bylo teda tóčo. Bylo mi ho líto a furt jsem přemýšlela, co jsem to takového snědla, že ho to tak bolelo. :nevim: Ale naštěstí je to pryč. Jen mu naskočila taková červená vyrážka, :cert: ale jen na obličeji a na hlavičce. Původně jsem myslela, že z toho sobotního řevu anebokopřivka, ale to by měl asi všude. Nezdá se, že by ho to svědilo . Četla jsem , že kojeneckou vyrážku mají skoro všechny mimina, tak uvidíme. Snad se to časem ztratí, ale mám v plánu stejně zajít k doktorovi. Chci se zeptat, jestli se vám stává, že vám dětičky pročurakí plenky durch…já někdy převlékam i 3× za sebou a už mě to štve, Nejsou velké, ale když kojím vleže, tak maly je na boku a pak ma mokrou tu stranu , na níž leží.No nic, tak se mějte hezky . :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
2.4.12 22:13

Ahoj Luci,letí to hrozně,já měla včera od porodu 5týdnů a přijde mi to taky hroně dávno :lol: S těma prdíkama mi něco povídej,už naštěstí taky dobrý,tak jsem to snad nezakřikla..
Tu vyrážku jsem včera řešila s holkama na jiné diskuzi,máme jí taky,určitě to bude ta kojenecká vyrážka.Zkoušla jsem dle rady mazat Bepanthenem,tak uvidíme jestli to zabere.A stěma plenkama,mě se asi nestalo,že by byly úplně durch :think: Ale zas je pravda,že v leže kojim hrozně málo,tak třeba to bude tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.4.12 22:19

No já ten Bepanthen používám na prdelku, aby nebyla opruzená. Ty tím mažeš tu vyrážku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.4.12 09:21

Ahojky, tak nám je 7 týdnů a s Honzíčkem je to už veselé, směje se a brouká :srdce: Prdíky nás moc netrápí a spinká jako :andel:
Když leží na boku tak se mi taky pročurá, někdy i prokaká :cert: Asi je to chyba plínek, protože stehýnka má od gumiček otlačená a stejně to proteče :think: Pupínky máme taky trošku na spánkách, neřeším to, myslím,že si tím musí projít každé mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
3.4.12 12:08

Já tím mazala asi dvakrát tu vyrážku,a má to lepší,ale jestli to je tím Bepanthenem,nebo to mizí samo nevím :nevim: :lol: Mě to poradily holky na jiný diskuzi.
Jinak my ty prdíky už celkem dobrý,není to úplně ideální,ale katasrofa taky ne.
Já už chci aby se Adam taky pořádně řehnil.Zatím se vždycky jen tak pousměje,ale spíš si myslim,že to ještě není cíleně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
3.4.12 12:16

Sandreo neboj,dočkáš se a bude se řechtat na celé kolo :mrgreen:
Honzík je dobře naladěnej po vyspání a po papání,to se k němu jen nakloním a už má pusu od ucha k uchu a když promluvím tak jí otvírá dokořán,vyplazuje jazyk a vejská. Chtěla jsem ho natočit,ale jak vezmu mobil do ruky,tak je vážnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
3.4.12 12:24

Jojo,já vždycky když ho chci vyfotit v nějaký póze,než vezmu foťák,tak je pozdě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.4.12 21:49

Ahoj holky, tak jak Vám rostou mimísci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.4.12 12:45

Ahojte. nějak ta komunikace tady vázne, co?? Čas letí, zítra jdeme na 6týdení prohlídku a taky kyčle. Teď 2dny je Jáchym úžasně hodný, sám si hraje pobrukuje v houpací sedačce, a dokonce i přes den spí dost, což většinou neklape. Asi jsme ho rozmazlili s houpáním a usínáním v zavinovačce na houpacím balónu. Najradši pozoruje žaluzie - to je jistota, že se uklidní. posílám pár obrázků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
18.4.12 21:08

Ahoj holky :mavam: Asi nás ty mrňousci hodně zaměstnávají :lol:
My se máme fajn,občas nás pozlobí ty prdy,ale jinak je Adam zlatej.Krásně se usmívá,všechno pozoruje a posl.4.dny usíná kolem osmé,kéž by to vydrželo.
My byli na kontrole a kyčlích před týdnem,všechno ok,vyrostl za těch 6 týdnů o 10cm 8o V zavinovačce se mu už nelíbí,hrozně mrská nožkama a rukama,tak nechce být svázanej :lol: Kulí se i na bok a dnes se přetočil na břicho 8o Zdá se mi to nějak brzo.Ale už ten min.týden Mudra říkala,že takhle živé a hyper miminko dlouho neviděla,že si asi užijem :lol:
Lúco,krásné fotky.Písni jak zítra dopadnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.4.12 21:09

Nj. občas je hezké počasí, tak maminky kočárkujou :lol:
Nám jsou dva měsíce a osm dní, letí to jako blázen. :zed:
Honzíček se směje na vše co se kolem něj pohne, brouká si a povídá :pankac:
Též dávám foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
18.4.12 21:23

Jéé,Radu,jak už pěkně drží hlavičku viď?Adamovi ještě klinkne,ještě jí úplně neudrží.To je mazec jak to letí.Tak já dávám teda taky fota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí