Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
15.7.12 22:50

Ahojky :),
to je počteníčko, jak ti miláčkové pěkně prospívají a jak už je znát, že vnímají ten svět čím dál víc. :srdce: To jsem zvědavá, zda vám vylezou ty zoubky, Majda totiž taky hrozně slintá a cpe si do pusinky všechno, co najde a hlavně ručičky.

Jinak zatím jen kojím, Majda přibírá v pohodě (19.6. při očkování a kontrole měla 6900g a 66cm), teď už to bude zase o trochu víc, si myslím. No 19.7. jdeme opět na očko, tak uvidíme… :) S příkrmy chci začít v půli roce. Krásně se přetáčí na bříško, jak zjistila, že to jde, tak už ji to na zádech nebaví :mrgreen: Pak je sice po chvíli unavená a kňourá, ale když ji otočím zpátky na záda, tak po chvíli je zase ne bříšku. No a jinak toho nakecá :D, teď se naučila řikat takový „pf“ a u toho plive, což ji strašně baví, už začíná vískat a zpívá. Kolikrát jsou to úplná souvětí a mění tóniny, že to třeba zní jako otázka, mám tu záchvaty smíchu kolikrát. :mrgreen: Nedávno dostala strašný záchvaty smíchu z toho, že jsem si házela její počůranou plínou. Je to moje láska, prostě. Den je hnedka krásnější, když se usměje. V noci spí v pohodě, napapá se většinou mezi osmou a devátou večer a pak až v půl páté, šesté někdy i sedmé… Tak snad bude takhle hodná i nadále. Jsem totiž strašnej spáč. Tak pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.7.12 22:52

:mrgreen: Holky, sorry, koukám, že hodně opakuju slova… ale už je přeci jen jedenáct večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.7.12 20:41

Ahoj holky :mavam:
Tak já už jsem chtěla napsat někoikrát, ale vždycky to nějak nedopadlo :oops:
Všem které máte hodné a spící děti závidím :mrgreen: U nás to teda tak moc není. Už skoro 3 týdny se mi od půlnoci budí po hodině až dvou, takže jsem dosti kantáre :zed: Přes den vyžaduje hodně pozornosti, sám vydrží na dečce nebo v postýlce max. půl hodiny a pak řev, chce abych mu povídala atd.Ale je to jinak miláček. Jak píše Krumpolina, s přetáčením je to stejné, pořád dokola ze zad na břicho a zpátky :mrgreen: Taky Adam hrozně výská a dělá různé zvuky, je to kolikrát sranda.
Koukám, že zuby už asi pomalu ale jistě polezou všem, všude stejné příznaky :lol: Pár holek z jiné diskuze co mají stejně staré děti, už mají i dva zuby 8o
O příkrmech se chci poradit s Mudr.ale jdeme tam až za měsíc :think: Zkoušela jsem včera kaši, docela mu chutnala a máme pár neúspěšných pokusů dávat Bebu. Myslela jsem, jestli se mi v noci nebudí hlady totiž, ale nejspíš ne :nevim:
Mějte se všichni krásně a zas písněte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.8.12 00:34

Ahojky, můžeme se přidat? Malá se narodila 1.2 2012 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.8.12 08:48

@kissi ahoj :mavam:
moc to tu nefunguje, ale klid piš ať se to oživí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.8.12 08:52

Ahoj ženy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.8.12 10:14

Ahoj :mavam:
Tak jak rostete? my na půl roce 8 kilo a 70cm :dance:
Rostou nám zuby a jsme pěkně protivný a bez maminky ani ránu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.8.12 10:35

@radulkar My máme v půl roce 6400g míry nevim no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.8.12 10:46

Tak nám ještě půl roku není, je mu 5 měsíců a 6 dní :lol: a v poradně 5měsíční vážil 7620g a cm nevím, náš dr. neměří, zatím ho jenom kojím a za měsíc přibral 600g. takže si myslím, že to je slušný :) A holky kdy jste začali s příkrmama jestli kojíte, nebo začnete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.8.12 10:50

Kojíme a zatím malé mlíčko stačí, i když už jsme zkoušely příkrm, ten jí moc nejede, takže kojíme a dáváme čajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.8.12 11:14

Teda @zakelka,s to je macík :palec: @kissi kolik jste měli porodní váhu? Adélka je drobeček :srdce:

Já kojím a přikrmuji od 4 měsíce i když mám mlíčka dost, chci aby si zvykl na stravu a zatím mu sedí vše, jen toho moc nespapá a teď jak mu lezou zuby tak vůbec nejí :zed: Na milost vzal jen lžičku, žádnej hrneček ani lahev nechce :zed:
A přibírali jsme skoro kilo za měsíc a teď naposledy jen necelých třista gramů… Ale je to brouček, hodím foto a taky se maminky pochlubte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.8.12 11:26

První zmrzlinka, nelekejte se, jen se s ní upatlal, nesnědl ji :D
Poprvé v kárce
Kuk na tety :mrgreen:
A relax po o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit