Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
17.9.12 22:00

Jo a k těm příkrmům… začali jsme až v 6ti měsících, ale do toho nám vlezla ta nemoc, pitomá. Takže začínáme teďkon znovu, třetí den Majda papá mrkvičku a pak bude brokolice. Čaj zatím nedávám. Pořád kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.9.12 09:10

@sandrea3 čajík jsem ještě nesehnala :lol: dnes noc lepší, vytáhla jsem zase spací pytel :think:
U nás se neječí, ale povídá, prostě po 4h vyspáno a usne jedině u prsa…

@Krumpolina ahojky :mavam: teda chudinka malá co jí to potkalo? takové mimi a hned zánět? :cert: hlavně že už je ok beruška :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.9.12 09:11

@Krumpolina teda ta má veliké oči :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
19.9.12 13:04

Teda krum, to jste si to teda vytrpěly, ještě ke všemu v nemocnici :( Ještě, že už je Majda v pořádku :hug: Tak snad máte nadlouho vybráno.
U nás se večer právě usíná jedině u prsu :zed: Dudlík vůbec, ten prostě nechce žádnej, tím ho tak akorát naštvu ještě víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
19.9.12 16:40

@sandrea3 tak u nás se usíná v postýlce, dám dudu, plínku nebo usínáčka, pustím kolotoč a do pěti minut je tuhej… dnes jsem koupila čajík tak večer zkusím dát a jak nebude spát tak mě klepne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
19.9.12 19:49

Radu, u nás to takhle bylo do 4.měsíce a najednou jak když utne :zed: To ti tam teď začne ječet, úplně histericky až z toho kucká, vyndám, dám prso a do 5minut tuhoš :roll: On má prostě spojené to noční usínání s tím prsem asi. Jenže to asi neodnaučím :nevim:
A písni jak čajík zabral, držím pěsti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
20.9.12 08:53

@sandrea3 čaj měl absolutně opačný účinek :,( Co hodinu vzhůru a pláč :zed: Do toho šílená rýma :( už nevím co dělám špatně, nespala jsem pořádně minimálně měsíc, poslední týden maximálně 4 h a v kuse maximálně hodinu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
20.9.12 19:26

Radu, to jsi mě moc nepotěšila a hlavně ani sebe :( Já ti teda neporadim, mám to samé :zed: Už přes dva měsíce :cert: Co je spánek už pořádně nevim.Co jsem četla tady různé diskuze, někdo to tak má, spousta holek píše, že je šťastná když vstává 5krát za noc :roll: Takže to bude nejspíš u můj případ. Snad ne i tvůj :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
21.9.12 10:36

@sandrea3 no já na dnes dala panadol na bolest a spal jak :andel: kojení jen jednou v jednu :pankac: tak nás asi bolí zuby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.9.12 17:28

Radu, to je super, že jen jednou :palec: Tak to asi jo, když tak pěkně spal, to budou zuby.Ale u nás teda nevím, že by to Adama bolelo už 2,5měsíce? :think: No nevim, u nás chce spíš to prso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.9.12 17:31

@sandrea3 na dnes taky taková noc :dance: no u nás ty horší noce byly skoro měsíc, tak je to možné a nebo se prostě chce jen ujistit že jsi mu někam neutekla na flám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.9.12 18:24

Ahojky holky!

Tak po delší době Vás s Davídkem zdravíme :mavam:.Dáda je už velikej kluk :D, umí se posadit a hezky sedí, válí sudy a chce si stoupat, umí udělat pápá a ještě u toho i říká„pápá“,pak umí „bába“,asi to je tím, že má hodně sourozenců :lol: a pořád se kolem něj něco děje :mrgreen:.Jinak ještě kojíme skoro pořád :roll:,papá polívky, ale ovoce nechce a ted jsme začali dávat večer už kaši, tak to spapá a ještě se dorazí prsem. V noci se budí na kojení, takže spinkáme spolu v posteli :P, je to takovej mazlík vždycky když se ráno vzbudí, tak mi povídá :mrgreen: .Tak to je asi vše,´papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.9.12 18:34
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.9.12 19:19

Radu, tak na flám to asi ještě nějakou dobu nebude :mrgreen: Ale nebylo by na škodu na chvíli takhle někam vypadnout :D
Zakelko, to je šikulka, jak už pěkně sedí :pankac: Adam zatím ne, i když pokusy už jsou, zato pěkně plazolezí :mrgreen: Kam chcem tam se dostane a začíná hrabošit :lol: Jinak umí máma, nenene a různý halekání všeho druhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.9.12 19:30

@zakelka,s to je brouček malej :hug: šikulka :srdce:

@sandrea3 to mi povídej, taky bych ráda někam vyrazila, ale nedá mi to…

U nás se sedí když je posazen, zkouší to už ale i sám přes bok, plazí se též kam potřebuje, nejlíp to jde dozadu a dnes trénoval kolínka… Říkáme táta, teta, Jája, bába, deda nebo dede a občas mam a ham a hele nebo mi to tak nějak zní :think: A moooc rádi vejskáme a ječíme na bráchu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí