Poradna duly
Jana Čurdová
Krum,tak ať to pěkně zvládnete a hlavně bez reakce a drž se až malou budou ďobat ![]()
Radu,my jdem na tříměsíční 24.a zatím nám Dr.o očkování taky nic neříkala,tak si myslím,jestli ho třeba nepíchne zrovna
On to každý očkuje jinak no.A zvládněte tu virozu
Je to děs když marodí děti,kord takováhle miminka ![]()
Jééé, Radu, tak ať ho to brzy přejde, broučka…oba broučky vlastně.
Kór u těch mini miminek je to strašný, jak nemůžou říct co jim je…
My očkování zvládly, já z toho měla asi podvědomě nervy, bylo mi večer na zvracení, jsem fakt pitomá.
Majda řvala chvilku, hned jsem si ji vzala do náruče a bylo to dobrý. Dostala náplast s obrázkama na každou tu její tlusťoučkou nožičku, beruška.
Mám doma pro jistotu Nurofen čípky, ale věřím, že to bude OK!
Jo a jinak máme 6100g!!!! Pápáááá ![]()
Děkuji,já se hrozím co nám řekne zítra dr. Hlavně aby jsme neskončili v nemocnici. Hrozně mu to chrochtá v nosánku,odsát to nejde a ten kašlík ![]()
Je mi ho tak líto. Je veselej,jak se nad něj nakloním nebo na něj promluvím tak se směje a vejská,ale očička má smutná…
Snad Majda neměla žádné následky po očkování… Je to kus ženské, Janík bude mít tak o kilo víc ![]()
Dobré ráno,
Radu,chudák Honzík,vím jaký to je,Dáda měl takovou rýmu když mu byl skoro měsíc,pořád jsem mu odsávala nosánek a měl kašel,jak dospělej
,když kašlal,tak se mu zvedal i žaludek,dávala jsem mu sirup ambrosan,dvakrát denně 1ml a po 3 dnech se to zlepšilo(nemocnej byl ale víc jak týden) a už jsem mu ho nedávala.A teď začíná mít zase rýmu
,tak doufám,že to nebude jako předtím!!!Tak držím palce,aŤ jste brzy zdravý
.
@Krumpolina píše:
Jééé, Radu, tak ať ho to brzy přejde, broučka…oba broučky vlastně.Kór u těch mini miminek je to strašný, jak nemůžou říct co jim je…
My očkování zvládly, já z toho měla asi podvědomě nervy, bylo mi večer na zvracení, jsem fakt pitomá.
Jo a jinak máme 6100g!!!! PápááááMajda řvala chvilku, hned jsem si ji vzala do náruče a bylo to dobrý. Dostala náplast s obrázkama na každou tu její tlusťoučkou nožičku, beruška.
Mám doma pro jistotu Nurofen čípky, ale věřím, že to bude OK!
Teda to je kus,ta Majda
,pěknou váhu máte.My jsme byli minulou středu v poradně a Davídek měl 5980g.,takže vás skoro doháníme ![]()
@radulkar píše: @zakelka,s a sirup jsi měla od dr.?
nee,dr.nám napsal jen kapky do nosu a nic víc
,jenže ten kašel měl strašnej
,tak jsem si koupila tenhle sirup(četla jsem o něm,že je dobrej a můžou ho děti od narození)a doktorovi jsem o tom řekla,že mu ho dávám a on mi to schválil,že to může. ![]()
No to je fakt děs, ty nemoce… šudinkové malí.
Nad zdraví není, to říkám pořád, to ostatní je nepodstatné.
Majda zatím v pohodě, nožičky v klidu, bez teplot, tak snad to bude i nadále dobré. ![]()
Tak my dopoledne strávili u mudry, Jaroušek je lepší, dál má sirup na kašel a kapky do nosu,nějaké jen na týden, v lékárně mi je ředili…
Honzíček je zahleněněj, do nosánku máme otrivin a na kašlík stoptusin v kapkách
Doufám,že to brzo zabere a bude ok… Ve středu jdeme na ko a uděláme i poradnu,tak nás objednala na odpol.jinak by jsme tam zase byli půl dne
![]()
Radu,tak se ti kluci uzdraví
Hlavně Honzík,ten je ještě malinkej a musí ho to vyčerpávat,taková nějaká pitomá viroza ![]()
@sandrea3 a víš že ani ne? spí jako jindy a je veselej a breptá, řechtá se, jen se pak vždy zakucká ![]()
Tak to je dobře,že ho to nějak hodně nezmáhá a je veselej
Hlavně ať se toho brzo zbavíte ![]()
Jak se máte?My se máme dobře,Davídek nám hezky povídá a už se umí i chechtat nahlas
Je s ním už víc legrace.Měl rýmu(zase
),tak jsme pořád odsávali a teď už je to dobrý ![]()
Ahoj ![]()
U nás je to ošistec,Jaroušek z nachlazení měl angínu a streptokoka v krku, tak jsme na atb a nesmí ven
Venku krásně a my jsme zavření doma. Honzíček je už ok,bez kašliku a rýmičky
taky umí breptat a smát se
jinak je líňoučkej,ještě se nepřetáčí…
Ahoj děvčata ![]()
Holky,to je teda na prd,s tou rýmou
Já to musím zaťukat,ale zatím dobrý,zatím se nám to vyhýbá.
radu,to je k vzteku teda,že nemůžete ven,hlavně se uzdravte a je dobře,že aspoň Honzík je zdravý.
Adam teda povídá furt,ale nahlas se ještě nesměje
A taky se nepřetáčí,chtěl by,ale nedotočí to
A to nemluvim o tom jak si rve ty ručky do pusy,to je fakt sranda ![]()