Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
7.5.12 13:22

Krum,tak ať to pěkně zvládnete a hlavně bez reakce a drž se až malou budou ďobat :hug:
Radu,my jdem na tříměsíční 24.a zatím nám Dr.o očkování taky nic neříkala,tak si myslím,jestli ho třeba nepíchne zrovna :think: On to každý očkuje jinak no.A zvládněte tu virozu :hug: Je to děs když marodí děti,kord takováhle miminka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.5.12 23:05

Jééé, Radu, tak ať ho to brzy přejde, broučka…oba broučky vlastně. :hug: Kór u těch mini miminek je to strašný, jak nemůžou říct co jim je…

My očkování zvládly, já z toho měla asi podvědomě nervy, bylo mi večer na zvracení, jsem fakt pitomá. :zed: Majda řvala chvilku, hned jsem si ji vzala do náruče a bylo to dobrý. Dostala náplast s obrázkama na každou tu její tlusťoučkou nožičku, beruška. :mrgreen: Mám doma pro jistotu Nurofen čípky, ale věřím, že to bude OK!

Jo a jinak máme 6100g!!!! Pápáááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.5.12 07:52

Děkuji,já se hrozím co nám řekne zítra dr. Hlavně aby jsme neskončili v nemocnici. Hrozně mu to chrochtá v nosánku,odsát to nejde a ten kašlík :zed:
Je mi ho tak líto. Je veselej,jak se nad něj nakloním nebo na něj promluvím tak se směje a vejská,ale očička má smutná…

Snad Majda neměla žádné následky po očkování… Je to kus ženské, Janík bude mít tak o kilo víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.5.12 08:54

Dobré ráno,
Radu,chudák Honzík,vím jaký to je,Dáda měl takovou rýmu když mu byl skoro měsíc,pořád jsem mu odsávala nosánek a měl kašel,jak dospělej :( ,když kašlal,tak se mu zvedal i žaludek,dávala jsem mu sirup ambrosan,dvakrát denně 1ml a po 3 dnech se to zlepšilo(nemocnej byl ale víc jak týden) a už jsem mu ho nedávala.A teď začíná mít zase rýmu :? :roll: ,tak doufám,že to nebude jako předtím!!!Tak držím palce,aŤ jste brzy zdravý ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.5.12 08:57
@Krumpolina píše:
Jééé, Radu, tak ať ho to brzy přejde, broučka…oba broučky vlastně. :hug: Kór u těch mini miminek je to strašný, jak nemůžou říct co jim je…

My očkování zvládly, já z toho měla asi podvědomě nervy, bylo mi večer na zvracení, jsem fakt pitomá. :zed: Majda řvala chvilku, hned jsem si ji vzala do náruče a bylo to dobrý. Dostala náplast s obrázkama na každou tu její tlusťoučkou nožičku, beruška. :mrgreen: Mám doma pro jistotu Nurofen čípky, ale věřím, že to bude OK!

Jo a jinak máme 6100g!!!! Pápáááá :mrgreen:

Teda to je kus,ta Majda :potlesk: ,pěknou váhu máte.My jsme byli minulou středu v poradně a Davídek měl 5980g.,takže vás skoro doháníme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.5.12 10:13

@zakelka,s a sirup jsi měla od dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.5.12 10:57
@radulkar píše: @zakelka,s a sirup jsi měla od dr.?

nee,dr.nám napsal jen kapky do nosu a nic víc :roll: ,jenže ten kašel měl strašnej :( ,tak jsem si koupila tenhle sirup(četla jsem o něm,že je dobrej a můžou ho děti od narození)a doktorovi jsem o tom řekla,že mu ho dávám a on mi to schválil,že to může. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.5.12 22:58

No to je fakt děs, ty nemoce… šudinkové malí. :,( Nad zdraví není, to říkám pořád, to ostatní je nepodstatné.

Majda zatím v pohodě, nožičky v klidu, bez teplot, tak snad to bude i nadále dobré. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.5.12 12:29

Tak my dopoledne strávili u mudry, Jaroušek je lepší, dál má sirup na kašel a kapky do nosu,nějaké jen na týden, v lékárně mi je ředili…
Honzíček je zahleněněj, do nosánku máme otrivin a na kašlík stoptusin v kapkách :zed: Doufám,že to brzo zabere a bude ok… Ve středu jdeme na ko a uděláme i poradnu,tak nás objednala na odpol.jinak by jsme tam zase byli půl dne :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.5.12 20:27

Radu,tak se ti kluci uzdraví :hug: Hlavně Honzík,ten je ještě malinkej a musí ho to vyčerpávat,taková nějaká pitomá viroza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
9.5.12 20:48

@sandrea3 a víš že ani ne? spí jako jindy a je veselej a breptá, řechtá se, jen se pak vždy zakucká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.5.12 21:35

Tak to je dobře,že ho to nějak hodně nezmáhá a je veselej :D Hlavně ať se toho brzo zbavíte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
20.5.12 12:29

čau holky!

:mavam: Jak se máte?My se máme dobře,Davídek nám hezky povídá a už se umí i chechtat nahlas :lol: Je s ním už víc legrace.Měl rýmu(zase :( ),tak jsme pořád odsávali a teď už je to dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
20.5.12 13:48

Ahoj :mavam:
U nás je to ošistec,Jaroušek z nachlazení měl angínu a streptokoka v krku, tak jsme na atb a nesmí ven :zed: Venku krásně a my jsme zavření doma. Honzíček je už ok,bez kašliku a rýmičky :dance: taky umí breptat a smát se :pankac: jinak je líňoučkej,ještě se nepřetáčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
20.5.12 17:19

Ahoj děvčata :mavam:
Holky,to je teda na prd,s tou rýmou :cert: Já to musím zaťukat,ale zatím dobrý,zatím se nám to vyhýbá.
radu,to je k vzteku teda,že nemůžete ven,hlavně se uzdravte a je dobře,že aspoň Honzík je zdravý.
Adam teda povídá furt,ale nahlas se ještě nesměje :think: A taky se nepřetáčí,chtěl by,ale nedotočí to :D A to nemluvim o tom jak si rve ty ručky do pusy,to je fakt sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí