Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
18.4.12 21:25

No to jen vypadá na fotce, taky mu ještě padá, hlavně když ho dám odříhnout,tak se kolikrát bací o moje klíční kosti :zed:
Krásnej Adámek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.4.12 21:36

Radulko - Honzík má úplně modré oči, že? změnily se mu od narození?? Já furt čekám, co se tomu našemu Jáchymovi vyklube. Jestli hnědé po mně nebo modrozelené po tatínkovi, nebo modré. U nás máme všichni hnědé a z druhé strany zase nikdo. Zatím jsou modrošedé, ale zdá se mi, že hnědá už se místama klube. Ta většinou bohužel ty ostatní barvy převálcuje, nebo ne???Jinak super mimča i Adam. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.4.12 21:41

No to je dobrá otázka Lúco :mrgreen: Po narození měl Honzinek oči černé (tmavě modré, viz.foto) a zesvětlaly mu,ale nevím po kom je má :mrgreen: manželova rodina mají čokoládové oči (jako prvorozený syn) a u nás taky většinou hnědé, já zelenohnědé. Tak snad se ještě vybarví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
18.4.12 21:53

Holky,u nás se podle mě klubou hnědo-zelené co tak pozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
21.4.12 15:23

ahoj holky

Tak se po dlouhý době hlásím :mavam: .Vůbec nemám čas tady vysedávat,Davídek je skoro pořád vzhůru a teď když je hezky,tak chodíme ven.Jinak hezky přibírá,už bude mít 6kg,plně kojím,je dost žravej.V noci se budí asi 3 krát.Umí se už na nás pěkně smát.Do poradny jdeme až 2.5.,nechám mu naočkovat synflorix + rotarix a chtěla jsem se vás zeptat,jestli budete nechávat taky očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
21.4.12 15:41

Ahoj, my máme 6,2 kg,ale vážila jsem ho doma se mnou na os.váze :lol: do poradny jdeme až 9.5. Očkovat nechám jen to povinné…
Krásná fotka, smíšek je Tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
21.4.12 16:03
@radulkar píše:
Ahoj, my máme 6,2 kg,ale vážila jsem ho doma se mnou na os.váze :lol: do poradny jdeme až 9.5. Očkovat nechám jen to povinné…
Krásná fotka, smíšek je Tvůj?

Ahoj Radu,jojo,ten jak se směje,to je Dáda :D ,vedle je ségry Agátka(starší o 5,5 týdne)a pak kámoš Štěpánek :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
21.4.12 16:57

@zakelka,s krásnej brouček :srdce: mě přijdou všechna mimča stejně stará :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
21.4.12 22:30

Holky,ti vaši mrňouskové jsou teda velký oproti našemu špuntovi,my máme kolem 4kg :mrgreen: Je fakt,že se narodil s 2750g :D Ale 58cm,takže dlouhej jak týden.
Já budu dávat taky to povinné,ještě jsem se úplně nerozhodla teda mezi Synflorixem a Prevenarem :nevim: Do budoucna pak nechám proti klíšťový encefalitidě a máme TBC zadarmo vzhledem k mý práci,tak ještě to.
My sme taky pořád venku když je pěkně a Adámek se taky krásně směje,už se těším až to bude i se zvukem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
22.4.12 07:50

Tak teď je synflorix zadarmo a prevenar se platí,teda aspoň u nás u dr.to tak je a ten rotarix jsou dvě dávky za 2600,–není to injekcí ale na lžičku,taky se rozhoduju jestli mu ten rotarix mám nechat dát,ale určo dáme synflorix. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.4.12 17:03

Já právě furt váhám co dáme,ale spíš asi taky Synflorix,ten je myslím na 13kmenů a Prevenar na 15 :think: Na rotarix prdim,kamarádka to dala,a malá stejně rotaviry chytla,je jich totiž hrozně moc těch kmenů :cert: A sama mudr.mi říkala,že pokud nějak hodně necestujem,že ona sama by to nedala svým dětem:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.4.12 12:09

Jak jsem psala dám očkovat jen to povinné, prvorozený má prevenar(nedonošenci ho měli zdarma) jinak bych taky nedala. O peníze nejde, na dětech nešetřím,ale zdá se mi že čím víc se nemocem bráníme, tím je dřív a častěji dostaneme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.4.12 21:08

Jak píšeš Radu,o peníze nejde,ale čím víc vakcín,tím je to asi víc na prd.Jen v rychlosti jsem tu pročetla nějáky diskuze a ono v těch vakcínách nic moc pěknýho není 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.4.12 21:48

No doufám že si to jednou nebudu vyčítat, ale hodně jsem četla hlavně u synflorixu a rotarixu,že se očkuje jen proti některým kmenům a tělo můžou napadnout i jiné, horší. Tak mi právě přijde zbytečné očkovat,když se může nakazit i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
2.5.12 09:43

ahoj

Tak jak se všichni máte?Už sem skoro nikdo nechodí,ale to je nejspíš tím,že jsme všichni venku,co? 8) Davídek je brouček,docela je hodnej,krásně se na nás směje a povídá :D .Když ho dám na bříško,tak se překulí zpátky na záda,tak ho musím víc hlídat. :jazyk: Jenom kojím,ale včera ho hlídala babička 2 hoďky,tak jsem jí pro jistotu udělala pro Dádu čaj,kdyby brečel a on to všechno skoro vyžahnul(100ml),nejspíš měl žízeň z toho vedra :P .Dáváte někdo čajík pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí