Poradna duly
Jana Čurdová
No to jen vypadá na fotce, taky mu ještě padá, hlavně když ho dám odříhnout,tak se kolikrát bací o moje klíční kosti ![]()
Krásnej Adámek ![]()
Radulko - Honzík má úplně modré oči, že? změnily se mu od narození?? Já furt čekám, co se tomu našemu Jáchymovi vyklube. Jestli hnědé po mně nebo modrozelené po tatínkovi, nebo modré. U nás máme všichni hnědé a z druhé strany zase nikdo. Zatím jsou modrošedé, ale zdá se mi, že hnědá už se místama klube. Ta většinou bohužel ty ostatní barvy převálcuje, nebo ne???Jinak super mimča i Adam.
![]()
No to je dobrá otázka Lúco
Po narození měl Honzinek oči černé (tmavě modré, viz.foto) a zesvětlaly mu,ale nevím po kom je má
manželova rodina mají čokoládové oči (jako prvorozený syn) a u nás taky většinou hnědé, já zelenohnědé. Tak snad se ještě vybarví ![]()
Holky,u nás se podle mě klubou hnědo-zelené co tak pozoruju.
Tak se po dlouhý době hlásím
.Vůbec nemám čas tady vysedávat,Davídek je skoro pořád vzhůru a teď když je hezky,tak chodíme ven.Jinak hezky přibírá,už bude mít 6kg,plně kojím,je dost žravej.V noci se budí asi 3 krát.Umí se už na nás pěkně smát.Do poradny jdeme až 2.5.,nechám mu naočkovat synflorix + rotarix a chtěla jsem se vás zeptat,jestli budete nechávat taky očkovat?
Ahoj, my máme 6,2 kg,ale vážila jsem ho doma se mnou na os.váze
do poradny jdeme až 9.5. Očkovat nechám jen to povinné…
Krásná fotka, smíšek je Tvůj?
@radulkar píše:
Ahoj, my máme 6,2 kg,ale vážila jsem ho doma se mnou na os.vázedo poradny jdeme až 9.5. Očkovat nechám jen to povinné…
Krásná fotka, smíšek je Tvůj?
Ahoj Radu,jojo,ten jak se směje,to je Dáda
,vedle je ségry Agátka(starší o 5,5 týdne)a pak kámoš Štěpánek
.
@zakelka,s krásnej brouček
mě přijdou všechna mimča stejně stará ![]()
Holky,ti vaši mrňouskové jsou teda velký oproti našemu špuntovi,my máme kolem 4kg
Je fakt,že se narodil s 2750g
Ale 58cm,takže dlouhej jak týden.
Já budu dávat taky to povinné,ještě jsem se úplně nerozhodla teda mezi Synflorixem a Prevenarem
Do budoucna pak nechám proti klíšťový encefalitidě a máme TBC zadarmo vzhledem k mý práci,tak ještě to.
My sme taky pořád venku když je pěkně a Adámek se taky krásně směje,už se těším až to bude i se zvukem ![]()
Tak teď je synflorix zadarmo a prevenar se platí,teda aspoň u nás u dr.to tak je a ten rotarix jsou dvě dávky za 2600,–není to injekcí ale na lžičku,taky se rozhoduju jestli mu ten rotarix mám nechat dát,ale určo dáme synflorix. ![]()
Já právě furt váhám co dáme,ale spíš asi taky Synflorix,ten je myslím na 13kmenů a Prevenar na 15
Na rotarix prdim,kamarádka to dala,a malá stejně rotaviry chytla,je jich totiž hrozně moc těch kmenů
A sama mudr.mi říkala,že pokud nějak hodně necestujem,že ona sama by to nedala svým dětem:nevim:
Jak jsem psala dám očkovat jen to povinné, prvorozený má prevenar(nedonošenci ho měli zdarma) jinak bych taky nedala. O peníze nejde, na dětech nešetřím,ale zdá se mi že čím víc se nemocem bráníme, tím je dřív a častěji dostaneme ![]()
Jak píšeš Radu,o peníze nejde,ale čím víc vakcín,tím je to asi víc na prd.Jen v rychlosti jsem tu pročetla nějáky diskuze a ono v těch vakcínách nic moc pěknýho není ![]()
No doufám že si to jednou nebudu vyčítat, ale hodně jsem četla hlavně u synflorixu a rotarixu,že se očkuje jen proti některým kmenům a tělo můžou napadnout i jiné, horší. Tak mi právě přijde zbytečné očkovat,když se může nakazit i tak…
Tak jak se všichni máte?Už sem skoro nikdo nechodí,ale to je nejspíš tím,že jsme všichni venku,co?
Davídek je brouček,docela je hodnej,krásně se na nás směje a povídá
.Když ho dám na bříško,tak se překulí zpátky na záda,tak ho musím víc hlídat.
Jenom kojím,ale včera ho hlídala babička 2 hoďky,tak jsem jí pro jistotu udělala pro Dádu čaj,kdyby brečel a on to všechno skoro vyžahnul(100ml),nejspíš měl žízeň z toho vedra
.Dáváte někdo čajík pravidelně?