Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
9.8.12 11:12

@kissi jéé tak to je i u nás, jak je u mě nebo jsem nablízku je to ok, ale jak odejdu se třeba jen vyčurat už hází peřinu přes balkon a spouští brek :zed: a to byl zvyklej i u tchánovců sám na hodinku dvě než jsme nakoupili, ale jak je starší a sleduje co se kolem děje je to hrůza :zed: zítra přijede moje mamka, uvidí jí po měsíci tak jsem moc zvědavá jak se bude tvářit… a v sobotu konečně vítání občánků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.8.12 01:37

Tak jsem se konečně dostala k tomu, že něco napíšu a pošlu fotky, ale jde mi tam načíst jen jedna a nevím proč. Tak neva. Stále kojím a na noc dávám Nutrilon, na lepší spaní. Kojím i v noci tak 2×, ale to je v pohodě. Jen se napije a spí. Musím říct, že za celých 5měsíců nebylo žádné noční extempore - Jáchym je prostě borec a spinká krásně, ať se děje, co se děje. Ale jak porostou zubečky, to si asi užijem. Taky všechno strká do pusy, sám se nezvedá - asi to bude lenoch. Ale otáčky ho baví, hlavně ráno se vzbudím a on pase koníky o 106. Kolem mě se rodí nějak moc dětí. Každý týden nějaké nové miminko mezi známými. Baby boom. Tak se mějte a pište, ať to tu žije.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.8.12 20:28

Ahoj holky :mavam:
Máte všechny krásný detičky :pankac: Taky dávám foto našeho lumpa :srdce: My máme teda taky drobka, na půlroční jdem za dva týdny, ale ve 4měsících měl 63cm a 5200g, takže taková žížalka. V noci mám svátek když vstávám 4krát za noc, ještě nedávno to bylo klidně i 20krát :zed: :zed: Nevím proč :nevim: Jestli už zoubky, ale zatím žádný vidět není. Jinak by se furt jen choval, nebo aby sis ním někdo hrál. Jak se mu dlouho nikdo nevěnuje, tak řev a hysteráky :roll: Ale jinak je to zlato :lol: Dnes jsme po očku, tak snad to bude v pohodě.
Jinak já zkoušla dát na noc Bebu, jestli neřve hlady, ale flašku absolutně odmítá, takže hlad to asi nebude :roll: Dáváme už mrkvičku a mrkev s bramborem a docela mu to šmakuje. Takže budu asi postupně přidávat.
Otáčí se a točí kolem osy taky furt, lézt mu nejde, i když se moc snaží, akorát se šoupe lehce dozadu :lol:
U nás taky velkej baby boom :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
12.9.12 22:01

Ahojky :mavam:
Tak jsem v pondělí oslavili sedm měsíců, máme osm a půl kila a cca 70cm.
Papáme co se dá - zdravě tedy a dle doporučení :lol: a chutná nám a stále chceme maminky prso…
Spánek nic moc, lezení trochu ovládáme, zub zatím žádnej.

Jak jste na tom Vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 12:19

Nám už je 7 a půl, máme 7kg kolik měří nevíme, ale je to divoška:-) pěkně sedí, když sleze z pohovky, stojí u postele, sotva jí dám na zem po 4si to metelí za námi :lol: už to není prcíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.9.12 19:08

Ahojda :mavam:
Tak Adam v šesti měsících 6220g a 68.5cm :lol: Zub stále žádný :roll: Zkouší lézt, občas se mu něco povede a když zrovna ne, tak se pěkně sere :lol: :roll:
Jinak baští taky pěkně, ale prsa se dožaduje stále a dost 8o Radu tobě taky? Co s tím? Mě přijde, že je to už trochu závisláček :D
Spaní stále na prd, tak 5krát za noc :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.9.12 19:09

@kissi jéé tak to je šikulka :potlesk: kluci jsou línější no, teda ten náš určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.9.12 19:13

@sandrea3 tak u nás spaní tak třikrát za noc vyspáno :zed: dr. doporučila meduňku tak musím koupit a zkusit… a prso chce pořád, lahev jsem nezkoušela a už ani nebudu, pořídím hrneček… pije hlavně v noci i z obou pak dám před každým jídlem a někdy i mezi jídly a to jen cucne… papáme v šest prso, v devět přesnídávku, v poledne polívku tak 180g, ve tři prso a přesnídávku nebo jogurt a večer kaši nebo polívku s kaší taky tak těch 180g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.9.12 19:19

Jako meduňkový čaj? Já před měsícem zkoušela i UM, jestli se nebudí hlady, ale odmítá :nevim: Po kaši se budí stejně, takže hlady to asi nebude. Přijde mi, že chce prostě jen podudat a zas usne :zed: Dudlíkem ho akorát naštvu :zed: Nedudá vůbec, ani přes den, akorát s tím dělá kravinky :lol:
Jinak jídelníček máme podobný, občas taky dudne mezi jídly nebo po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.9.12 19:38

@sandrea3 no čaj, pár lžiček asi h před spaním, jen musí být jako dětský od 6.měs. na klidný spánek nebo pod. Ještě jsem ho nesehnala, neměla jsem ani čas ho někde koupit :oops: Taky se hlady nebudíme, do půlnoci spí, pak mu stačí dudlík nebo prso a někdy obě… Nepláče, vzbudí se a povídá, u prsa zase usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.9.12 19:53

@radulkar To jsem taky slyšela, ale v lecčem holky předběhnou, takže je to v závěru vyrovnané :mrgreen: Hlavní je, že jsou zdraví :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.9.12 20:13

Tak já po tom čajíku kouknu, ale nedávám si moc naděje, že to zabere :roll:
Jak říkáte, hlavně, že jsou zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.9.12 21:12

JJ. zdraví je nadevše :pankac:
Pokud čaj nezabere, určo jim neublíží.
Taky myslím že se budí ze zvyku, prostě chtějí mámu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
17.9.12 20:55

Radu, tak co, pořád stejné u vás? U nás jo, zatím bez čaje, musím teprve koupit.Dnes hyteráky před usínáním, jak když ho vraždíme, v postýlce jekot jak blázen, jen ho vyndám, dám k prsu, je klid a do 5minut spí :roll: To přece takhle nejde donekonečna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.9.12 21:48

Ahoj holky :mavam: Jééé, to jsou teda lumpíci a lumpačky! :srdce: Moc hezké fotky. Vítám Kissi. :) Majda bude mít zanedlouho 7. měsíců, už je to taky pěkná dračice. Má ccca 7600g a 68cm. Hezky se vzpírá na ručičkách, a velká novinka!!! Mojí babičce se podařilo naučit Majdu cucat dudáka, takže už nejede palec. A dokonce sama usíná, přes den i večer. Myslela jsem si, že ji budu na prsu uspávat ještě v 1. třídě. Zub žádný zatím, ale nějaký se tam asi už klube - avšak nikoliv dole, ale nahoře. Majda měla první nemoc. Zánět močových cest, takže jsme ležely dokonce v nemocnici (teploty, zavedená kanyla v ručičce) a pak brala ještě doma antibiotika v sirupu. :( Ještě, že už je to za náma. Fakt není nad to, když jsou zdraví, ať si klidně trochu zloběj… Vzpomínám, jak jsme tu na emiminu rodily, holky… Jak jsme vyčkávaly a pak když se některá dýl neukázala, tak se plašilo hnedka. :mrgreen: A už jsou tááák velcí, Ti naši miláčkové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí