Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
14.1.13 21:15

Jéé, Krum, to je super, že se vám povedl páreček :pankac: :dance: Takže Vašík to bude? Akorát je to nepraktické z hlediska věcí po Majdě ne? Kluk v růžové :mrgreen:
Ono něco lítá, skoro všichni jsou nachcípaný, asi jak se střídalo to počasí, chvíi teplo, chvíli zima, to se bacilům dařilo :cert: Ono jim teď přituhlo :mrgreen: Tak ať jste brzo fit :hug: S tím spaním je to na prd, jak se to naučí, je těžký to odnaučit. Vím, když byl Adam nemocnej, taky byl v noci furt u mě, a pak to byl horor :zed:
Marbož, tak to je super, že ti dcera může pomoc atd. :palec: Ale v tomhle věku to už je pubeta ne? :lol: S tím kroužkem nevím :nevim: My budeme chodit plavat, už jsem chtěla i dřív, ale tady u nás to moc nechválí, takže nakonec budem jezdit do vedlejšího města asi.Mama club asi jak kde :think:Tady u nás to je prý takové dost zvláštní co jsem slyšela. Bio matky co pro nic jiného nežijí :roll: Ale vím že tam maj cvičení s dětmi od 6 měsíců, což může být fajn.My tu pak máme kavárnu spojenou s hlídáním dětí. Je tam herna a každý den program. Tanečky, zpívání, angličtina, španělština. Ale to už je spíš pro ty starší děti, ale do budoucna fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
1.2.13 11:01

Tak my máme dneska první růček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
2.2.13 16:00

Letí to jak blázen že? :lol: Tak pěknou oslavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.2.13 14:14

@kissi velika gratulace k roku, my slavime v nedeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.13 13:14

Radu, to to uteklo co? Mě to přijde jako chvilka, jak jsme tu řešily porody :lol: Užijte si oslavu :kytka:
A jak se jinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.2.13 21:01

@sandrea3 uteklo to jako voda az je mi z toho smutno… mame se dobre, tri tydny uz chodime, mame sest zubu a umime se pekne vstekat kdyz nevidime maminku, dnes u dr 9.52kg a 73cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
11.2.13 20:51

Tak to je super, že už ťapkáte :palec: :potlesk: Tady zatím ne, občas se už pustí, udělá krok a žuch na zadek, tak uvidíme kdy to přijde :D A o vztekání mi ani nemluv, to je kolikrát hrůza :roll: Oni už moc dobře vědí, co můžou a co ne, ale Adam je teda expert na dělání naschválů :) :roll: Míry máte také pěkné :pankac: My jdem až za dva týdny, tak jsem zvědavá. A co spaní, už dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.2.13 21:54

@sandrea3 spaní docela ujde, budí se 2-3× většinou stačí položit a dát dudu, jednou tak kojím a pak až ráno kolem 5 a vstáváme kolem půl 7 kvůli školce… přidávám foto z narozenin a maškarního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
19.2.13 19:54

Radu, malej je teda fešák :pankac: :pankac:Už ťapká sám viď? Adam sám stojí a zatím udělá tak tři kroky než spadne na zadek :lol: A dort je super :palec: Jak je dělaný? My máme oslavu teď v sobotu, tak se těším. Spaní u nás taky dobrý, vstávám tak 1-2,kolem 5 dostane mlíko a vstává se mezi 6.30-7.30,jak kdy. Oproti těm hrůzám co byli dřív je to paráda.
Jo, ty jsi teda taky kočka :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
20.2.13 11:29

@sandrea3 děkuji za pochvalu :oops:
JJ, Honzík utekl roku o tři týdny… Dort želvičku dělala známá mamky, je to z rolády, nakrájená na kousky, vložená do misky a spojená krémem (celá miska se tou roládou vyskládá a vznikne krunýř) si teda myslím :D a zbytek marcipán a loď je z piškotu a marcipánu to dělala kamarádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
21.2.13 19:23

Dorty jsou opravdu pěkný a super nápad ten roládový :palec: :D My nechali dělat jeden malý a já ještě udělám tokový nepečený z bebe sušenek a jogurtu s banánem. Akorát Adam je od rána pěkně nachcípanej, hlavně kašel má takovej hnusnej, tak doufám, že do soboty bude lepší. A teď tři dny zkouší o sto šest ťapkat, krásně přejde půlku místnosti, tak mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
21.2.13 21:49

Jj.jak to jednou zkusí už chtějí ťapkat pořád…
Honzík se teď točí dokolečka a tancuje, prostě komediant, ani nepamatuji že by tohle dělal prvorozený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.2.13 19:19

Vidíš, tak budeš mít tanečníka :lol: Aspoň můžeš porovnávat mezi kluky co který dělal a tak :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.2.13 21:31

No nevím řádí jak černá ruka a hrozně se opičí po Jájovi hned se chytne každé hlouposti :-D u Jarouška si toho moc nepamatuji hrozně rychle vyrostl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.2.13 21:14

Ahoj holky!!! :mrgreen: Dodatečně přeji mrňouskům všechno nejlepší k prvnímu růčku (Kissi, Sandreo, Radulko). Ať jsou zdraví, veselí, a prostě šťastní!!! :srdce: :*
Radulko, Honzík je fakt šikula!!! Vypadá tak velikej! A Tobě to teda fakt strašně sluší! :)

My měli oslavu teď v sobotu (Majda je 23.2.) a pak ještě v neděli, páč máme velkou rodinu a nevejdeme se nikam. :mrgreen: Je to naše sluníčko, líbilo se jí to. Večer ale padla unavená, jak nikdy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí