Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé, Krum, to je super, že se vám povedl páreček
Takže Vašík to bude? Akorát je to nepraktické z hlediska věcí po Majdě ne? Kluk v růžové ![]()
Ono něco lítá, skoro všichni jsou nachcípaný, asi jak se střídalo to počasí, chvíi teplo, chvíli zima, to se bacilům dařilo
Ono jim teď přituhlo
Tak ať jste brzo fit
S tím spaním je to na prd, jak se to naučí, je těžký to odnaučit. Vím, když byl Adam nemocnej, taky byl v noci furt u mě, a pak to byl horor ![]()
Marbož, tak to je super, že ti dcera může pomoc atd.
Ale v tomhle věku to už je pubeta ne?
S tím kroužkem nevím
My budeme chodit plavat, už jsem chtěla i dřív, ale tady u nás to moc nechválí, takže nakonec budem jezdit do vedlejšího města asi.Mama club asi jak kde
Tady u nás to je prý takové dost zvláštní co jsem slyšela. Bio matky co pro nic jiného nežijí
Ale vím že tam maj cvičení s dětmi od 6 měsíců, což může být fajn.My tu pak máme kavárnu spojenou s hlídáním dětí. Je tam herna a každý den program. Tanečky, zpívání, angličtina, španělština. Ale to už je spíš pro ty starší děti, ale do budoucna fajn.
Radu, to to uteklo co? Mě to přijde jako chvilka, jak jsme tu řešily porody
Užijte si oslavu ![]()
A jak se jinak máte?
@sandrea3 uteklo to jako voda az je mi z toho smutno… mame se dobre, tri tydny uz chodime, mame sest zubu a umime se pekne vstekat kdyz nevidime maminku, dnes u dr 9.52kg a 73cm
Tak to je super, že už ťapkáte
Tady zatím ne, občas se už pustí, udělá krok a žuch na zadek, tak uvidíme kdy to přijde
A o vztekání mi ani nemluv, to je kolikrát hrůza
Oni už moc dobře vědí, co můžou a co ne, ale Adam je teda expert na dělání naschválů
Míry máte také pěkné
My jdem až za dva týdny, tak jsem zvědavá. A co spaní, už dobrý?
@sandrea3 spaní docela ujde, budí se 2-3× většinou stačí položit a dát dudu, jednou tak kojím a pak až ráno kolem 5 a vstáváme kolem půl 7 kvůli školce… přidávám foto z narozenin a maškarního
Radu, malej je teda fešák
Už ťapká sám viď? Adam sám stojí a zatím udělá tak tři kroky než spadne na zadek
A dort je super
Jak je dělaný? My máme oslavu teď v sobotu, tak se těším. Spaní u nás taky dobrý, vstávám tak 1-2,kolem 5 dostane mlíko a vstává se mezi 6.30-7.30,jak kdy. Oproti těm hrůzám co byli dřív je to paráda.
Jo, ty jsi teda taky kočka
![]()
@sandrea3 děkuji za pochvalu ![]()
JJ, Honzík utekl roku o tři týdny… Dort želvičku dělala známá mamky, je to z rolády, nakrájená na kousky, vložená do misky a spojená krémem (celá miska se tou roládou vyskládá a vznikne krunýř) si teda myslím
a zbytek marcipán a loď je z piškotu a marcipánu to dělala kamarádka…
Dorty jsou opravdu pěkný a super nápad ten roládový
My nechali dělat jeden malý a já ještě udělám tokový nepečený z bebe sušenek a jogurtu s banánem. Akorát Adam je od rána pěkně nachcípanej, hlavně kašel má takovej hnusnej, tak doufám, že do soboty bude lepší. A teď tři dny zkouší o sto šest ťapkat, krásně přejde půlku místnosti, tak mám radost ![]()
Jj.jak to jednou zkusí už chtějí ťapkat pořád…
Honzík se teď točí dokolečka a tancuje, prostě komediant, ani nepamatuji že by tohle dělal prvorozený ![]()
Vidíš, tak budeš mít tanečníka
Aspoň můžeš porovnávat mezi kluky co který dělal a tak
![]()
No nevím řádí jak černá ruka a hrozně se opičí po Jájovi hned se chytne každé hlouposti
u Jarouška si toho moc nepamatuji hrozně rychle vyrostl ![]()
Ahoj holky!!!
Dodatečně přeji mrňouskům všechno nejlepší k prvnímu růčku (Kissi, Sandreo, Radulko). Ať jsou zdraví, veselí, a prostě šťastní!!!
![]()
Radulko, Honzík je fakt šikula!!! Vypadá tak velikej! A Tobě to teda fakt strašně sluší! ![]()
My měli oslavu teď v sobotu (Majda je 23.2.) a pak ještě v neděli, páč máme velkou rodinu a nevejdeme se nikam.
Je to naše sluníčko, líbilo se jí to. Večer ale padla unavená, jak nikdy… ![]()