Poradna duly
Jana Čurdová
Opožděně přeji všem únorčátkům „všechno nej k prvním narozeninám“
…už dlouho jsem sem nekoukala, a teď si prohlížím Vaše fotky, dětičky jsou krásný! Honzík od Radulky je už velký kluk a měl krásný dortík
a Majda od Krum. je nádherná princeznička, je neuvěřitelný, jak nám za ten rok vyrostli. Davídkovi byl rok 2.3.,umí toho dost, už mi nepřijde vůbec jako miminko, on nechodí, ale běhá, všude vyleze-na židli, ze židle na stůl a ze stolu vleze do jídelní stoličky, pak zase sleze zpátky
,musím mít oči všude
. Tak se zatím mějte a snad nám brzy přijde už to jaro
![]()
@zakelka,s též přeji dodatečně vše nej nej ![]()
No u nás se také leze všude, je to děs
![]()
Fotečky moooc hezké
Zakelko, moc děkujeme
I my dodatečně přejeme Davídkovi vše nejlepší!!! Je to krásnej klučina a teda pěkně to válí, už je to velkej kluk. ![]()
Ahoj holky ![]()
Japak se máte a jak se daří těm vašim drobkům? ![]()
U nás je kolikrát veselo, vztekání a dělání naschválů, Adam zkouší co si může dovolit
Je to pěknej rarach ![]()
Krum, co ty, tobě už se to krátí do porodu co?
![]()
Ahoj, my užíváme hezkého počasí, pořád jsme venku, Honzík si to užívá a večer padne únavou, škoda že mu to nevydrží až do rána…
Krumpolíno něco mi uniklo? Ty se chystáš k porodu?
![]()
Radu, to ti teda uniklo
Tuším, že květen, červen jde Krum rodit, budou mít kluka, takže páreček
![]()
Jinak, to počasí je bezva, jak píšeš, taky jsme furt venku, kolikrát jsem večer sama dost vyřízená ![]()
@sandrea3 přiznám se že jsem moc nedočítala… ty jo takhle brzo po sobě no, alespoň bude mít děti a ne kluky jako já
no třeba do třetice budu mít jednou malou princeznu
![]()
Počasí se trochu pokazilo ale stejně couráme po venku a dnes už jsem opravdu ráda že kluci spí
Radu, já jsem kolikrát fakt ráda, že je večer a jde Adam spát
A to mám dítě jen jedno ![]()
Takže jednou ještě plánujete třetí dítko?
@sandrea3 jsem nějaká chcíplá, tak se už po obědě modlím ať je dám spát a můžu hodit kopyta na stůl
Manžel mluví že by jednou chtěl, ale já zatím nad tím nepřemýšlím, líbila by se mi holčička, času je dost ![]()
Ahoj holky
Jojo, Radu, uniklo. Cca 20.6. máme termín. Nějak nám ujely nohy a Majda bude mít bráchu.
Jsem vyřízená už po obědě. Ještě pořád nechodí (má s hrubou motorikou problémy kvůli hypotonii), takže ji všude musím tahat. Ale dneska už se řádně postavila u křesla, nalákala jsem ji na ovladač od TV. Tak si zase posílí další skupinku svalů a budou pokroky. Nesmíme na Majdu pospíchat, ale já už jsem se s tím smířila, už to skoro nevnímám, že je prostě pozadějš. Jinak je to sluníčko a ukecaná je, jak Miluna s Blaženou dohromady.
Je to prostě sranda. Do toho nás čeká rekonstrukce, měla by vypuknout již za 14 dní. Příští víkend se budeme stěhovat k manželově mámě do 2+1, to bude hustý.
Ale těch pár měsíců to vydržíme, než bude obyvatelný alespoň spodek baráku. Tak jo, mějte se hezky a užívejte jaro!!! ![]()
Krum, tak to budete mít tedy náročné, rekonstrukce, stěhování a blížící se porod
Aspoň to budete mít sfouklý všechno naráz
Hlavně, že je Majda zdravá, a že začne chodit později vůbec nevadí. Já kolikrát vzpomínám, jak to bylo fajn, když Adam necupital, je to s ním kolikrát dost náročné. Hodně se i vzteká a zkouší, co si může dovolit, kolikrát je to fakt na hlavu
![]()
Radu, škoda, že není recept, jak tu holku napříště udělat viď?
Jednou by se mi páreček taky líbil
To Krumpolina má vystaráno
![]()
Ahoj děvčata
Konečně se dostávám k tomu, abych vám napísala, že Venda už je na světě. Narodil se 15.6.2013 ve 22:10h (3760g a 52cm).
Porod byl opět rychlovka, přijeli jsme tam po deváté hodině a za hodinku už jsme ho muchlali. Sžíváme se, každý den je jiný, jednou je to v pohodě, někdy trochu na bednu.
Prostě kolotoč, ale je veselo. Majda bráchu přijala jako svoje mimí, hladí ho a pusinkuje. Ale změna je znát, je taková citlivější teďkon, ukňučenější. Snažíme se jim oběma věnovat, jak to jde… no snad se to srovná.
@Krumpolina veliká gratulace k Venouškovi
Je to kus krásného chlapáka
Až trochu povyroste bude to mnohem lepší, jen vydržet a přežít horší dny
![]()