Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
14.11.12 22:54

Ahoj holky :mavam:!Tak se taky pochlubím, co už ten náš kluk umí :mrgreen:.Takže Davídkovi je 8,5 měsíce, v poradně v 8 měsících měl 8915g a má 72cm ;).Kojím už jen v noci(zato je ale u mě přicuclej až do rána :roll: ),jinak přes den prso nechce. Papá hezky všechno, polévky, masozel. příkrmy, přesnídávky, jogurty, kaše a po ránu dostává sunar 120ml.Je to číslo, leze jako drak :lol:,všude si stoupá, chce abych ho vodila za ruce, křičí, ječí, vrčí-dělá traktor, umí paci paci, pápá, vařila myšička kašičku, indiána a štěká jako náš hafan, když ho slyší štěkat, tak ho napodobuje :lol:,nejradši leze bráchům do pokoje a hraje si s nima a když přijde jeho ségra ze školy, tak na ní volá „bábooo“!!!(dcera se jmenuje Bára)a vyžaduje od ní, aby si ho vzala na ruku.No je s ním už sranda, ale taky o starost víc, jak se začal pohybovat sám po bytě, musím mu být pořád za zadkem, aby někde nespadnul nebo něco nesebral a nestrčil do pusy :jazyk: .Jo a od příštího týdne začnem chodit na plavání(dřív neměli místo),tak jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit. Holky kdo chodíte na plavčo, jak se tam prckům líbí a v jakou denní dobu chodíte? Dala bych sem fotku, ale nějak mi to nejde :(…KRUMPOLÍNĚ gratuluju k těhotenství, je to hezký mít takhle za sebou dětičky i když asi dost náročný, tak přeju hodně zdravíčka :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.11.12 21:05

Ahoj holky, díky za gratulace. Je mi tak nějak… :? Večer mi je někdy trochu blitno. Ale jinak pohoda. Ze začátku se u mě střídala radost se strašným strachem, jak to všechno zvládnu. Ale nejsem první, ani poslední. Prostě bude veselo. ;) Manžel to samé, vyjukanej, ale těší se. :) No a jestli to bude holka nebo kluk, to jsem zvědavostí celá bez sebe! Nevydržim to a nechám si to říct, manžel chce překvápko, tak mu to teda neřeknu, no. Ba nééé, to se nevydrží. :mrgreen:

Lúco, Jáchymek je hustej na tom nočníku. :mrgreen: Evidentně se mu na něm líbí.

Sandreo, je to protivný, viď? Ty kecy okolí, když nevědí, jak to je. No jo, lidi jsou už takoví. Hlavně, že maj téma. Adámek bude prostě drobínek, no.

Zakelko, je vidět, že má Dáda okolo sebe sourozence, to je prostě super, mnohem rychleji se všechno učí. Budu Majdu vodit víc mezi starší děti. Je to teda fakt šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.11.12 20:21

Krum, ale nám to tady řekneš ne? :mrgreen: Já chci teda vědět co to bude :mrgreen: Budeš mít prostě asi kolotoč, ale zase si pak spolu vyhrají :palec: To mi připomnělo, že tady u nás znám podle vidění holčinu, co má tak rok a půl holčičku a teď tak dva, tři měsíce další mimčo :palec: Ona vozí hlubokej a manžel golfáč :lol:
Hlavně, že je ti jakž takž, kdyby ti bylo hodně blbě, bylo by to na prd :roll:
Jojo, lidi drbou a drbat budu furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.11.12 20:25

Zakelko, to je Davídek šikula teda :palec: Umí toho teda opravdu hodně, u nás se takhle hodně nemluví. To je akorát máma, meme, nene a pak nějáky ama :lol: A pak všechny možný zvuky a pazvuky.Paci paci zatím sám nedělá, hrozně se tomu ale tlemí a prohlíží si u toho ruce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.11.12 09:34

Ahoj

Jen tak Vás jdu pozdravit :mavam:,jak se připravujete na vánoce? Já už mám doma pár dárků pro děti, ale ještě to není zdaleka všechno :roll:.Teď mě čeká úklid, na to se netěším vůbec, hlavně mytí oken :( :roll:,to mě neba. Jinak cukroví peču jen 3 druhy, ale letos nevím, jestli to zvládnu, budu ráda, když upečem s dětma vanilkové rohlíčky. Holky, chtěla jsem se zeptat, co dáváte prckům k obědu? Vaříte zvlášť? A co? Kupujete jídlo ve skleničkách? Davídek by nejradši jedl, to co my, tak mu dám vždy ode mě ochutnat, ale zatím mu vařím zvlášť a někdy mu dám kupované, jak kdy.Tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
26.11.12 19:02

Zakelko, máme stejnou nebo hodně podobnou pračku :mrgreen:
Já mám dárků teda taky jen pár, ještě mě toho dost čeká :roll: O úklidu ani nemluvim, vůbec nevím jak to stihnu a to mám dítě jen jedno :oops: Cukroví budu dělat dohromady s mamkou, taky jen pár druhů, u nás se to moc nejí a toho času taky není tolik :roll:
Jinak Adam by taky nejraději to co my, občas mu dám něco ochutnat, ale jnak vařím zvlášť. Kupuju taky, tak půl na půl bych řekla. S tím vařením mi totiž už občas dochází nápady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.11.12 08:03
@sandrea3 píše:
Zakelko, máme stejnou nebo hodně podobnou pračku :mrgreen:
Já mám dárků teda taky jen pár, ještě mě toho dost čeká :roll: O úklidu ani nemluvim, vůbec nevím jak to stihnu a to mám dítě jen jedno :oops: Cukroví budu dělat dohromady s mamkou, taky jen pár druhů, u nás se to moc nejí a toho času taky není tolik :roll:
Jinak Adam by taky nejraději to co my, občas mu dám něco ochutnat, ale jnak vařím zvlášť. Kupuju taky, tak půl na půl bych řekla. S tím vařením mi totiž už občas dochází nápady :D

ahoj Sandreo :mavam:,s tím jídlem pro malího my taky už docházej nápady, pořád dělám to samíuž jsem zkoušela i dětskou rajskou s kolínkama, ale nejelo mu to, pak měl bramborovou kaši s UM a taky nic moc, ale zajímavý, když mu dám naší ochucenou rajskou tak to mu chutná :lol:.Teď mu asi lezou nahoře zuby, nehce se moc kojit a je hodně mrzutej, tak jsem zvědavá, jak to bude ještě dlouho trvat. A vy už máte zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
27.11.12 18:45

My jsem zatím bez zuby :mrgreen: Ale dole už se něco rýsuje bych řekla :think: Už tak týden protiva, furt kňourá, okusuje prsty a u toho brečí, tak jsem zvědavá..Minulý týden měl 6.nemoc, nejdřív jsem myslela, že ta horečka bude k těm zoubkům, ale pak se osypal, takže tak. Docela mě těch 40st v noci vyděsilo :roll:
Hlavně by chtěl v noci pořád to prso :roll: Přes den ne, to si nevzpomene, ale v noci je to děs, to se klidně budí i po hodině :zed: A jinak by samozřejmně chtěl vše co jíme zrovna my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.11.12 08:25

Chudák malí, :(,to by mě taky vyděsilo 40 horečky 8o, tak hlavně, že už to je za vámi :) Jo s tím prsem to máme stejně no :roll:,v noci se mnou spí v posteli a já mám prso pořád venku, takže on se připojí kdy chce :mrgreen:,kdybych ho měla vracet do postýlky, tak se nevyspím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.11.12 13:58

:mavam: u nás dárky nakoupené :pankac: ať žije internet :dance:
jinak bez zubů stále a stále též prso a už mě to unavuje :lol: noci podobné jako u Vás, do půlnoci ve své postýlce, pak u mě :zed: do toho mám ještě chřipku a už se snažím chystat na svátky, úklid atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
30.11.12 15:39

Jak píšete holky, už jsem taky rezignovala a tak od půlnoci je se mnou taky v posteli :roll: Což jsem vůbec nechtěla..Docela už mě to taky unavuje, už třeba od 2,3 má hrozně slabý spaní a třeba se přicucne každých 20min, takže jsem v podstatě pak už vzhůru a ráno jsem dost grogy :roll:
Radu, tak ať je brzo líp :hug: Adam zas pro změnu rýma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.11.12 21:03

Jak vidím(vlastně čtu) máme to všechny podobně. Já se taky od 1h moc nevyspím. První spaní je v pohodě, Jáchymek usne kolem 8-9 a pěkně spí do té 1-2h a pak nastoupí co hodinu až dvě kolotoč pocucávání a znovausínání. Ted má 2dny kašel, docela strouhá. Jestli se to nezlepší přes víkend, tak s ním zajdu k doktorovi. Asi bude potřebovat nějaké kapičky, nebo tak. Ale jinak je to zlatíčko :hug:. Už pěkně vstává v postýlce, drží se za šprušle a tancuje dopředu dozadu. Příští týden bude mít 9měsíců. Letí to - dneska jsem potkala známou s 3týdenní holčičkou a připadala mi tak malinká, že jsem si říkala, to ani není možné, že jsme měli taky takový úzlíček. No jo 9kilo a 75cm. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
30.11.12 21:58

Lúco, viď, to člověk úplně zapomene, že ti naši byli taky takhle malinký :srdce: Hrozně to letí.
Adam měl rýmu a hrozný kašel asi před měsícem, taky jsem pak šla raději k Mudr.,chudák nemohl ani spát kvůli tomu. Dávali jsme Ambrobene na vykašlání a za pár dnů to bylo dobrý. Tak přeju ať jste taky brzo fit :kytka: za chvilku už nám budu chodit, Adam už to zkouší pomalu kolem nábytku :D
A s tím nočním kojením jsme na tom koukám všichni stejně 8o Jenže co s tím? Asi zatnout zuby a to prso nedat nebo já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.12.12 22:23

Ahoj holky, musím se přiznat, že zatím masozeleninové příkrmy kupuju :oops:. Ale vzhledem k tomu, kolik to stojí, budu muset začít fakt vařit… Zkusím větší množství a zamrazit to (přiznám se, že když jsem se pokoušela uvařit toho tak akorát, tak jsem to totiž spálila). :roll: Ovocné dělám (mixuju jablíčka, hrušky, banány, blumy, hodim do toho pár kojeneckých sušenek třeba). Jinak večer kašička, ta Majdě jede snad nejvíc. :) Jinak v noci se sem tam vzbudí, někdy pomůže dudan a spí dál. Chodí hajat mezi 19 a 20h. Vstává kolem 6h (někdy kolem 4) na kojení a pak je tak hodinu vzhůru a někdy ještě na hoďku až dvě usne, jak kdy. Jsem strašný spáč, takže jsem fakt štěstím bez sebe, že je takhle hodná. Holky, máte můj obdiv!!! :potlesk: Já už bych natáhla bačkory, takhle nespat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.12.12 18:15

Ahoj holky, jak se vám daří? Jak zvládáte kolotoč kolem Vánoc? :lol:A co děti, nejste nemocní?
My už máme dva zuby dole, vyrostly najednou :lol: Ale hlavně, spíme celou noc :dance: Už jsem byla fakt vyřízená, vstávání po dvou hodinách mě už opravdu dost vysilovala, takže jsem si načetla jednu chytrou knížku a ono hle, funguje to 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí