Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
23.9.12 19:37

Jsou to šikulové prostě :srdce:
Když je posazen tak taky sedí, jak píšeš taky to zkouší přes bok, ale zatím to ještě úplně nejde.Ale hrozně to letí, když si vezmu, jak jsem tu čekaly, která bude rodit :lol:
Já byla posedět jednou a to od 20-23 a když jsem přišla domů. tak už samozřejmně řev, takže dlouho nikam nepůjdu :roll: Kord, když to spaní je takhle blbý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.9.12 19:44

Tak já ještě nikde nebyla :( jedině s Janem a to jen tak odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.9.12 00:25

Moje únorňátko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.10.12 19:54

Ahoj holky :mavam: Japak se máte?
Radu, co u vás spaní, už lepší? U nás jak kdy, když už se začnu radovat, přijde noc, která mě vrátí zpátky na zem :lol: Každopádně je to závislák na prsu, takže asi to budu muset nějak řešit, než mě začne svlíkat na veřejnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.10.12 21:10

Tak my se pomalu blížíme k 8.měsíci. Jáchym je výborný jedlík, dost smíšek, strašně hodný a zatím leze jenom dozadu. Myslím, že to ale nebude dlouho trvat a půjde to i dopředu. Včera jsme měli první pád z postele, ale jenom malá odřeninka na čele. V noci spí většinou hezky, ale po 3-4 hodinách se budí na kojení. Na noc dávám flašku se sunarem před spaním, už si na to zvykl a krásně potom usne. Ta holčička na ¨fotce je kamarádka Laura a ta - holky podržte se - od 4měsíce spí od 7-8 večer až do rána. Ale mě to noční kojení vůbec nevadí. Napije se a spí dál. Někdy pohoupu na baloně, když to nejde a je to. Zub zatím žádný. Ručičkama dělá paci paci. Tak jsem zvědavá na vaše novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.10.12 21:54

Lúco, to je fešák :palec:
My měli pád tak před dvěma měsíci, ale naštěstí v pohodě :oops: :D :D Adam tak plazolezí, když se mu chce tak leze a když ne, tak plazí :lol: Ale už si sám sedá a zkouší se stavět nebo co 8o 8o :lol: Paci paci taky učíme, ale zatím sám nedělá, ale bác bác a mlátí do země :mrgreen: S tím spaním je to horší, jak kdy no. Spoustě mých kámošek děti vstávají tak jednou nebo vůbec a já když se poštěstí, tak i 10krát :zed: Zub taky nic :nevim: Dost se teda vzteká, jak není po jeho, tak řve. Vyžaduje pozornost, takže se nenudím :lol:
Ta holčička má stejný bodýčko jako my :palec: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
24.10.12 15:52

Ahoj holky,
u nás zub žádnej, spaní poslední tři dny na prd, tak ten zub očekávám jelikož dost kakáme a nepapáme. Měli jsme i první atb. a zase už máme rýmu :zed:
Jinak se sám posadí a plazí se rychlostí blesku. Stoupat se taky snaží, ale nožky se mu ještě podlamují :lol: Pořád kojíme a vše ostatní odmítáme, papáme už vše dá se říct krom uzenin a podobných nedobrot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.11.12 20:49

Ahoj holky, jak se daří?
Radu, tak co zoubek? Prodral se? Já taky čekám že už podle přínaků, tak uvidíme :D A jak spaní? U nás pořád na prd.Ke všemu byl i nemocnej, takže to bylo vůbec hrozný :roll: Jinak si Adam sedá, plazí, leze a stoupá si, což je teď hodně v kurzu, praktikuje to všude a nejlépe v noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.11.12 12:53

@sandrea3 :mavam: u nás zub stále nic :zed: spaní děs, dva dny nás ted zlobí bříško, to je řevu :cert: hloupá jsem mu dala čerstvej rohlík tak je to asi tím… jinak stále kojím, papáme téměř vše, lezeme po 4 a chodíme kol nábytku… a stále je to pěknej mamánek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.11.12 23:14

Ahoj holky, to jsou teda šikulkové!!! Majda zatím neleze (teda trochu dozadu vlastně), nesedí… zato je pěkně ukecaná (máma, táta, báa, dede, pápa, lála, hele, něně či něco jako brlé). :mrgreen: Už má dva zoubky, dole. Růst zoubků jí narušil spaní, teď se taky budí několikrát za noc, ale většinou stačí dát dudu a spí dál. Od nějakých cca 20h do 6h. Papá příkrmy o stošest, ovoce jí moc nejede, ale pár lžiček do ní vždycky dostanu, večer s radostí kašičku. Dneska jsme byli na rehabilitaci a doktorka říká s tím lezením a sezením, že má ještě čas, že opožděná není, tak mě trochu uklidnila. Protože poznámky mého okolí jsou někdy nesnesitelné. Je mi z toho až smutno kolikrát. Musim to, ale, hodit za hlavu, protože chci být veselá máma a užívat si s Majdou všechno na plný pecky a v pohodě. :) No a holky, mám NOVINKU. Trochu nám ujely nohy a Majda bude mít někdy v červnu sourozence. :mrgreen: Bude to ze začátku náročný, ale pak budou jak dvojčata a určo si vyhrajou. Majdě bude 1 rok a 4m, až se mímo narodí. No a dvě teda stačej!!! :lol: Tak pááá a ať vám šmudlánci pěkně rostou, hezky papaj a v noci spinkaj! :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.11.12 23:20

:) Jinak, koukala jsem na fotky, máte moc krásné dětičky. Veselé, usměvavé. To je určitě hodnejma a veselejma maminkama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.11.12 23:37

Tak to Krumpilíno gratuluju. :potlesk: Náš Jáchymek začal lézt před asi 2týdny už i dopředu a od té doby jde rychle. spíná se různě po tom, co je kolem. Občas malý pád…pěkně jí, všechno co mu dám, někdy mám i pocit, jestli toho nejí až moc. ALe minulý týden jsme byli na 8měsíční kontrole a je 50percentil od začátku, takže dobrý. V noci se budí - tedy spíš k ránu je to horší. To by pil každou chvíli - ale ne vždycky. Zub žádný. Minulý týden jsme byli v Tatrách a tam během dne spal furt - i 3-4h. No horský vzduch je horský vzduch. Pak v noci se mu jednu noc spát vůbec nechtělo, ale ty ostatní v poho. A jak se radoval v bazéně…vydržel tam celkem dlouho. Byla to premiera a pak jsme chodili ráno i večer. Dnes jsem poprvé zkusila ho dát na nočník, aby si hošánek zvykal. Tak posílám fotečku. At se vám daří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.11.12 00:49

Ahojky holky tak my už máme 4 zuby, hačáme, stojíme a chodíme kolem nábytku :dance: pěkně říká "táta, bába, hej, áma a na ségru volá její přezdívkou- bibi :-) " děláme pápa, paci paci a tancujeme do rytmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.11.12 19:43

Krum, no to je mazéééc :pankac: :pankac: Sourozenec, no to mě podrž 8o A tak je ti dobře? Ty jo, to tě obdivuju :D Ale kdyby se to stalo nám, taky by se to muselo zvládnout, takže velká gratulace :hug: :hug: To jsem zvědavá jestli to bude holčička nebo se vám povede páreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.11.12 19:50

Jinak, každé dítko má své tempo, Krum, takže se nenech zbytečně znervózňovat, je úplně běžné, že si děti klidně sedají a lezou až v 10 měsících :palec: Ale to určo víš jak chodíte na tu RHB. Vůbec se nad takovýma lidma nepozastavuj :palec: :hug:
Adam je třeba zase hrozně drobnej, má sice 71 cm, ale necelých 7kg :lol: Je to vyžlička, já i ségra jsme měly v roce 9kg, takže to bude taky tak. Papá vcelku pěkně(jak kdy a jak co),holt je to drobek a kolikrát taky poslouchám, jestli mu dávám najíst :pocitac:
Se spaním u nás je to stále děs, jsem šťastná když je to 4krát za noc :roll: Kolikrát mám pocit, že bude brzo po mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí