Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda
My jsme venku skoro pořád,sem se dostanu většinou až večer když už
My se máme fajn,jen včera to byl nářez,od rána do večera skoro nepřetržitě řev,prdy a nemohl se vykadit,no já zralá na blázinec jako
Ale dnes už ok,vytlemenej,spokojenej
Tak to je šikula s tím přetáčením
Mě se Adam teda takhle zatím nepřetáčí.Jen jednou ze zad na břicho,ale už zas nic
Čaj jsem zatím nedávala,ale asi začnu v těhle vedrech,prso chce častěji,tak má asi fakt žížu
Jestli ty říkaš že Dáda vypil 100 ![]()
Ahojky ![]()
I my jsme pořád venku
U nás ok, rosteme jako z vody, kojíme, čajík nedáváme,odmítá mi flašku,tak raději dám prso dnes co dvě h, cucne si a spokojenost na obou stranách
Prdíme jak bůh, už se nehlídám ani v jídle
Jinak z bříška na záda se taky přetočí,má těžkou hlavu a už to zkouší i opačně, nožičkama se pěkně odráží a točí ![]()
A tady je skoro tříměsíční Janík ![]()
Ty jo Radu,ten je úplně jinej než co jsi sem dávala fotky naposled.Vyrostl dost bych řekla.Je krásnej.
Adam se teda odráží a točí skoro furt,ale přetáčet se mu asi nechce,lenoch ![]()
Radu,Janík je krásnej
a jaký má modrý očička,fakt krasavec
.My jsme byli dneska v poradně a Dáda váží 5980g,takže skoro 6kg,taky používáme plínky pampers 2(ty jsou 3-6kg) a už mu jsou skoro malí,tak začnu kupovat asi už trojky.Taky byl očkovanej chudáček dostal nejdřív ten rotarix,ten se dává ústně,tak to spolknul a pak dostal injekci synflorix do nožičky a do druhý nožky hexa vakcínu
,tak byl brouček dneska celí mrzutý a nožičky ho boleli,tak snad to bude zítra OK.Tak papa ![]()
Taky vás zdravím. Jáchym je už taky pořádný klouček. Teď má 2dny nový zlozvyk, strká si ručičky do pusinky a to strašně často i po kojení.A slintá u toho, no jako kdyby mu měly růst zoubky, ovšem to je snad ještě moc brzo (i když se vlastně už s jedním zoubkem narodil, že…) Nevím, dřív to nedělal. Kojím často, doma kolikrát co 2 hodiny a venku spí déle, v noci se budí po třech. Prdíky vypadá, že jsme zvládli, ani to nebylo tak strašné, já se ale stále hlídám, abych něco nesnědla, ale začínám zkoušet jíst normálně - tak uvidíme. Otáčet se teda vůbec neumí, ale to je asi spíš tím, že jsem ho zatím nějak dlouho na bříšku nenechávala, ale jak tak čtu, co už ty vaše umí, tak začnu. Ale Jáchym je myslím nejmladší, bude mít 2měsíce o víkendu - tak snad to tak nevadí. Přemýšlím o těch látkových kalhotkových plenách, štve mě, že z papírových je tolik odpadu. Je to šíleně neekologické, netřídí se - všechno jde na skládky - je to hrůza!
Tak se mějte ![]()
Holky,já vám fakt závidím ty prdy-neprdy.My teda šílený
Dnes zas od 4 řev,tlačil a nešlo to,furt dokola.Už jsem zkusila snad všechno,tak fakt nevím ![]()
Lúco,Adam taky slintá a pěstičku si rve do pusinku pořád,hlavně levou má oblíbenou
Ale dělají to všechny děti.Buď v klidu,každý mimčo je jiný,Adam se taky neotáčí a to mu bude 10týdnů.V těch látkovejch plínách se vůbec neorientuju,ale určo se tu na diskuzích dozvíš všechno.
@sandrea3 chce to čas, jak se přehoupnou tři měsíce bude po prdíkách,uvidíš
každé mimi je jiné, Adámek taky bude prdět sám bez pláče a ty si budeš moci dopřát i jinou stravu… ![]()
Pěstičky taky u nás vedou a nejvíc mě dojímá,jak si malej chytá prso ručičkama a papá,hned mám slzy v očích,je to tak nádherné
![]()
Já doufám,že to přejdeje to někdy teda nářez
Dnes třeba zas dobrý,snad jsem to nezakřikla
Jojo,Adam,taky chytá,je to dojemný ![]()
Ahoj holky!!!!
Téda, já tady nebyla snad 100 let! Vždycky mrknu akorát na mejla a to většinou večer, kolikrát jsem už káó, tak vydržím na PC chvíli a jdu chrnět…
Máte moc krásná mimča, jsou to broučínkové.
Majdalenka už má také kolem 6kg a je dlouhá, přesně nevím, jdeme na očkování až teď v pondělí, tak ji nechám zvážit a změřit. Necháváme očkovat Prevenar, rotaviry ne. Doufám, že to bude snášet dobře… ale nevím, jak já snesu to jak jí budou píchat do nožiček.
Také už se krásně směje a povídá… je to radost. Prdíky už ji trápěj méně, ale přece jen někdy brečí večer. Usíná kolem deváté, desáté a budí se kolem šesté ráno. Pak po kojení ještě na 2-3 hoďky usne, prostě musí se vyspat do růžova, celá já.
Jinak přes den má spaní slabší. Hodně chodíme ven, doma se mi to pěkně kupí, hrůza
. Musim teď o víkendu trochu taky něco pofackovat.
Radulko, mě zase Majdalenka při kojení zboku lochtá nebo hladí ručičkou na žebrech, to jsem taky jak ve snu blahem. ![]()
Jinak chodíme na rehabilitaci s hlavičkou, stáčí ji vlevo, hlavně v kočárku. Tak cvičíme Vojtovku.
Mějte se krásně!!!!! Snad zavítám častěji, já ostuda.
Krumpolino,malá je moc krásná
Ať vám cvičení pěkně jde.
Adam je taky hrozně dlouhej,za 6týdnů vyrostl o 10cm
Tak jsem zvědavá jak na tom bude za 2 týdny až půjdem na kontrolu.Očkování se taky bojím,i když jsem od fochu
Tohle bude něco jiného,snad se nerozbrečim.
Jinak usíná taky dobře,kolem osmé většinou,ale pak se budí kolem jedné a pak 4-5,ale občas to vydrží až do 3 a pak až v 6,7.Tak doufám,že to bude už jen natahovat ![]()
Tady taky pár fotek ![]()
Ahojky,holky máte moc krásné mimča
,Krumpolíno Majdalenka je moc hezká princezna a Sandreo Adámek je frája,jak drží ten špendlík
a tobě to taky sluší
.Dáda už taky chvíli udrží špendlík,ale ještě né vědomě.Jak jsme byli ve středu na očkování,tak jsem se bála,jestli nebude mít horečku,ale neměl,akorát byl mrzutej a ukňouranej
.Tak zatím papa ![]()
Děkuju za pochvalu
Adam ho taky ještě nedrží vědomně,to je spíš náhoda,nebo mu ho do tý ručky musim vložit
Ale už možná vědomě tříská do těch věciček na hrací dečce,jak visí dolů.
Tak to je super,že jste očkování zvládli
A kdo by taky po tom nebyl mrzutej co?Já doufám,že budeme taky v pohodě,ale jdeme až ve 12týdnech.Každý si to asi očkuje jak chce ![]()
Ahoj holky, děkujeme za poklony
Ta naše miminka jsou čím dál šikovnější, to je dobře… Majda zase listuje takovou šustivou knížku měkkou…
Zítra nás čeká první to první očkování, tak se na to jdu pořádně vyspat. A jdu si přát, ať nemá žádné blbé reakce!!!!!!! Pááááá ![]()
My jdeme ve středu na tříměsíční prohlídku, o očkování zatím dr.nic neříkala…
Prvorozený je nastydlej už skoro týden kašle,sirup nějak nepomáhá
a dnes už chrčí i Honzík
chuďátko moje malé, nejraději bych to z něj vše vytáhla jako ten černoch ve filmu Zelená míle…