Poradna duly
Jana Čurdová
sandrea3 píše:
Já už o tom Kiku taky slyšela,ale dostanu se tam asi až ke konci týdne,co sme se přestěhovali,mám to na druhé straně města,dřív to bylo 10min pěšky![]()
tak snad na něco narazíš, prvorozenému jsem tak koupila dvě trika s jeho oblíbencem z filmu auta za 25kč a flísovou mikču též za 25kč, jinak po 55kč i mikinku a body pro Honzinka a nejdražší overal za 79kč
my máme kik 30km daleko tak jsme to spokili s velkým nákupem v intersparu… nemít výbavu po synkovi tak nakupuji jak divá ![]()
Jéé Radu,to jsi super pokupila teda.Já doufám,že tam ještě něco mít budou až se tam vydám.
A jak se jinak máte děvčara?Já se až teď tak nějak zastavila,uff
Jen co člověk uklidí,mazitím nakojí,pokračovat v úklidu a pořád dokola ![]()
Jj.na cedulích mají psáno trvalé snížení cen, tak snad ta akce chvilku trvat bude…
No to mi povídej, taky mezi kojením něco poklízím nebo se věnuji prvorozenému a tři h utečou jako voda a zase přebalit nakojit pomazlit
Už aby malej papal normální stravu,ale zůstal dál mazlícím miminkem ![]()
Ahoj holky!!!! ![]()
Zakelko: malej je kouzelnej, jůůůů
Držim palce, ať je Ti líp, doufám, že už to povolilo.
Tak dneska, respektive včera, jsme měli nějaký boleníčko bříška, vůbec jsem Majdu nemohla ukolíbat, brečela víc než jindy. Usnuly jsme někdy ve 2, ale hajala skoro do 7. Tak mě to mrzelo, zřejmě jsem snědla něco, ale co? Docela dost se hlídám.
Byly jsme u doktora, řikal, že má nafouklý bříško, tak jsem koupila ty kapičky Sab simplex, neměli Espumisan. A kdyby bylo nejhůř a měla zácpu, tak už mám doma tu rourku, ale to jen kdyby fakt nemohla.
Ale jinak, holky, Majda od 28.2. přibrala 700g! Už mám 4.400g.
A vyrostla o 2cm.
Jinak vše OK. Chcsi se zeptat, jak se díváte na to očkování nepovinný? Pneumokoka a rotaviry?
Ahoj holky ![]()
Krum,na ten Sab simplex jsem slyšela jen chválu.Adam občas taky ty prdíky má,ale zas ne nějak hrozně,takže jsem kapky ještě ani nekoupila,ale chystám se,kdyby náhodou.A prý je docela dobrý polštářek s třešňovýma peckama,nahřeje se na topení a dá se na bříško,mají ho v DM.
Adam měl min.týden 51cm a to se narodil se 48
Takže za 10dní 3cm
To je dobře,že nám ty naše zlatíčka tak pěkně prospívají ![]()
A to očkování,my rotaviry určitě ne,sama doktorka mi říkala,že pokud nějak extrémně necestujeme,že je to zbytečný,že by to svým dětem taky nedala.A jedna kámoška to dala,asi za 2tis.a holčina je stejně měla,páč je hrozně těch kmenů ![]()
My dáme to co je povinný plus tuberu a pak proti klíšťový encefalitidě.
Holky, to je pro vás (nás) pro všechny
Abychom „to“ a „se“ nebraly tak vážně!!!!
Krum,super písníčka
Opravdu mě to pobavilo ![]()
Jo,a pneumokoka necháme samozřejmně taky.
Ahojte !!! Laktační psychóza je super, už jsem to viděla na netu. Konečně krásné počasíčko. Dneska jsme byli na první procházce venku a Jáchym to celé krásně prospinka. I teď už spí 3tí hodinu, tak se trochu hrozím, co bude v noci…Musím se vám pochlubit, jaké se mi dneska povedly fotečky . ![]()
Jéé to je super písnička, zítra si ji budu zpívat
![]()
Já očkování nechám na dr.,ale zbytečnou kačku na něco extra v rozpočtu nevyštrachám ![]()
Lúco fotky super
co máš za foťák? Jsi profi? ![]()
Profi nejsem - kéž by, ale fotím dlouho, ráda a foťák mám asi profi, i když v základní výbavě - bez blesku a lepších objektivů. Canon D5. Jinak noc byla klidná , 22×kojení. Trochu jsem se bála, že nebude spinkat, když spal tak intenzivně přes den i venku, ale asi ho ten čerstvý vzduch unavil a bylo to v pohodě. Dneska má být ještě tepleji a slunečno celý den a vlastně i víkend. Jaro je opravdu tady.
![]()
Aha,tak to asi bude tím foťákem ![]()
Mě focení moc baví, foťák máme olympus, kdysi dávno drahej jako prase. Dělá pěkné fotky,ale jen venku
Jednou bych hctěla nějakej lepší,ale ty ceny ![]()
U nás kojo v jednu a v pět a od sedmi už čumáčkujeme na dece.
Je krásně,tak půjdem kočárkem do krámu pro snídaničku ![]()
Ahoj ženy
Dneska opravdu parádní počasí,celé odpolko sme byli venku a Adam to taky prospal,tak uvidíme co v noci
A zítra má být taky krásně ![]()
Lúco,fotky opravdu moc krásný,jsi šikula.A zdá se mi to,nebo má Jáchym hnědý oči?Adam má zatím furt takový ty klasický miminkovský co se teprve vybarví.