Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
7.3.12 09:20

Lúco máš pravdu,až teď dojde člověku spoustu věcí :)
Ve 26.týdnu,to je hustý..Tak hlavně jestli jsou oba v pohodě,to si ho bude muset pak vypiplat drobečka malinkýho.
Vedle na pokoji byla zas holčina,šla normálně na monitor,najednou fik,hned na sál na císaře,že se jim něco nezdálo,malá 1800g a jela do vedlejšího města do inkubátoru(tady je nemáme-malá nemocnice).Takže chudák se nemohla jít na malou ani podívat,musela čekat než jí tu propustí,pak tři dny doma,páč v té nemocnici pro ni neměly místo a pak až nástup k maličké.
Tak ať ti to tam Luci utíká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.3.12 10:51

Jj už nám bude měsíc :dance:
Nám kojení jde jak kdy, někdy taky u toho herečkuje že bych mu naplácala na prdelku :lol: Dnes jdeme k dr.tak jsem zvědavá kolik jsme zase přibrali…
Můj prvorozený měl kilo čtyřicet,tak mi ho taky museli vypiplat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.3.12 10:55

Díky, mně ta nemocnice vůbec nevadí, mám tu notebook s internetem, časáky - hlavně Jáchyma - občas něco k snědku, můžu odpočívat a chodí za mnou návštěvičky…Nic mě nebolí a je tu šikovný personál, takže se nenudím. Já se vlastně nikdy nenudím. Jsem celkem líná od přírody, takže i odpočívat mě baví. Ale těším se, až budeme jezdit s kočárkem v tom jarním počasíčku a potkávat kamarády a kamarádky.....No šak to znáte… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.3.12 12:39

Ahoj holky :mrgreen: Moc zdravím Lúcu a Símu, to je super, že už máte taky mimísky, a už se s nimi těšíte, moc gratuluju a přeji hodně zdravíčka a ať vám všechno jde tak, jak má. :) Téda, s tim zoubkem to muselo být překvápko. :mrgreen:

Majdalence bude zítra 14 dní, to to letí… 8o Radulko, to snad neni ani možný, že už bude malému měsíc. :dance: My kojíme, mlíko nám teče hodně, tak někdy kucká (používám raději klobouček). Každé miminko je jiné, no. Majda se nají, taky někdy krká už v průběhu, a pak když se jakoby sama pustí, tak jí odstavim a většinou už nechce. Tak jí pak držím, usíná a pak ji položim na bok do košíku (mám vyvýšenou matraci, jako jsme to měli v porodnici). Někdy ublinkává. Přes den klíďo hajá ty 3 hoďky, v noci se mi zdá, že má to spaní lehčí. No ale! Teď dvě noci za sebou, se najedla večer kolem osmé, pak v deset a pak spala normálně 5 a půl hodiny vkuse! Takhle jsem se od porodu nevyspala. Je to kočička hodná. Kéž by to takhle vedla i nadále. :mrgreen: Každý den je ale jiný, krásný a pořád se učíme.

Jsem pro, abychom zůstaly pohromadě, vždyť můžem zůstat tady, né? Nebo chcete zakládat novou diskusi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.3.12 12:42

A zdravím Zakelku, promiň, já už taky nevim, co píšu! :mrgreen: Jsi statečná a moc moc gratuluju k výkonu a drobečkovi (trochu většímu teda), ale ta naše Majolenka má bezmála taky 4 kg. Ať jsou silní a zdraví hlavně! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.3.12 18:13

Ty jo Radu,1400g a jakej je z něj chlapák co?To ho museli hodně vykrmovat :D My jdem na KO zítra,tak jsem zvědavá kolik Adam přibral,naposled měl 2630g :mrgreen: Ale papá pěkně,to se musí nechat.
Já si myslím,že taky můžem dál klábosit tady což?
Lúco,mě to v porodce taky uteklo,měla jsem na pokoji super holčinu,nasmála jsem se tam jak dlouho ne a už sme domluvené,že se po šesti nedělí sejdem.
Krumpolino,jak píšeš,každý den je jiný :pankac: Je to super ti naši miláčkové :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.3.12 18:47

A dnešek utekl teda hopem a zítra už po vizitě domů. měla jsem tu své 2 nejlepší kamarádky (obě maminy) a tak byly nadšené a spoustu užitečných rad mi daly a nasmály jsme se…zoubek Jáchymkovi dneska byl už odstraněn, ani to moc neteklo a taky mi pomalu začíná téct mléko, takže malý spí jak dudek. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.3.12 20:58

Jj.je z Jarouška pěknej klacek :pankac:
Jinak v poradně jsem šla do kolen, malej přibral za 12dní 580g a je to dle dr.moc 8o mám ho prý pravidelně budit co 3h a nenechávat dlouho u prsu :zed:
Tak jsem si rady vyslechla jedním uchem tam u druhým ven, ona si prostě na mě zasedla u prvorozeného a teď to pokračuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
8.3.12 10:43

Ahoj holky,tak jakpak se Vám daří?Vůbec nestíhám sem chodit,doma práce jak na kostele :cert: Jinak malej je úplně úžasnej.V noci spinká skoro celou noc a přes den se budí potěch třech hodinkách,takže super :) Akorát co mě docela zlobí je kojení,z jednoho prsu mi to vůbec nejde.Nevím co s tím mám dělat!!??Tvrdnou mi jako blázen,takže kolikrát musím i odstříkávat abych nedostala třeba zánět,nebo tak něco..Sprcha ani masáž nezabíraj,tak já nevím.Ale já tomu příjdu nakloub :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5656
8.3.12 11:43
SimčaFíla píše:
Ahoj holky,tak jakpak se Vám daří?Vůbec nestíhám sem chodit,doma práce jak na kostele :cert: Jinak malej je úplně úžasnej.V noci spinká skoro celou noc a přes den se budí potěch třech hodinkách,takže super :) Akorát co mě docela zlobí je kojení,z jednoho prsu mi to vůbec nejde.Nevím co s tím mám dělat!!??Tvrdnou mi jako blázen,takže kolikrát musím i odstříkávat abych nedostala třeba zánět,nebo tak něco..Sprcha ani masáž nezabíraj,tak já nevím.Ale já tomu příjdu nakloub :cert: :lol:

Ahojky Simčo, nezoufej :hug: to chce vychytat správnou polohu a držení miminka i prsu. Já v porodce kojila jen v leže. Doma nám to nešlo :zed: tak v sedě a různě si kroutím nohy pod sebe a před sebe než to vychytám. Z levého prsu kojím v sedě na sedacím pytli a malého mám na předloktí a super. Z pravého nám to jde hůř, musím většinou přes klobouček a složitě si ho přikládat levou rukou, prostě se k němu nechce přisát :think: v sobotu nám bude měsíc a ještě to vychytáváme,tak nezoufej a nestresuj se, mimi to cítí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.3.12 12:27

Símo, tak to máš zlatíčko :srdce: My jak kdy, dneska jsme si od 3 do 5 hrály, spát se nechtělo, tak jsem si to natáhla ráno… vylezla jsem až v 10. :mrgreen: Majdalenka je ale úžasná, nijak nevyvádí, nemůžu si stěžovat. Už se pěkně mění, dneska je jí 14 dnů! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.3.12 12:29

Tak Lúca už jsou asi doma :mrgreen: Je to fakt životní změna to mimi. Tak přeji, ať se vám vše daří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.3.12 13:06

Radulko, máš pravdu, s tim kojením si každý musí najít ten individuální vyhovující způsob… :) Ze začátku jsem měla kojící polštář, kojila jsem z jednoho prsa i bez kloboučku… mám hodně mlíka, takže se malá kucká. Polštář letěl a klobouček používám na obě prsa, zdá se mi, že to to mlíko trochu brzdí a malá se míň zalyká. Ale nevzdávat to, no… přece jen je to super, že se to „uvaří“ samo a je to zadáčo. :mrgreen: A pro to mimi to nejlepší.

Holky, asi taky kapete (nebo budete kapat) od 14 dnů ten Vigantol, že? Má se podávat s mlíkem, tak to kápnu do ho kloboučku a bude. Nebo jak to udělat? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.3.12 14:27

Krumpolíno já dávám Vigantol do kapek na prdy na lžičku,ale asi nejlepší pro tebe bude pokud kapky nedáváš, trochu mlíčka stříknout na lžičku a kapku dát do toho,on je takovej mastnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.3.12 14:38

Ahoj holky :mavam: Tak my za týden přibrali 300g 8o :dance: Takže Adam má už skoro 3kila :mrgreen: My Vigantol kapeme už od min.týdne,buď mu ho dám na dudák,nebo když má zrovna otevřenou pusinu,tak kápnu přímo tam.A ještě máme kapat 1krát týdně Kanavit.
Radu,tak co změnit doktorku?Pokud víš,že si prostě nesedíte a prudí tě.
S tím kojením-nám to jde taky líp z levýho prsu :lol: Kojim v sedě a nohy mám tak po různu,asi jako Radu :) A bradavky mám zatím úplně v pohodě,až se divim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí