Poradna duly
Jana Čurdová
Radu,ale to jěště nevíš jaká jsem hysterka já
Néé,myslím si,že můj práh bolesti je docela velkej,tak snaad to bude v pohodě.Přítel tam bude semnou,to taky dost uklidní a přesně jak píšeš,uvidim malýho a hned na všechno zapomenu
A Lúco máš pravdu-tolika ženskej to zvládllo,tak musíme i my!!Pořád si říkám-támhle 15tka to zvládla,tak proč néé já?
Simčo a to ty nevíš jaká já jsem srababa a každou bolístku obrečím ![]()
Tak pokud tam budeš mít přítele, máš skoro vyhráno. Já měla rodinu na telefonu a na poslední hodinu přijeli za mnou a bylo to moc fajn i když čekali na chodbě,pomohlo mi jen vědět že tam jsou… Jsme silné ženy a žena zvládne všechno!
To máš recht.Taky by mi stačilo jen vědět,že na tý chodbě na mě někdo čeká.Člověk je mín vystreslej,teda aspon doufám
Můj jedinej problém je,že nesnášim nemocnice
![]()
SimčaFíla píše:
To máš recht.Taky by mi stačilo jen vědět,že na tý chodbě na mě někdo čeká.Člověk je mín vystreslej,teda aspon doufámMůj jedinej problém je,že nesnášim nemocnice
![]()
ouuu, tak bez nemocnice to asi bohužel nepůjde…ale neboj, budeš s miminkem a určo si i pokecáš s ostatníma maminkama ![]()
Tak jen se hlásím,že jsem ještě 2v1
Dneska přenáším 3 den.Včera jsme byli na dlouhé procházce,pak jsem si uvařila tak litr maliníku,večer byla horká vana no a výsledek-tradááá,vůbec nic se neděje
,prostě na mě nic nezabírá.Takže dneska jdu na gyndu,to se bude doktor fakt divit(zase),že jsem ještě celá
.
Tak jste se holky vyhnuly přestupnému dni,tak už můžete začít konečně rodííííttttt!!!!!!!!!!!! ![]()
Tak jsem doma od doktora.Nejdřív jsem byla na monitoru,měla jsem i nějakou kontrakci(nic jsem necítila)a pak prohlídka.No divil se,že jsem ještě neporodila,mám prý krásný nález CS 9,takže nejdřív mi řekl,že jestli neporodím,tak mám přijít v úterý a pak by mě ve středu nebo ve čtvrtek poslal na vyvolání
,ale pak si to rozmyslel,to úterý zrušil a napsal mi doporučení do nemocnice,kvůli tomu,že malej není žádnej drobek,takže kvůli velkému plodu.Mám tam jít ještě dneska,takže ted jsme doma a vůbec se mi tam nechce
Taky mi řekl,že můžu počkat a jet tam až ráno,že třeba se mi to do zítřka rozjede samo,tak ted nevím,jestli máme jet dneska nebo až zítra ráno?Každopádně už budu brzy rodit
.Kdyby něco,podám info. ![]()
Ahoj maminy a budoucí maminy
Já už si nestihla napsat číslo na Radu,tak jsem nemohla písnout.A teď to podstatné:máme Adámka,narodil se 26.2. ve 2.34 a měl 48cm a 2750g
Takže takový špuntík
Dnes nás pustili,konečně
Je úžasnej,pořád jsem z toho vyplácaná,ale co vám budu povídat..
Začlo to v teda v tu sobotu kolem 15.30 po 5min,ve 21 jsme jeli,to už bylo po 3
Hned na sál,tak pořád točili monitory,kolem 23hod píchli vodu,hoďku na to epidurál-který mi byl mimichodem na prd,páč až po porodu se zjistilo,že jsem si ho omylem vytáhla
A to se všichni divili jak je možný,že mě to pořád bolí
Nic víc popisovat nebudu,abych neděsila budoucí rodičky.Každopádně to za to stojí ![]()
A jak se máte vy ostatní?
Tak já byla dnes na monitor - všechno v pořádku. Pak proběhl Hamilton a v sobotu mám přijet zase na monitor. Pokud se to přes víkend nerozjede samo, tak v pondělí ráno nástup na vyvolání. Dnes přenáším 6.den. Zakelka asi odjela, když už se neozvala…Tak teď nezbývá než čekat, že ten H.hmat zabere. Kámoška jela po hamiltonu za pár hodin.
![]()
Lúca T píše:
Tak já byla dnes na monitor - všechno v pořádku. Pak proběhl Hamilton a v sobotu mám přijet zase na monitor. Pokud se to přes víkend nerozjede samo, tak v pondělí ráno nástup na vyvolání. Dnes přenáším 6.den. Zakelka asi odjela, když už se neozvala…Tak teď nezbývá než čekat, že ten H.hmat zabere. Kámoška jela po hamiltonu za pár hodin.![]()
nene,zakelka neodjela
Rozhodla jsem se,že pojedem až ráno,že třeba mě to v noci chytne,tak uvidíme a tobě držím palce ať ti zabere ten hamilton ![]()
sandrea3 píše:
Ahoj maminy a budoucí maminy![]()
Já už si nestihla napsat číslo na Radu,tak jsem nemohla písnout.A teď to podstatné:máme Adámka,narodil se 26.2. ve 2.34 a měl 48cm a 2750g
Takže takový špuntík
Dnes nás pustili,konečně
Je úžasnej,pořád jsem z toho vyplácaná,ale co vám budu povídat..
Začlo to v teda v tu sobotu kolem 15.30 po 5min,ve 21 jsme jeli,to už bylo po 3Hned na sál,tak pořád točili monitory,kolem 23hod píchli vodu,hoďku na to epidurál-který mi byl mimichodem na prd,páč až po porodu se zjistilo,že jsem si ho omylem vytáhla
A to se všichni divili jak je možný,že mě to pořád bolí
Nic víc popisovat nebudu,abych neděsila budoucí rodičky.Každopádně to za to stojí
A jak se máte vy ostatní?
Ahoj Sandreo
,tak ti moc gratuluju k Adámkovi
,teda takovej drobeček,to mě se stát nemůže,já rodím obříky
,tak to si měla docela ryhlý porod,ne?Tak až budeš mít čas,tak sem dej fotku,ať se pokocháme ![]()
Jojo,je to drobek,být větší,tak nevím jak ho dostanu ven
Ale kolegyně na pokoji měla klučíka 50cm a 4400g
Rodila normálně.Takže důkaz,že i tohle se dá přežít
Byli sme na pokoji malej a velkej
A včera 29.se narodili tady u nás dvě mimča
Se fakt divím,že to datum nečekalo na mě.
Holky,moc na vás myslím,ať to máte už taky za sebou a držím pěsti.Koukám,že Simča tu dnes nebyla že?
A dávám fota Adama ![]()
Ahoj holky,jsem tu pořád.Na mě taky nezabral..Jéé Sandreo,Ty se ale máš!!!Adámek je úžsasnej,mockrát gratuluji
Jak já Ti závidim.Zítra jdu na monitor,tak jsem zvědavá.Holky,dneska mám nějakou krizi,štve mě všechno,už to chi mít za sebou..Já se s toho už fakt picnu ![]()
sandrea3 píše:
Jojo,je to drobek,být větší,tak nevím jak ho dostanu venAle kolegyně na pokoji měla klučíka 50cm a 4400g
Rodila normálně.Takže důkaz,že i tohle se dá přežít
Byli sme na pokoji malej a velkej
A včera 29.se narodili tady u nás dvě mimča
Se fakt divím,že to datum nečekalo na mě.
Holky,moc na vás myslím,ať to máte už taky za sebou a držím pěsti.Koukám,že Simča tu dnes nebyla že?
A dávám fota Adama
jééé,no ten je nádhernej
Jinak můj první syn vážil při narození 4,45 a 53cm a narodil se normálně a bez nástřihu
,ale bylo to peklo ![]()