Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
29.2.12 16:16
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
29.2.12 16:17

Radu,ale to jěště nevíš jaká jsem hysterka já :lol: Néé,myslím si,že můj práh bolesti je docela velkej,tak snaad to bude v pohodě.Přítel tam bude semnou,to taky dost uklidní a přesně jak píšeš,uvidim malýho a hned na všechno zapomenu :) A Lúco máš pravdu-tolika ženskej to zvládllo,tak musíme i my!!Pořád si říkám-támhle 15tka to zvládla,tak proč néé já?

• Citovat
  • Upravit
5656
29.2.12 18:56

Simčo a to ty nevíš jaká já jsem srababa a každou bolístku obrečím :lol:
Tak pokud tam budeš mít přítele, máš skoro vyhráno. Já měla rodinu na telefonu a na poslední hodinu přijeli za mnou a bylo to moc fajn i když čekali na chodbě,pomohlo mi jen vědět že tam jsou… Jsme silné ženy a žena zvládne všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
29.2.12 19:19

To máš recht.Taky by mi stačilo jen vědět,že na tý chodbě na mě někdo čeká.Člověk je mín vystreslej,teda aspon doufám :lol: Můj jedinej problém je,že nesnášim nemocnice :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
5656
29.2.12 21:30
SimčaFíla píše:
To máš recht.Taky by mi stačilo jen vědět,že na tý chodbě na mě někdo čeká.Člověk je mín vystreslej,teda aspon doufám :lol: Můj jedinej problém je,že nesnášim nemocnice :( :zed:

ouuu, tak bez nemocnice to asi bohužel nepůjde…ale neboj, budeš s miminkem a určo si i pokecáš s ostatníma maminkama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.3.12 07:46

Dobré ráno!

:mavam: Tak jen se hlásím,že jsem ještě 2v1 ;) Dneska přenáším 3 den.Včera jsme byli na dlouhé procházce,pak jsem si uvařila tak litr maliníku,večer byla horká vana no a výsledek-tradááá,vůbec nic se neděje :lol: ,prostě na mě nic nezabírá.Takže dneska jdu na gyndu,to se bude doktor fakt divit(zase),že jsem ještě celá :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
1.3.12 11:19

Tak jste se holky vyhnuly přestupnému dni,tak už můžete začít konečně rodííííttttt!!!!!!!!!!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.3.12 14:52

Zdravím

Tak jsem doma od doktora.Nejdřív jsem byla na monitoru,měla jsem i nějakou kontrakci(nic jsem necítila)a pak prohlídka.No divil se,že jsem ještě neporodila,mám prý krásný nález CS 9,takže nejdřív mi řekl,že jestli neporodím,tak mám přijít v úterý a pak by mě ve středu nebo ve čtvrtek poslal na vyvolání :,( ,ale pak si to rozmyslel,to úterý zrušil a napsal mi doporučení do nemocnice,kvůli tomu,že malej není žádnej drobek,takže kvůli velkému plodu.Mám tam jít ještě dneska,takže ted jsme doma a vůbec se mi tam nechce :roll: Taky mi řekl,že můžu počkat a jet tam až ráno,že třeba se mi to do zítřka rozjede samo,tak ted nevím,jestli máme jet dneska nebo až zítra ráno?Každopádně už budu brzy rodit 8o :-O .Kdyby něco,podám info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
1.3.12 15:12

Ahoj maminy a budoucí maminy :mavam: :D Já už si nestihla napsat číslo na Radu,tak jsem nemohla písnout.A teď to podstatné:máme Adámka,narodil se 26.2. ve 2.34 a měl 48cm a 2750g :srdce: Takže takový špuntík :P Dnes nás pustili,konečně :dance: Je úžasnej,pořád jsem z toho vyplácaná,ale co vám budu povídat..
Začlo to v teda v tu sobotu kolem 15.30 po 5min,ve 21 jsme jeli,to už bylo po 3 8o Hned na sál,tak pořád točili monitory,kolem 23hod píchli vodu,hoďku na to epidurál-který mi byl mimichodem na prd,páč až po porodu se zjistilo,že jsem si ho omylem vytáhla :zed: A to se všichni divili jak je možný,že mě to pořád bolí :think: Nic víc popisovat nebudu,abych neděsila budoucí rodičky.Každopádně to za to stojí :*
A jak se máte vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.3.12 15:51

Tak já byla dnes na monitor - všechno v pořádku. Pak proběhl Hamilton a v sobotu mám přijet zase na monitor. Pokud se to přes víkend nerozjede samo, tak v pondělí ráno nástup na vyvolání. Dnes přenáším 6.den. Zakelka asi odjela, když už se neozvala…Tak teď nezbývá než čekat, že ten H.hmat zabere. Kámoška jela po hamiltonu za pár hodin. :arrow: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.3.12 15:58
Lúca T píše:
Tak já byla dnes na monitor - všechno v pořádku. Pak proběhl Hamilton a v sobotu mám přijet zase na monitor. Pokud se to přes víkend nerozjede samo, tak v pondělí ráno nástup na vyvolání. Dnes přenáším 6.den. Zakelka asi odjela, když už se neozvala…Tak teď nezbývá než čekat, že ten H.hmat zabere. Kámoška jela po hamiltonu za pár hodin. :arrow: :dance:

nene,zakelka neodjela :lol: Rozhodla jsem se,že pojedem až ráno,že třeba mě to v noci chytne,tak uvidíme a tobě držím palce ať ti zabere ten hamilton ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.3.12 16:01
sandrea3 píše:
Ahoj maminy a budoucí maminy :mavam: :D Já už si nestihla napsat číslo na Radu,tak jsem nemohla písnout.A teď to podstatné:máme Adámka,narodil se 26.2. ve 2.34 a měl 48cm a 2750g :srdce: Takže takový špuntík :P Dnes nás pustili,konečně :dance: Je úžasnej,pořád jsem z toho vyplácaná,ale co vám budu povídat..
Začlo to v teda v tu sobotu kolem 15.30 po 5min,ve 21 jsme jeli,to už bylo po 3 8o Hned na sál,tak pořád točili monitory,kolem 23hod píchli vodu,hoďku na to epidurál-který mi byl mimichodem na prd,páč až po porodu se zjistilo,že jsem si ho omylem vytáhla :zed: A to se všichni divili jak je možný,že mě to pořád bolí :think: Nic víc popisovat nebudu,abych neděsila budoucí rodičky.Každopádně to za to stojí :*
A jak se máte vy ostatní?

Ahoj Sandreo :mavam: ,tak ti moc gratuluju k Adámkovi :kytka: ,teda takovej drobeček,to mě se stát nemůže,já rodím obříky :lol: ,tak to si měla docela ryhlý porod,ne?Tak až budeš mít čas,tak sem dej fotku,ať se pokocháme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
1.3.12 16:23

Jojo,je to drobek,být větší,tak nevím jak ho dostanu ven :D Ale kolegyně na pokoji měla klučíka 50cm a 4400g 8o Rodila normálně.Takže důkaz,že i tohle se dá přežít :lol: Byli sme na pokoji malej a velkej :mrgreen: A včera 29.se narodili tady u nás dvě mimča :palec: Se fakt divím,že to datum nečekalo na mě.
Holky,moc na vás myslím,ať to máte už taky za sebou a držím pěsti.Koukám,že Simča tu dnes nebyla že?
A dávám fota Adama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
1.3.12 19:02

Ahoj holky,jsem tu pořád.Na mě taky nezabral..Jéé Sandreo,Ty se ale máš!!!Adámek je úžsasnej,mockrát gratuluji :kytka: Jak já Ti závidim.Zítra jdu na monitor,tak jsem zvědavá.Holky,dneska mám nějakou krizi,štve mě všechno,už to chi mít za sebou..Já se s toho už fakt picnu :(

• Citovat
  • Upravit
284
1.3.12 19:28
sandrea3 píše:
Jojo,je to drobek,být větší,tak nevím jak ho dostanu ven :D Ale kolegyně na pokoji měla klučíka 50cm a 4400g 8o Rodila normálně.Takže důkaz,že i tohle se dá přežít :lol: Byli sme na pokoji malej a velkej :mrgreen: A včera 29.se narodili tady u nás dvě mimča :palec: Se fakt divím,že to datum nečekalo na mě.
Holky,moc na vás myslím,ať to máte už taky za sebou a držím pěsti.Koukám,že Simča tu dnes nebyla že?
A dávám fota Adama :srdce:

jééé,no ten je nádhernej :* Jinak můj první syn vážil při narození 4,45 a 53cm a narodil se normálně a bez nástřihu 8o ,ale bylo to peklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí