Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
27.2.12 11:23

Ahoj,jsem tu :( Ted jsem dorazila s monitoru.Mám docela strach.Malej ze začátku vůbec nespolupracoval a pak už to tak nějak šlo no.Moc se jim ty naše monitory nezdaj!!Strach mám proto,že mi říká.Slečno,pokud se bude malej hýbat víc,nebo ba naopak víc,neváhejte a přijedte.Proč?Holky co myslíte,proč?Jsem s toho nesvá,bojim se o malýho.Prosím napište něco..

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
27.2.12 11:24

Jinak maliník nepiju,nic nepoužívám..

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
27.2.12 12:07

Napsala jsem to blbě-pokud se malej bude hýbat víc,nebo mín mám přijet.Holky kde jste :,(

• Citovat
  • Upravit
151
27.2.12 12:32

Já myslím, že kdyby to bylo něco vážného, tak by tě asi neposlali jen tak domů. Proč ses vlastně nezeptala, co se jim nezdálo?…buď vklidu a když tak tam zajed zítra znova, za to nic nedáš. Já chtěla jet až ve středu na monitor, ale radši pojedu už zítra, já bych to totiž nepoznala asi, protože mně se malý hýbe každý den jinak. Někdy skoro vůbec, jindy trochu víc,,,čekám první, takže taky nevím. ale neboj, to bude v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.2.12 16:04

Já jsem se ptala,co se jim nezdá,ale dělala jako by mě neslyšela.Nechápu,ten přístup tady je fakt hroznej.Jen,že když se bude divně hýbat,mám přijet.Taky se mi hýbe každý den jinak.Někdy víc,někdy mín!!Taky právě čekám první a nevím nic.Jsem s toho nervozní,snad bude ale vše v pořádku.Zkusím si lehnout a odpočívat,protože jak na to myslím zdá se mi,že se nehýbe vůbec.Taky mi nejde do hlavy,že jenom s toho monitoru poznaj,jestli je fakt všechno v klidu,ocenila bych třeba i UTZ,aby se podívali i na jiné věci než je srdíčko,nebo co já vím.Jsem s toho na palici :zed:

• Citovat
  • Upravit
5656
27.2.12 18:30

Simčo dej na intuici, když se ti prostě nebude něco zdát,tak raději jeď… raději dvakrát zbytečně než si pak něco vyčítat… ale určo to bude v pořádku, já měla poslední utz v 32tt a pak jen vyšetření vnitřně pohmatem a monitor od 38tt… hlavně nemysli na nejhorší! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.2.12 19:13

Doufám,že vše bude v pořádku.Je to na prd,když člověk nic neví.V poslední době se malej vrtěl tak nějak celej den,ale dnes?Jako bych na něj přenášela ten stres a hýbe se málo.Jěště chvíli počkám a kdyžtak pojedu.Máš pravdu,radši stokrát než jednou a pozdě!!!

• Citovat
  • Upravit
5656
27.2.12 19:17

Já taky byla docela naštvaná že mi dr.nedělal žádné váhové odhady,průtoky pupečníkem atd. Nakone je malej zdravej jako řípa a už na to nemyslím… Ke konci těhu se malej taky nemrskal, jen občas nějaká boulička na boku a na monitoru před porodem pořád spal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.2.12 19:26

Odpo jsem si pohybů nějak moc nevšímala,kopnul,tak jsem jen věděla že v poho,ale k věčeru se docela mrskal a ted nic.Je možné,že spí,ale já nevim.Jak píšu,chvíli počkám a uvidím..To je fakt hrozný,praskne mi z toho hlava.Pořád přemejšlim nad takovýma pitomostma.Ví,že bych neměla,ale nejde to ovlivnit!!!

• Citovat
  • Upravit
1018
27.2.12 19:28

Zkus malýho štouchnout, když se hejbne tak je to ok. Nebo na něj mluv, měl by reagovat. My už jsme se ke konci taky moc nehýbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.2.12 19:37

Jo,normálně se pohne,ale je to nějaký divný.Asi fakt pojedu..

• Citovat
  • Upravit
5656
27.2.12 19:56
SimčaFíla píše:

Tak raději jeď ať se nenervuješ,to pro něj není vůbec dobré… Držím palešky Simčo a neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
27.2.12 19:59

Už se zase hejbe jak nic.Jdu spát,musim to zaspat,nebo se s toho zbláznim..Kdyby něco,dám vědít!!!

• Citovat
  • Upravit
284
27.2.12 20:03
SimčaFíla píše:

Ahoj Simčo,já myslím,že tě zbytečně postrašily,to nechápu,jak můžou říct"kdyby se hýbal málo nebo hodně" :roll: ,moje mimi se někdy mrská,že si myslím,že vyleze pupíkem :lol: a někdy zase vůbec nic.Moje sestra,která porodila před měsícem,tak se jí malá nehýbala skoro vůbec před porodem,jen občas,no a všechno bylo v pohodě.Kdyby se jim v nemocnici něco nezdálo,tak by si tě tam rovnou nechali a neposílali tě domů,ne?Ale zase jestli se ti zdá něco divnýho,tak radši jeď,ale myslím,že to máš spíš psychický.No třeba si tě tam nechají a budeš to mít brzy za sebou,moc držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.2.12 20:05
SimčaFíla píše:
Už se zase hejbe jak nic.Jdu spát,musim to zaspat,nebo se s toho zbláznim..Kdyby něco,dám vědít!!!

tak vidíš,to bude v pohodě,nemysli na to tolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí