Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
27.2.12 20:08

Tak se pořádně prospinkej Simi a určo to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.2.12 21:49

Ahoj holky moje!!!!!! :hug: Moc vás zdravím!!! A děkujeme za přáníčka. :) Včera nás pustili z porodnice, tak si zvykáme doma a pomalu se aklimatizujeme. Jen ve zkratce: Majdalenka měla krásné míry, tož tedy opravdu, ale přes to na mě byla hrozně hodná… rodila jsem vlastně pár hodin, celkem asi 5, když to tak počítám… Bylo to rychlé, zato intenzivní (musím říct). Ale prostě pro mě i pro manžela krásný zážitek. Beruška je nádherná, nemůžem se na ní vynakoukat. :srdce: Zítra vám písnu a hodim foto…

Porodila teda Sandrea? Nebo kdo ještě? Jsem mooooc zvědavá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
27.2.12 21:57

Vítej zpět Krumpolíno :hug: Už se těším na fotečky  :kytka:

Asi Sandrea porodila,ale nestihla si napsat číslo,tak nevíme nic konkrétního. Ostatní holky stále čekají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.12 07:20
Krumpolina píše:
Ahoj holky moje!!!!!! :hug: Moc vás zdravím!!! A děkujeme za přáníčka. :) Včera nás pustili z porodnice, tak si zvykáme doma a pomalu se aklimatizujeme. Jen ve zkratce: Majdalenka měla krásné míry, tož tedy opravdu, ale přes to na mě byla hrozně hodná… rodila jsem vlastně pár hodin, celkem asi 5, když to tak počítám… Bylo to rychlé, zato intenzivní (musím říct). Ale prostě pro mě i pro manžela krásný zážitek. Beruška je nádherná, nemůžem se na ní vynakoukat. :srdce: Zítra vám písnu a hodim foto…Porodila teda Sandrea? Nebo kdo ještě? Jsem mooooc zvědavá! :mrgreen:

Ahojky,tak už jste doma,ty se máš.Ještě jednou moc gratuluju k Majdalence :kytka: ,už se těším na fotečku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.2.12 07:50

Tak holky,vypadá to,že jsem tu zůstala sama :( ,co? Včera jsme s manželem :* :srdce: :hug: měli tuli,tuli,potom mě docela bolelo břicho a i v noci když jsem chodila na záchod,tak jsem měla bolesti,pak jsem usnula a ráno se vzbudila zase úplně fit,bolesti nikde :cert: .Ach jo,já snad budu rodit až na jaře :roll: Už jsem nechtěla jít do poradny (hlavně když mi dr.už před 14 dny řekl,že do rána porodím)a teď ve čtvrtek se tam ukážu zase,to jsem zvědavá,co bude říkat :? No jo no,čekám a čekám a moc závidím těm,co mají mimča už venku.Jsem zvědavá jestli se dneska ozve Simča :?: ,tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.2.12 09:29

Ahoj zakelko :mavam: zatím to vypadá,že jsi tu sama 8o
Nevím jak tě potěšit nebo jak poradit aby jsi se rozrodila :oops:
Myslím na tebe, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.2.12 11:26

Ahoj holky..Jsem tady bohužel pořád.Večer jsem šla spát a udělala jsem dobře,protože Dneska se cítím skvěle,malý je v klídku a já díky němu taky :P Zdravím Tě Krumpolino a taky mooc závidim,že už to máte za sebou.Zakelko,jsme tu jen dvě,tak kdo s koho? :lol: Třeba se poštěstí a budem rodit ve stejný den.Jediné ale co bych si přála,tak at to neni na 29.

• Citovat
  • Upravit
284
28.2.12 11:32
SimčaFíla píše:
Ahoj holky..Jsem tady bohužel pořád.Večer jsem šla spát a udělala jsem dobře,protože Dneska se cítím skvěle,malý je v klídku a já díky němu taky :P Zdravím Tě Krumpolino a taky mooc závidim,že už to máte za sebou.Zakelko,jsme tu jen dvě,tak kdo s koho? :lol: Třeba se poštěstí a budem rodit ve stejný den.Jediné ale co bych si přála,tak at to neni na 29.

Jé ahoj Simčo,tak jsi ještě tu,to jsem ráda,že tady nejsem sama.No ted můžem uzavřít sázky,kdo z koho? :lol: U mě to moc nevypadá,i když poslíčci jsou pořád,bolí mě celí tělo :roll: Tak já už si říkám,že by mi to ani nevadilo,kdyby se narodil toho 29.2.,hlavně ať už se narodí ;) Tak by slavili narozky posledního února.Tak se drž a kdyby něco,tak písni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.2.12 11:36

U mě se taky nic neděje.Jsem jako bych nebyla těhotná :lol: Zítra jdu zase do porodky na monitor,tak se mi tam snad už nějak vyjádří.Nejradši bych tam už zůstala pod dohledem,cítila bych se lépe!!!Jenže ten jejich přístup,no.Myslim,že mě zase pošlou domu a neřeknou nic :cert:

• Citovat
  • Upravit
5656
28.2.12 12:22

Simčo to bude klid před bouří… zítra se ještě nebude nic dít a další den nebo v noci porodíš :pankac:
Mohlo by to teda na tebe platit jako to bylo u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.2.12 13:43

Snad jo :lol: Už se na mimi opravdu těším!!!Já budu ten nejštastnější člověk na světě :dance:

• Citovat
  • Upravit
151
28.2.12 15:12

Já jsem tady ještě taky. Tak mi dneska na konterole paní doktorka řekla, že už mám podle ultrazvuku 4dny po termínu, a já myslela(aspoň jsem to měla napsané v průkazce), že termín mám dnes. ALe na porod to prý připravené ještě není, mám přijít pozítří. Byla tam dnes jedna mamina i s manželem a tu už podruhé poslali i s taškou domů…se jim nějak nechce těm miminkům do toho světa. 10 dní prý nechávají přenášet (Zlín) a pak vyvolávačka. Snad se poštěstí. Dnes jsme koupili červené vínko, prý to taky trochu pomáhá… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.2.12 15:20

Jéé ahoj,no tak to jsme na tom stejně.Taky přenášíme už 4dny,zítra na ten monitor do porodky,tak doufám že mě dlouho přenášet nenechají!!Nejradši bych si tam vzala i sebou tašku a zůstala tam.Holky,myslíte že kdybych požádala o to,že chci být pod dozorem auž tam zůstat,že by mě tam nechali????

• Citovat
  • Upravit
151
28.2.12 15:32

Za zeptání nic…asi podle toho, jak budou mít plno. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.2.12 07:18

ahoj

tak dneska přenáším druhý den,jsem 40+2,jsem na sebe naštvaná,že pořád nerodím :,( Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí