Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
5.3.12 16:59

Jééé moc gratuluji Lúco T :hug: Jáchymek je kouzelnej, přeji jen zdravíčko :srdce: Porod jsi teda měla krásnej, tak si užívej malej uzlíček v náručí a ať jste brzo doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.3.12 17:31

Moc děkuju. Bolelo to dost, ale bylo to fakt celkem rychlé - to jsem si vůbec nepomyslela. Nejhorší byla půl hodina po klystýru dohromady s kontrakcema. To byl hnus fialový. Teď bychom měli založit nějakou jinou diskusi , abychom si mohli dál radit, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.3.12 20:09

Jo tak to mi nemusíš vyprávět, po klystýru na wc jsem rvala držák na toaleťák a kdyby to šlo tak vytrhala i dlaždičky :cert: ale teď na to vzpomínám s dobrým pocitem a možná si za pár let pořídíme i tu holčičku :pankac:
já myslím,že můžeme povídat i tady,ale zda chceš tak něco založ a pozvi mě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.3.12 20:24

S tím držákem jsem to měla na chlup to samé, jestě byl plastový a dost navolno, skoro jsem ho servala divím se, že tam vůbec ještě nějak drží. měl by tam být nějaký pořádný. Ted jsem zvědavá, kdy mi začne téct mlíčko, bo toho mleziva moc není, Jáchym by furt cumlal, krásně saje, ale přijde mi, že tam velice nic moc nenasaje. Prý jsou na to ale zvyklá ta miminka. Oni potřebujou prostě cumlat. :hug: Chvílema mi to furt nějak nedochází, že to máme za sebou. Dneska se můj život rozdělil na život před a po porodu - to je teda fakt. A myslím, že to bude úplně jiná káva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.3.12 21:23

Neboj, mlíčko přijde a Jáchymek bude moct vesele cumlat dál :lol: Mě se spustilo tak dva dny po porodu tuším a teď to teče proudem, pořád :mrgreen:
No už je z tebe maminka a rodič a máš starost na celej život, ale je to moc krásná starost a čím bude Jáchymek starší,tím to bude hezčí… :hug:
Můj Honzík začal reagovat na hlasy a tak krásně se směje :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
6.3.12 15:45

Ahoj holky :mavam: Tak dnes nás pustili s porodky.No štastná jsem co Vám budu povídat.Všem maminkám co mezitím porodily moc gratuluji :kytka: Radu-napsala jsem to celé špatně :oops: Ale k tomu později.Ted ten porod:MASAKRRRRR.V pátek v noci mě vzbudili bolesti po 20min.To jsem si říkala,noo už je to tady :pankac: Šla jsem na záchod a tekla ze mě krev.No,to mě hnedka donutilo jet do porodky.Bála jsem se,abych náhodou něco nepodcenila!!!No tak jsem tam dorazila,monitor v pohodě,tak mě poslali na pokoj at se jdu jěště prospat,že se nic neděje…Bolesti se stupnovali,ale pořád se to dalo vydržet.Asi po dvou hodinách mě prohlídl doktor a poví,že jsem už na 4 prsty otevřená.PA to dostal,že to neni možný,že tam spim..No dobrý,tak na přípravnu..Po každých dvou hodinách mě doktorka prohlížela a povídala,že jsem štastná žena.Že to zvládám úplně v pohodě.Tak jsem si říkala,no tak to snad takovej mazec nebude..Monitor už ukazoval že něco a furt nic!!Na přípravně jsem trpěla tak od osmi ráno do půl jedenáctý,co se malej narodil.Mazec,ale přítel tam byl semnou takže to šlo.Ale.....V devět mi řekli,že jsem otevřená na 7 prstů a nehejbá se to,že pokud nic do desíti udělaj císaře.Paráda,protože ty bolesti byli už fakt mocný!!!Už jsem u toho i brečela,jak jsem byla unavená a zoufalá že se pořád nic neděje.Nakonec deset min před desátou to začlo.Tlak na konečník a už to jelo :lol: No a ve 22:25hod se malej narodil :pankac: Vážil 3290kg a měřil 49cm..Omlouvám se za špatně napsanou smsku,ale psala jsem to chvíli po porodu a byla hotová!!!!Takže tak no.Malej je ale moooooc hodnej,krásnej a hlavně zdravej takže co víc si přát.Jsem stastná mamka :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2428
6.3.12 17:38

Ahoj holky,moc gratuluji Simče a Lúce :hug: :potlesk: Tak už máme všichni komplet ty naše miláčky u sebe :dance: Musíme se shodnout,že to stálo za to co?
Holky zkušený,poraďte?Většinou mi Adam u kojení usne,pak na odříhnutí se brobere a chce zas tahat a takhle pořád dokola.To bych ho mohla mít u prsu pořád,on ho chce mít pak už asi jen v puse,nebo já nevim :think: Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.3.12 20:00

Simčo vítám tě zpět :mavam:

Sandreo, já dávám odkrkávat po napití toho předního mlíka, to slyším jak to škrundá a teče mu to do bříška, odkrkne a pak v klidu saje to hustší mlíčko a znovu dám odkrknout když vidím, že jen žužlá a nepolyká… Musíš to odpozorovat a poznáš kdy už jen dudá. U nás to pak dudánek jistí,po chvilce ho stejně vyplivne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.3.12 20:49

On pak už prostě chce být jen u toho prsu a jen si tak cumlá,ale jakmile ho odtáhnu tak řev :zed: A dudáka v tuhle chvíli fluše,asi ví,že ho chci oklamat :lol: :think: Musím to nějak vychytat.Děkuji za radu.
Holky,před nedávnem sme tu řešili břicha a porody a teď to budou plíny,prdy a mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.3.12 21:13

Hmm,to je divné,plakat by neměl :think: Mě pláče jen když má opravdu hlad a trvá mi než přebalím atd.tak s tímhle neporadím, jak dám prso a napije se je klid a spí nebo kouká a brouká si…

Jo nám už bude v sobotu měsíc, hrozně to uteklo. A pupek mi moc chybí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.3.12 21:28

Taj jsme druhý den v porodnici, dnes jsme museli přikrmit, bo z toho mleziva se asi moc nezasytí, tak se vztekal . Páru teda má a ani koupání se mu vůbec nelíbilo . Jo a holky psala jsem, že Jáchym má zub? Prenatální zub (i moje babička se s tím narodila). Až se prořeže, tak se prý pinzetou vytáhne, bude měkký. Ale jde cítit při sání už ted, ason poznám, kdy je opravdu přisáty. :mavam:

Příspěvek upraven 06.03.12 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.3.12 21:36

Ježiš ten je slaďoučkej Jáchymek malej :srdce: a zoubek? 8o to je borec,bere to hopem :pankac: slyšela jsem že se to může stát,ale ještě nezažila…tak hlavně ať ho nespolkne… a mlíčko už budeš mít každou hodinou a to si bude teprve brouček mlaskat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
7.3.12 08:48

ahoj holky

Tak jsem tady :mavam: :mrgreen: Včera nás pustily domů.Tak už to máme všichni za sebou,moc Vám holky gratuluju,Simčo,Lůco… :potlesk: a přeji hodně zdravíčka :kytka: .Jinak musím poděkovat ještě Radulce za zveřejnění zprávy,tak Radu díky ;) Porod jsem měla rychlí,vůbec jsem to nečekala,že by to mohlo být tak rychlí.Ráno v 9.00 jsem nastoupila do porodnice,začali mi točit minitor,pak jsem šla na kontrolní UTZ kvůli váze mimča,tam odhadli přes 4500g 8o :-O ,tak jsem se lekla,že tohle fakt neporodím :,( .No pak mi dali klistýr,potom hned píchli vodu a zase natáčeli monitor.Bolesti jsem neměla žádný.Nedali mi ani žádnou tabletu na vyvolání,prostě nic a kolem 14.00 se bolesti začali rozjíždět sami(to akorát přišel manžel),já jsem si pořád říkala,že to ještě nejsou ty pravý bolesti,že to nejhorší ještě přijde 8o .Pak mě porodní asistentka vzala vyštřit a řekla,že mi píchne oxytocin na zesílení bolestí,abych to už měla za sebou a to pak byl masakr,už jsem jen ležela a za chvíli přišli tlaky a začala jsem tlačit.No a za chvíli byl Davídek na světě,vůbec jsem tomu nemohla uvěřit,že už je venku :potlesk: Takže se narodil přesně v 15.33,hodinu a půl od začátku bolestí,takže to byla rychlovka :mrgreen: Teď akorát bojujeme z kojením,on má pořád hlad,chce se kojit skoro každou hodinu a já mám strašně popraskaný bradavky až do krve :,( ,bolí to :-O ´Jak se narodil velkej,tak má hlad no :? A co vy holky,jak jde kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.3.12 09:04

Tak to je teda Davídek fakt macek, vlastně o kilo víc než ten náš Jáchym. Furt by cumlal, jednou až 2× denně musím přikrmit , má hlad a teče mi zatím jen to mlezivo. Právě mu odstranili zbytek pup.šŃůry. V noci nechtěl spát, furt chtěl prso a hlavně asi chtěl být se mnou na posteli a ne v tom vozítku. Až bude mléko, bude snad líp, to ho unaví a snad to bude pravidelnější. na snídaná jsem seděla u stolu s maminkou, co rodila taky v pondělí , ale císaařem a v 26.týdnu, rozjeli se jí bolesti a tak je malá Markétka v inkubátoru, něco přes kilo. Tak jsem si uvědomila, jaké jsmě měli štěstí, že ona vlastně ani to miminko nemá a nebude mít ještě dlouho u sebe. Ale hlavně že i takové porody a mimisci se zachrání a všechno časem určitě dožene. My jsme měli krásný rychlý start do života, tak můžem děkovat osudu a vlastně jsem si uvědomila, hlavně i svému tělu (a to jsem ho občas tak nesnášela…hl. v pubertě). :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.3.12 09:13

Dobré ráno holky :mavam:
Lúco,malej je kuzelnej :* S tím zoubkem to slyším poprvé,koukám jak blázen 8o :lol: Chce být prostě originál no :lol:
Zakelko,to byl teda fofr,tak že by sis to ještě zopákla? :lol: Fajn,že to bylo takhle rychlý na to jak byl prťous velkej co?Holčina co byla se mnou na pokoji musela pak dokrmovat,malej měl 4400g a měl taky chudák pořád hlad,tak vás to třeba taky čeká :nevim:
Jinak my dnes super noc,malej spal od půlnoci až do 6 8o Kojení dobrý,jen u toho prsu chce být nějak často :P On snad pak už ani nemá hlad,jen si chce tak cucat a usnout u toho :think:
Radu,vám už bude měsíc jo?To je mazec,jak to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí