Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
10.3.12 20:55

Radu,je vidět,že si tu vodu vyloženě užívá :palec: Doufám,že Adam tomu přijde taky na chuť :D A jinak,hezká profilovka :pankac:
Lúco,taky tě vítám doma.My to kojení máme taky tak,klidně na 4krát,úplně v pohodě.Saje,usne,odkrkne,zas chce sát,usne..a tak pořád dokola.Někdy to trvá i dvě hodiny než zabere úplně,když do toho připočítám ještě přebalování.Ale někdy nám to vyjde i na jeden pokus :mrgreen: Je super,že ti mamka pomáhá ;) Nám naši dnes donesli oběd,abych prý nemusela vařit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
10.3.12 21:40

Jj, oplakal jen první dvě koupání… A děkuji :lol: Už se budeme chystat na profi focení,tak se moc těším :dance:
Jéé já chci taky aby nám někdo uvařil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
11.3.12 19:11

To sem pak dej hned fotky ju?Já se chtěla nechat vyfotit ke konci těhu,jenže jak sme se stěhovali,tak to bylo takový chaotický a už na to nedošlo :zed: Tak uvidíme teď s malým,jestli to vyjde.
Jinak co nového holky?My na dnešek katastrofální noc,nejhorší doteď :cert: Adam se budil po hodině,asi jnsem ho přechválila :D Tak uvidíme dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
11.3.12 21:23

Ono to tak rychlé nebude,až tak za dva měsíce… Ale koukni na mé chlapáky focené včera :lol:

Jinak u nás ok, noc jako každá jiná, pravidelné papání ve 2 a v 6 a pak co tři h. Vysadila jsem už veškeré kapky na prdíky, prohání nás, nasadila jsem fenykl.čaj od hippu a taky nás pěkně prohnal večer,tak já už nevím jak ty prdy budem vyhánět :think :zed: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.3.12 10:02

Ahoj holky :mavam:

Radulko, Honzík je moc krásnej klučina a jak si lebedí. :mrgreen:

Lúco, to je moooc ulevující, mně takhle pomáhá Petrova mamča (já už mamču nemám, bohužel). A taky jsem kolikrát víc v klidu, můžu s ní i něco pořešit a ták. :)

Sandreo, tak jaká byla noc? :) My taky ještě nemáme úplně pravidelný režim, někdy hajá 5h, někdy se budí po 3. Ještě, že nemusímráno nikam vstávat… To by mě klepla pepka. :mrgreen:

Jinak, jaké je u vás počasí? Tady u nás je zataženo, doufám, že se sluníčko umoudří!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
12.3.12 10:20

Ahojky :mavam: děkuji Krumpolíno :hug:
Jéé já chci taky maminku na výpomoc :pankac:
Jinak u nás noc parádní, malej se nabaštil v osm,usnuv v devět a vstával až v půl 4 na papání a pak až v sedm a od té doby teda kníká a prdí a nespinká, ale noc parádní :dance:
Taky je tu zataženo, hnus, zatopila jsem si v krbu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.3.12 10:44

Majdalenku teď probudily prďany. Ale už zase usíná. :) Musim tu trochu uklidit, tak potřebuju, aby ještě tu hoďku spinkala. Jééé, krbík, tak to bude u vás báječný teploučko. 8) Tyjovka, koukala jsem, jak váš táta koupe, náš asistuje, ale sám si ještě netrouf - ani přebalovat. Minule jsem mu to ukazovala, ale jak viděl tu „hořčici“ v plíně, tak na chvíli utek. Srab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
12.3.12 11:11

jéé taky Honzinka chovám a vyklepáváme prdíky :lol:
jj. u nás koupe jedině táta pokud není v práci, jinak ostatní dělám sama, u přebalování by asi :poblion: je to můj citlivka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.3.12 11:37

Ale i tak je odvaha a šikula! :mrgreen: Počůranou by Majdu přebalil, ale jak tam bude káko, tak smůla… :mrgreen: Tak, už se vrtí, asi bude papat… něco jsem poklidila, dala prát prádlo, už jen vyluxovat a po dalším krmení hodim do trouby kuřecí paličky, koupila jsem na to tu sýrovou omajdu na zapékání, tak snad to bude k jídlu. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
12.3.12 15:36

ahoj holky

Jsem tady jen na chvíli :) ,pořád nestíhám.Jinak v pátek jsme byli poprvý venku na procházce,bylo hezky,no a mě začalo nějak bolet levý prso a když jsme přišli domů,tak jsem měla zvýšenou teplotu :( ,večer jsem už měla zimnici a prsa sem se nemohla ani dotknout :,( ,takže druhý den ráno jsme jeli na pohotovost a mám tam zánět,takže jsem dostala antibiotika a ještě včera jsem měla horečku,no hrůza :roll: Malej je docela hodnej,večer usíná po 20.00 a budí se mezi 1.00-2.30,tak se aspoň trochu vyspím.Ani nestíhám číst vaše příspěvky,tak snad to brzy doženu :mrgreen: Posílám pár fotek,některý jsou ještě z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.3.12 18:26

Ahoj holky,já to dnes nějak zanedbávám tady :lol: Měla jsem tu kámošku z práce,pak ségru,v mezičase kojila a nejednou je zas večer 8o Na dnešek noc lepší,usnul ve 21,pak se vzbudil v 1,ale do 3 jsem kojila,vždycky u toho prsu usnul,a jak jsem s ním hnula,tak pobrekával a furt lapal pusou jak tu kozenku hledal.Já nevím,on skoro jinak neusne než u toho prsu,nebo jestli ho mám nechat vyřvat?Co myslíte?Jinak je to zlatíčko,ale tohle nám teda moc nejde :think:
Můj chlap u koupání taky asistuje,ale přebalování taky není jeho parketa :lol: Včera sme se domluvili,že to večer zkusí,a já si až dnes uvědomila,že šel pak radši se psem a pak usnul u televize :P
Zakelko,tak ať ti ty ATB zaberou a je ti lépe.A můžeš malýmu dávat svoje mlíčko když máš ATB?Nebo jak jsi to vyřešila?A jinak,krásný fota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.3.12 18:34

Radu,moc hezký fotky :potlesk: Honzík je takovej sameťáček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
12.3.12 20:10
sandrea3 píše:
Radu,moc hezký fotky :potlesk: Honzík je takovej sameťáček :D

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
12.3.12 20:12

Jinak jsme byli ve městě na velkém nákupu a kamarádka na vedlejší diskuzi včera byla v kiku a mají ohromné akce na oblečení,tak jsme se tam jukli a super jsem nakoupila oboum klukům a cena nejvíc 79kč :dance: Navštívili jsme i druhou prodejnu ve stejném městě a tam už takovej výběr nebyl a ceny nebyly tak pěkné,ale i tam jsem koupila :lol: tak pokud máte u sebe kik,zkuste juknout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.3.12 21:27

Já už o tom Kiku taky slyšela,ale dostanu se tam asi až ke konci týdne,co sme se přestěhovali,mám to na druhé straně města,dřív to bylo 10min pěšky :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí