Poradna duly
Jana Čurdová
Radu,je vidět,že si tu vodu vyloženě užívá
Doufám,že Adam tomu přijde taky na chuť
A jinak,hezká profilovka ![]()
Lúco,taky tě vítám doma.My to kojení máme taky tak,klidně na 4krát,úplně v pohodě.Saje,usne,odkrkne,zas chce sát,usne..a tak pořád dokola.Někdy to trvá i dvě hodiny než zabere úplně,když do toho připočítám ještě přebalování.Ale někdy nám to vyjde i na jeden pokus
Je super,že ti mamka pomáhá
Nám naši dnes donesli oběd,abych prý nemusela vařit ![]()
Jj, oplakal jen první dvě koupání… A děkuji
Už se budeme chystat na profi focení,tak se moc těším ![]()
Jéé já chci taky aby nám někdo uvařil ![]()
To sem pak dej hned fotky ju?Já se chtěla nechat vyfotit ke konci těhu,jenže jak sme se stěhovali,tak to bylo takový chaotický a už na to nedošlo
Tak uvidíme teď s malým,jestli to vyjde.
Jinak co nového holky?My na dnešek katastrofální noc,nejhorší doteď
Adam se budil po hodině,asi jnsem ho přechválila
Tak uvidíme dnes.
Ono to tak rychlé nebude,až tak za dva měsíce… Ale koukni na mé chlapáky focené včera ![]()
Jinak u nás ok, noc jako každá jiná, pravidelné papání ve 2 a v 6 a pak co tři h. Vysadila jsem už veškeré kapky na prdíky, prohání nás, nasadila jsem fenykl.čaj od hippu a taky nás pěkně prohnal večer,tak já už nevím jak ty prdy budem vyhánět :think
:
Ahoj holky ![]()
Radulko, Honzík je moc krásnej klučina a jak si lebedí. ![]()
Lúco, to je moooc ulevující, mně takhle pomáhá Petrova mamča (já už mamču nemám, bohužel). A taky jsem kolikrát víc v klidu, můžu s ní i něco pořešit a ták. ![]()
Sandreo, tak jaká byla noc?
My taky ještě nemáme úplně pravidelný režim, někdy hajá 5h, někdy se budí po 3. Ještě, že nemusímráno nikam vstávat… To by mě klepla pepka. ![]()
Jinak, jaké je u vás počasí? Tady u nás je zataženo, doufám, že se sluníčko umoudří!!!!
Ahojky
děkuji Krumpolíno ![]()
Jéé já chci taky maminku na výpomoc ![]()
Jinak u nás noc parádní, malej se nabaštil v osm,usnuv v devět a vstával až v půl 4 na papání a pak až v sedm a od té doby teda kníká a prdí a nespinká, ale noc parádní ![]()
Taky je tu zataženo, hnus, zatopila jsem si v krbu ![]()
Majdalenku teď probudily prďany. Ale už zase usíná.
Musim tu trochu uklidit, tak potřebuju, aby ještě tu hoďku spinkala. Jééé, krbík, tak to bude u vás báječný teploučko.
Tyjovka, koukala jsem, jak váš táta koupe, náš asistuje, ale sám si ještě netrouf - ani přebalovat. Minule jsem mu to ukazovala, ale jak viděl tu „hořčici“ v plíně, tak na chvíli utek. Srab ![]()
jéé taky Honzinka chovám a vyklepáváme prdíky ![]()
jj. u nás koupe jedině táta pokud není v práci, jinak ostatní dělám sama, u přebalování by asi
je to můj citlivka ![]()
Ale i tak je odvaha a šikula!
Počůranou by Majdu přebalil, ale jak tam bude káko, tak smůla…
Tak, už se vrtí, asi bude papat… něco jsem poklidila, dala prát prádlo, už jen vyluxovat a po dalším krmení hodim do trouby kuřecí paličky, koupila jsem na to tu sýrovou omajdu na zapékání, tak snad to bude k jídlu.
![]()
Jsem tady jen na chvíli
,pořád nestíhám.Jinak v pátek jsme byli poprvý venku na procházce,bylo hezky,no a mě začalo nějak bolet levý prso a když jsme přišli domů,tak jsem měla zvýšenou teplotu
,večer jsem už měla zimnici a prsa sem se nemohla ani dotknout
,takže druhý den ráno jsme jeli na pohotovost a mám tam zánět,takže jsem dostala antibiotika a ještě včera jsem měla horečku,no hrůza
Malej je docela hodnej,večer usíná po 20.00 a budí se mezi 1.00-2.30,tak se aspoň trochu vyspím.Ani nestíhám číst vaše příspěvky,tak snad to brzy doženu
Posílám pár fotek,některý jsou ještě z porodnice.
Ahoj holky,já to dnes nějak zanedbávám tady
Měla jsem tu kámošku z práce,pak ségru,v mezičase kojila a nejednou je zas večer
Na dnešek noc lepší,usnul ve 21,pak se vzbudil v 1,ale do 3 jsem kojila,vždycky u toho prsu usnul,a jak jsem s ním hnula,tak pobrekával a furt lapal pusou jak tu kozenku hledal.Já nevím,on skoro jinak neusne než u toho prsu,nebo jestli ho mám nechat vyřvat?Co myslíte?Jinak je to zlatíčko,ale tohle nám teda moc nejde ![]()
Můj chlap u koupání taky asistuje,ale přebalování taky není jeho parketa
Včera sme se domluvili,že to večer zkusí,a já si až dnes uvědomila,že šel pak radši se psem a pak usnul u televize ![]()
Zakelko,tak ať ti ty ATB zaberou a je ti lépe.A můžeš malýmu dávat svoje mlíčko když máš ATB?Nebo jak jsi to vyřešila?A jinak,krásný fota ![]()
sandrea3 píše:
Radu,moc hezký fotkyHonzík je takovej sameťáček
Děkuji ![]()
Jinak jsme byli ve městě na velkém nákupu a kamarádka na vedlejší diskuzi včera byla v kiku a mají ohromné akce na oblečení,tak jsme se tam jukli a super jsem nakoupila oboum klukům a cena nejvíc 79kč
Navštívili jsme i druhou prodejnu ve stejném městě a tam už takovej výběr nebyl a ceny nebyly tak pěkné,ale i tam jsem koupila
tak pokud máte u sebe kik,zkuste juknout ![]()
Já už o tom Kiku taky slyšela,ale dostanu se tam asi až ke konci týdne,co sme se přestěhovali,mám to na druhé straně města,dřív to bylo 10min pěšky
![]()