Poradna duly
Jana Čurdová
radulkar píše:
Holky rozhodně se vám nesměju, taky jsem takhle trpěla a čekala…
Dnes mi teda vůbec není do smíchu, od rána mám průjem a zvracímMám hroznej strach že přijdu o mlíko a to jsme se tak krásně rozpapali a v noci krmíme jen jednou! Doufám,že zítra bude líp…
Ahojky… jůůů, tak to je pech. Určo se z toho všeho ještě dostáváš a k tomu tohle… WC maraton. Tak ať je brzy líp!!!!!
No byla nás poctít svou návštěvou švagrová,tak mě asi nakazila, její manžel to měl včera
Chjo a nikomu nevysvětlíš proč existuje to šestinedělí
Už je mi malinko líp,snažím se do sebe dostat včerejší pečivo. A zamykám dveře a kromě manžela sem už nikoho nepustím dokud sama nebudu chtít ![]()
radulkar píše:
No byla nás poctít svou návštěvou švagrová,tak mě asi nakazila, její manžel to měl včeraChjo a nikomu nevysvětlíš proč existuje to šestinedělí
Už je mi malinko líp,snažím se do sebe dostat včerejší pečivo. A zamykám dveře a kromě manžela sem už nikoho nepustím dokud sama nebudu chtít
No tak to je dobrá nezodpovědnost od ní… teda.
Já, když mi bylo asi 20, jsem byla nastydlá a byla jsem u švagrový a přijela k ní kamarádka s miminkama malinkejma (dvojčátkama) a nakazili se ode mě. Dodneška si to vyčítám a je mi z toho až špatně… ![]()
Tyo holky,malej se mi v bříšku tak moc hýbe,že to až bolí..Jde mi to až víte kam.Taky mě tam pěkně bodá,vůbec nevím čím to může být..Bojim,bojim..
Nj.Krumpolíno a tj. zdravotní sestra
Manžel je nedokázal vyhodit když stáli mezi dveřma.
Už je mi trochu líp,jen mám křeče do žaludku hlady, nevím co sníst, včerejší pečivo už nemám.
radu,já to myslela obrazně s tím smíchem
Chudáku,tak ať je ti líp,tyhle střevní virózy dokážou být pěkně protivný ![]()
Mě malej taky tlačí víc dole,ale už tak týden
Holky,a co hlenová zátka?Mě odcházela min.sobotu,ale jen tak zlehka a dnes je to teda fest,jestli to sem můžu takhle napsat
Tak si říkám,že by to mohlo už brzo přijít,teda spíš doufám ![]()
Tak já byla dnes na monitoru po třetí a prý to zatím nevypadá. První Termín mám v úterý . Ale prý to vypadá až na druhý termín - čili začátek března. Doporučil mi plnit manželské povinnosti.
…cha. Já si to s tím břichem moc neumím představit- nějak se mi do toho už nějakou dobu nechce. Zatím žádné příznaky ani bolesti nemám, spím stále bezvadně , ale je fakt, že si přijdu čím dál nemotornější. ![]()
Nějak se teď cítím divně… Majda se posunuje níž, břicho mě tak divně pobolívá… a zrovna před chvílí jsem s kámojdou řešila tu zátku, zřejmě mi odchází, ale nemám tam žádnou krev.
Ráno (teda spíš dopol) se budu hlásit.
Pak bych měla jet za kolegyní a taky jsem se objednala na tu masáž… tak uvidim, zda vůbec pojedu. Kdyžtak bych se pak ozvala i večer… Na vás, holky, budu moc myslet!!!!!! Páááá ![]()
Ahoj holky,já jsem stále tady
Mě taky doporučoval zneužít manžela a uklízení.Ale na ten sex to u nás moc nevypadá,ani manželovi se do toho nějak nechce.A uklizeno tu mám,že by se dalo žrát ze země ![]()
Lúco,tak to máš relativně ještě čas,jestli to vypadá až začátkem března,ale to čekání kdy UŽ je na palici ![]()
Krum,mě zátka právě odchází od včera,trvá to i teď,nechápu,kde se toho tolik bere
A z nočních poslíčků nebylo zas nic
Tak písni jak ti je,jestli už se něco nechystá ![]()
Ahoj
,taky jsem stále tu
.Za hoďku jedu na gyndu a na monitor,tak až budem doma,tak se ozvu,jak to se mnou vypadá.Doufám,že tady nezůstanu nakonec sama,když tady čtu,že vám odchází zátka
,mě zatím nic
,akorát mám teda pěkně silné posly
,hlavně na večer a ráno.Tak zatím holky,papa ![]()
Holky teda ta mimča vám dávají ale zabrat ![]()
Sex nepodceňujte, manžel se tomu vyhejbal a i jsme se týden hádali, pak jsem ho normálně znásilnila a po devíti hodinách od aktu mi praskla voda ![]()
Ale na někoho to bohužel nepůsobí…
Tak se držte a už konečně roďte ![]()
Ahoj ženy
Jsem tady taky pořád
Já už nevím,zítra se hlasit do porodky,tak pořád doufám že si mě tam už nechají.(i když mi skoro nic neni)..Malej se teda dost vrtí,včera to bylo fakt moc.Příjde mi,že snad ani nespí neco co
Zátka mi odchází asi taky,taky ale žádná krev nebo něco tomu podobného!!
Zakelko,přesně tak,taky mám silný posly hlavně večer a dnes mě vzbudili i kolem 4 ráno,ale pak to zas ustalo.Ta zátka nemusí nic znamenat,někomu nemusí odejít vůbec ![]()
Radu,pokud do víkendu nic,tak manžela taky normálně zneužiju a bude
Teď co porodila kolegyně,tak psala,že na to odpolko vlítli a za 4,5hodiny byla malá venku ![]()
Simčo,podle mě si tě tam nenechají pokud se nebude nic dít,tady u nás nechají přenášet tuším 10dní než začnou vyvolávat.
A co ta Krumpolina,ještě se dnes neozvala,to je podezřelé
![]()
Tak holky,zdravím vás
,kontrola u doktora dopadla dobře,na monitoru už byli prý nějaký kontrakce(já jsem nic necítila),prohlídnul mě a divil se,že jsem ještě neporodila,CS mám 9 a dalšího „hamiltona“už nemá cenu dělat,že prý v noci porodím(prý ve 3 ráno budu rodit
).No tak jsem stráááášně zvědavá.Manžel má už dovolenou,tak bude večer ještě sex
,tak se uvidí no
.Jinak bolesti mám jako každý den večer(poslíčky)
Zítra se zase ozvu.Jo a ani mě nechtěl objednávat na příští týden,prý se uvidíme až po šestinedělí
.Já tomu moc nevěřím,že porodím,takhle mě strašil u prvního syna(3 týdny před porodem),že budu každou chvíli rodit no a nakonec jsem přenášela 7 dní
.Tak holky dobrou noc ![]()
Zakelko tak po aktu nožky nahoru a to by bylo aby se to nenarodilo v noci
![]()