Poradna duly
Jana Čurdová
Hezký valentýnský den holky ![]()
Velká gratulace Piusi
A taky trochu závist,že už to má za sebou ![]()
Zakelko,to je teda mazec s tou kamarádkou,takhle nečekaně,to musel být asi šok.Hlavně ať to vše dobře dopadne.
Já v noci spala tak dvě hoďky,zas poslíčci ![]()
Jéé,taky přeju krásného Valentýna ženy
Čímpak nás asi překvapí Ti naši muži ![]()
Sandruš-mě se dneska taky tak blbě spalo a když už jsem jo zabrala,tak mě probudil přítel po noční,že jsou klíče v zámku
Myslela jsem,že ho uškrtím !!!Nakonec začal tak chrápat,že jsem musela do jiého pokoje aspon na dvě hodky se prospat,byla bych vyřízená..A ted spí bez chrápání a spokojeně ![]()
Zakelko, tak to mi je kámošky teda fakt líto. Doufám ale, že vše dopadne na výsost skvěle a mimi jí to všechno vynahradí!
Jinak holky - také přeji krásného Valentýna, kdo to držíte…
My doma né, my se líbáme 1.5. pod rozkvetlou třešní.
Ale s mávátkama v průvodu nechodíme, to fakt néééééé! ![]()
Simčo, dneska se mi taky zrovna zdálo, že kojim!!! A měla jsem takovej hezkej pocit. Prostě k tomu mimču patřej radosti i starosti. Už se nebudem starat jen sami o sebe… Taky proto jsem chtěla mimi až teď, až když jsem k tomu dospěla, že už mě nebaví ta přílišná svoboda… No, ale ani přes to si netroufám tvrdit, že jsem teda zrovna nejrozumnější osoba, to fakt ne. ![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně doma z porodky a pomalu se vracím do reality
Až budu mít chvilku tak písnu víc a snad Vás i dočtu a dám nějaké new foto Honzíčka. Dal mi pěkně zabrat pacholek malej ![]()
Ahoj Radu,vítáme tě zpátky i s Honzíkem
Těším se na fotku i podrobnosti jak to probíhalo.
My teda Valentýn taky nějak nedržíme,maximálně si zajdem někam na véču nebo dostanu květinu ![]()
V pátek jdu na monitor,už aby to bylo,nebo nejlíp už aby bylo přímo TO teda ![]()
Krumpolinko-já jsem taky k tomu dospěla až ted.Všichni kolem mě mají děti a já si pořád užívala a tak
Jsem za malého hrozně ráda a jěště víc budu až tady bude
No Radulko,to se ale máš.Fakt Ti závidim už tu domácí pohodu.Až budu na tom stejně,budu fakt štastná
Dal Ti zabrat?Ále,hlavně že jste zdraví ![]()
Sandruš-já jdu na monitor ve čtvrtek a opravdu mě zajímá,co mi tam poví.Už aby mi řekl,že jsem otevřená a hned do porodky
To by mě asi potěšilo nejvíc,i kdybych ze začátku koukala jak tydýt
My Valentýna taky nějak nehrotíme,ale zpříjemnujem si ho pěkně ![]()
radulkar píše:
Ahoj holky, tak jsem konečně doma z porodky a pomalu se vracím do realityAž budu mít chvilku tak písnu víc a snad Vás i dočtu a dám nějaké new foto Honzíčka. Dal mi pěkně zabrat pacholek malej
Ahoooooooooj!!!!!!!!! Vítej v realitě a povídej, přeháněj!!!! Co bylo a ták! Každopádně se moc těším na fotečky! ![]()
AHOJKY,tak nejdřív pogratuluju Radulce k Honzíčkovi,takže velkááá gratulace
,a teda trochu závidím,že už to máš za sebou
.Chci vám jen holky napsat o kámošce,jak jí to dopadlo-takže jak jsem včera psala,tak si jí nechali v porodnici,že má nález k porodu(jí ale nic nebylo),kolem 14.00 jí praskli plod.vodu a udělali klistýr.V 17.00 mi volala,že nemá vůbec žádný bolesti,nic necítila a byla otevřená na 4cm.Tak jí napíchli kapačku a dali oxytocin na rozjetí bolestí.V 19.00 jí začali bolesti rovnou po 2 minutách,prej hooodně silný,byla ve sprše na balonu,ale nic nepomáhalo,tak jí dali epidurál,ale ten zabral jen na chvilku.No kolem půlnoci to bylo pořád stejný,vůbec se neotvírala,byla jen na 6cm,tak po půlnoci primářka rozhodla,že jí udělají císaře.Takže malej se narodil v 1.45,vážil 3540kg a 50cm.Kámošku odvezli na ARO a tam byla do dneška.Kolem 11.00 jí převezli na poporodní pokoj a teprve poprvý jí přivezli malího ukázat.Tak už ho má u sebe,ale zatím se nemůže moc hýbat,ale je šťastná,že už to má za sebou,prej to bylo hrozný
.Ale nejdůležitější je,že to všechno dobře dopadlo a jsou oba v pořádku
![]()
Zakelko,tak to jsou dobré zprávičky
Sice si chudák protrpěla,ale už má malého u sebe a je štastná..Že moc gratuluji a zavidím ![]()
Tak tu je foto dnešního Honzíčka…
Porod Vám popisovat nebudu, to by jste neporodily, ale pokud můžu doporučit, tak epidural mi zachránil život, po deseti hodinách bolestí mi ulevil a porod rozjel,za dvě h byl syn na světě. Měl 3300g a 50cm. A měla jsem to i s nástřihem ![]()
Raduten je kouzelnej
A jak vypadá spokojeně
Ještě jednou gratuluji,zážitky si radši napíšeme až budeme všichni po
Včera porodila holčina na jiné diskuzi,53cm a 4650g a taky psala,že doporučuje epidurál.Takže když to bude fakt nesnesitelný,jdu do něj
Na co se zbytečně trápit když to jde,kord když jsem docela posera.
zakelkotak to je kamarádka asi ráda,že to má za sebou co?Ale míry teda pěkný,na to že byla kolem 37tt ![]()
Holky,tak kdo bude další?Já si jdu vždycky večer lehnout s tím,že už by to mohlo v noci přijít ![]()
Ahoj holky.Radu-malej je fakt nádhernej a porod opravdu radši až to budeme mít všechny za sebou
Já chci taky epidural,ale tady u nás ho neradi dávají!!!Já nevim,snad se poštěstí a bude to probíhat v klidu…Sandreo-taky jdu každou noc spát s tím,že to příjde a pořád nic,chjo..To už je na palici,co?No,musíme jěště chvilku vydržet ![]()
Jojo,na palici
Pak jsem každou chvilku vzhůru,furt nad něčím přemýšlím,nebo mě pro změnu vzbudí poslíčci
Tak že by třeba dnes v noci?
Ale už nám zbývá jen chvilka.Tak si ten epidural prostě vydupej,nárok na něj máš,tak co.
Děkuji holky, malej je zlatíčko, vůbec nepláče.
Epidurál mi nabídla sestra sama když už jsem neměla sílu a díky němu se to urychlilo a já nabrala trochu sil na tlačení. A nebojte se, vůbec to nebolí a ta úleva stojí za to. Po něm jsem sice nesměla 8h vstávat,ale kam bych taky chvátala ![]()
Holky sexujte a dávejte nohy nahoru jako při otěhotnění, mě to pomohlo, v půl 5 odpol. akce vypuzování a ve 2 ráno čůrky po stehnech a na wc šplouch do manžových trenek ![]()
Pokud mi ho nebudou chtít dát,udělám tam takovej bordel,že mě snad ani k porodu nepustí
Jinak me tak bolí nad zadkem nalevo a vůbec nevim co to je.Bolí to moc,každej krok co udělám tak tam píchne a mě se podlomí kolena.Co to může bejt?????Zítra na tu kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi tam řekne..