Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
7.2.12 20:11

Jéé Radu,maličká..To je strašný,malému se asi fakt nechce :D Zítra se určo ozvi,budu držet palečky at jsou jen samé dobré zprávy :D Přeji brou noc,pa

• Citovat
  • Upravit
5656
8.2.12 10:28

Ahojky, tak jsem zpět z kontroly, změna žádná, nález jako posledně :(
Malému se ven opravdu nechce, k porodu to nevypadá mi povídá gyndr. a prý se uvidíme za týden :zed: No tak musím ještě vydržet,hlavně že je malej ok! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 11:10

Ahoj holky, opět vás po delší době zdravím. Mrkám sem, ale nikdy se hned nedokopu k napísání :) Je to tu tááák napínavý. Včera jsem byla podruhé na monitoru, všechno zatím OK (dneska jsem 37t+1). Až na to, že mě ještě honili po EKG (měla jsem v dětství, no vlastně ještě v pubertě nějakej šelest, tak prý pro jistotu). Fuj, nikam se mi v tý kose nechtělo… ale něco jsem alespoň ještě pokoupila. Mimochodem děkuju za pochválení pupíka. :mrgreen: Jinak streptokoka jsem měla jednou pozitivního, tak prý ho budou stejně při porodu pokrývat, i kdyby teď po poslední kultivaci v 36t nebyl potvrzen. :nevim: Pořád lepší, než kdyby se miminku něco stalo.

Radulko: Moc držim palce, ať už to vyjde… třeba už v týhle chvíli… ???? :dance: Myslim na vás!!!!!

To musí být opruz, když se vás ptá 10 lidí denně, kdy už to bude. Vim, že už si mi takhle někdo z kamarádek stěžoval… a ještě jak ta nervozita stoupá, tak to člověk hůř snáší. Jenže je to zřejmě první věc k diskusi, co ty lidi napadne, no. U mě je to zatím tak 3 lidi za den. :mrgreen: Tak ať vyberete miminku něco hezkého a slušivého na sebe, já se na to taky dneska podívám, co by tak mohla mít… už jsem říkala manželový mamce, že to bude připraveno několik variant, ať pak vyberou dle toho, jak bude Majdalenka veliká. Zatím pááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.12 11:19
radulkar píše:
Ahojky, tak jsem zpět z kontroly, změna žádná, nález jako posledně :(
Malému se ven opravdu nechce, k porodu to nevypadá mi povídá gyndr. a prý se uvidíme za týden :zed: No tak musím ještě vydržet,hlavně že je malej ok! :pankac:

Ahojky,takže si holt budeš muset počkat až se prckovi bude chtít ven,no není se čemu divit,komu by se chtělo do takovýho mrazu :lol: Ale chápu,že už je to dlouhý.Já jdu zítra do poradny,tak jsem zvědavá,co mi dr.řekne.Tak ti budu držet palce,ať to máš brzy za sebou,třeba ještě dneska se to pohne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 11:39

Zakelko: Už je nálada lepší? :) Doufám, že jooo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
8.2.12 11:44
Krumpolina píše:

ahoj,no dneska to docela jde :) ,mám to takový střídavý :roll: ,jak na houpačce.Je to těma hormonama,doufám,že to po porodu bude lepší :) A jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 11:57
zakelka,s píše:
Krumpolina píše:
ahoj,no dneska to docela jde :) ,mám to takový střídavý :roll: ,jak na houpačce.Je to těma hormonama,doufám,že to po porodu bude lepší :) A jak se cítíš ty?

Včera mě bolela hrozně hlava (vlastně už od předchozího večera)… tak to bylo na prd. Ale jinak OK. To víš, že jsem taky nervózní, protože nevim, co mě čeká. Ale pak si řeknu, zvládly to všechny, tak i já. A snažim se si to pořád malovat růžově. ;) Manžela musim pak na ty nálady v šestinedělí připravit trochu, jinak si zničíme hlasivky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
8.2.12 12:11

Ahoj holky..Radu,tak to je dobře,že jste v pořádku :mrgreen: :mrgreen: Ale na prd,že se malému nechce pořád ven.No jo,zima jak blázen,komu by se taky chtělo ne? :mrgreen: Mě čeká zítra kontrola,tak jsem zvědavá,už bych to chtěla mít za sebou.Hlavně už ted se mi nechce do toho mrazu,máme tady mínus 12 a ráno se radši ani nedívám,je to masakr!!!Ted na konci zimi.Doufám,že nebude taková zima až třeba do května :( :( To by bylo pěkně nahov..

• Citovat
  • Upravit
5656
8.2.12 12:50

Nj.čekání je dlouhé a unavující, hlavně otázky příbuzných atd. :zed: U nás je -10 a to musíme na nákup,doma není ani kůrka chleba :cert:
Po kontrole mě jen bolí podbříšek jinak nic závažného zatím. Osmička je manžela šťastné číslo,tak by se mohlo chtít malému dnes ven,ale kdo ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 13:07
radulkar píše:
Nj.čekání je dlouhé a unavující, hlavně otázky příbuzných atd. :zed: U nás je -10 a to musíme na nákup,doma není ani kůrka chleba :cert:
Po kontrole mě jen bolí podbříšek jinak nic závažného zatím. Osmička je manžela šťastné číslo,tak by se mohlo chtít malému dnes ven,ale kdo ví :lol:

Zrovna jsem na Tebe myslela, řikala jsem si, ještě tu neni, že by? :D Osmička je hezký číslo!!!! Taky nemáme odma ani prd a mě se tam nechce - já si tu něco upatlám a napíšu manžovi, ať koupí něco cestou domů. To oblíkán í - bléééé a ta zima! No co chceme v únoru, že? Jen teda doufám, že jaro přijde brzy a bude teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
8.2.12 14:29

My doma nemáme taky ani prd.Všechno jsem to ted snědla :mrgreen: :mrgreen: Přítel pěkně šůruje po obídku a já si tady svámi válim šunky :D To je ale pohodička :lol: Už se taky těšim na teplíčko..Ale to si asi ještě chvíli počkáme!!!

• Citovat
  • Upravit
5656
8.2.12 17:02

Jj osmička je pěkné číslo, ale malému se prostě ven nechce :nevim:
Konečně jsme doma, nakoupeno, uvařila jsem si čajík a budu relaxovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.2.12 17:03

Radutaky na tebe myslim,holt to třeba klapne až na ten druhý termín.To už se musí vydržet,pevné nervy přeju :hug:
Já dnes udělala karboše s kaší a jsem totálně přežraná :oops: :lol:
Na monitor jdu v pátek,jsem zvědavá jak to tam bude vypadat,poslední dva dny mě dost tvrde břicho a bolí jako při MS :think:
Zítra vyfotím hadříky do porodky,jaké mám varianty a třeba poradíte co bude nejlepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
8.2.12 17:14

Nj ale to je ještě týden, to mě klepne :cert:
Já si monitor vždy užívám, poslouchám srdíčko a dojímám se, 20min uteče jak voda…Dnes jsem tam měla ten snímač nějak špatně přiloženej a chvilkama nebylo srdíčko slyšet,tak jsem panikařila a malej si jen chrupkal :lol:
Já mám připravené dvě varianty a myslím že ta malinká nám nebude pokud se malej vyklube po termínu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 17:16

Radulko: Jen si hezky užívej!!! Ať načerpáš síly. :)
Sandreo: Tak joooo! Už se na věcičky těšim…

Mně se tak nic nechce… ráno si vždycky naplánuju, co všechno udělám a pak tu běhám od jednoho k druhýmu a nic neni stejnak hotovýho a jsem unavená. Akorát se musim pochválit, že jsem vyprala KONEČNĚ pletený věcičky. Ty mi jediný zbývaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí