Poradna duly
Jana Čurdová
Radu,zkusit to kdyžtak můžeš,první varianta vypadá ale lákavěji,to máš pravdu
Já to vidím na zítra o tom ouplňku ![]()
Simčo,já jsem taky vcelku čilá a vzhledem k tomu,že jsme se teď stěhovali,mám nagruntováno na rok dopředu
Jinak bych to taky chtěla mít už za sebou.Ještě mám těhotný 3 kámošky,tak jsem ráda,že jsem z nich první na řadě
Já právě sežrala pistáciovej puding
Ale byl výbornej jako ![]()
To jsme na tom stejně.mám ale jen dvě těhotné kámošky
Taky jsem z nich první,takže jsem ráda!!Ale už mě nebaví lidi,jak se pořád ptají,tak co kdy to bude a podobný keci
Já jsem toho v pr… a jěště do toho oni
Uklizeno na rok dopředu?Jéé,to bych chtěla taky
Jsem úplně nemocná,jsem schopná utírat prách 2krát denně
Ale spíš je to tím,že se nudím
Abych pravdu řekla,tak jsem nikdy pistáciovej puding neměla,ale určo to musí být mnamka ![]()
Jo holky tak to když máte jako první termíny,tak se vsaďte že budete přenášet a to je pak na palici ![]()
Já jsem si udělala svařáček,hodila sprchu a budu relaxovat…
Už ted jsem s toho na nervy,že nevim kdy to příjde.A představa,že budu přenášet?Mrdlo by mě
![]()
SimčaFíla píše:
Už ted jsem s toho na nervy,že nevim kdy to příjde.A představa,že budu přenášet?Mrdlo by mě![]()
no tak si alespoň můžeš představit mě a to mám dnes „teprve první termín“ ![]()
zkuste sex
,taky pomáhá
,m+ě vždycky před porodem udělal dr.„hamiltonův hmat“a pokaždé mi pomohl,u třetího mi ho udělal v poradně kolem 11.00,hned jsem začala špinit a než jsme dojeli domů,měla jsem slabé kontrakce,večer v 19.00 jsme přijeli do porodky a ve 22.00 se malej narodil(byla jsem 40+3).Zase bych to tak chtěla,i když by to mohlo přijít dřív,no.Čím si to víc přeješ,tím se to prodlužuje.Tak jsem zvědavá kdy porodíš,pak dej hlavně vědět ![]()
jéé zakelko já bych sexovala až bych brečela! ale manžela prostě nedonutím! ted odjel raději o hodinu dřív do práce a to jsem se k němu jen přitulila když ležel u tv!
já to prostě přestávám řešit, jsem z roho akorát víc zoufalá až brečím. Jdu to zaspat
Mě taky rozčiluje jak se každej ptá kdy už to bude,jak mi je,jak už mám velký břicho atd.
Slibiju,že se už nikdy žádný těhule na tohle ptát nebudu
Někomu Hamilton pomůže,někomu asi ne,co jsem četla tady po diskuzích,tak uvidím.Nejradši bych aby to přišlo o něco dřív než se stresovat s přenášením.Maluju si to pěkně no ![]()
Přesně,já se na to ptám taky žádné těhule nebudu
Je to k nasrání
Mám s toho strach,už se to blíží!!!Radu,vůbec Ti to nezávidim,musí to bejt na palici ![]()
Já jsem zvědavá jestli se Radu dnes ozve,jestli se to třeba už nerozjelo ![]()
Přála bych jí to,určo by byla ráda kdyby to přišlo
Ale nevím,viděla jsem jí okolo půl na jiné diskuzi ![]()
Tak uvidíme,třeba se ještě ozve jak to s ní vypadá.To jsou hrozný nervy,já se nechci vidět pár dní před termínem
Už teď mi to začíná šrotovat,natož pak ![]()
Holky moje jsem tu a pořád 2v1
Jste hodné že na mě takhle myslíte ![]()
Ráno v půl 9 jdu do poradny,tak se pak ozvu jak jsem dopadla,snad už se něco dozvím…Zatím to vypadá že jsem se zbytečně upnula na první termín porodu a synek si asi vybral ten druhý ![]()
Já jsem právě byla napnutá jak struna
Tak to je jasný že je člověk nedočkavej a chtěl by aby to vyšlo co nejdřív.Holt se malýmu nechce do toho mrazu
Tak zítra písni co a jak,jestli se to zas nějak pohnulo.Držim pěsti ![]()
No já jsem taky z toho na nervy, bolí mě od večera hlava a je mi tak divně,ale to asi tím že budu prvně spát u tchyňky… A ráno ta kontrola, no snad to přežiju
Ráno se hned ozvu pa a dobrou ![]()