Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
6.2.12 19:55

Radu,zkusit to kdyžtak můžeš,první varianta vypadá ale lákavěji,to máš pravdu :lol: Já to vidím na zítra o tom ouplňku :mrgreen:
Simčo,já jsem taky vcelku čilá a vzhledem k tomu,že jsme se teď stěhovali,mám nagruntováno na rok dopředu :mrgreen: Jinak bych to taky chtěla mít už za sebou.Ještě mám těhotný 3 kámošky,tak jsem ráda,že jsem z nich první na řadě :dance: Já právě sežrala pistáciovej puding :oops: Ale byl výbornej jako :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
6.2.12 20:06

To jsme na tom stejně.mám ale jen dvě těhotné kámošky :mrgreen: Taky jsem z nich první,takže jsem ráda!!Ale už mě nebaví lidi,jak se pořád ptají,tak co kdy to bude a podobný keci :zed: Já jsem toho v pr… a jěště do toho oni :cert: :lol: Uklizeno na rok dopředu?Jéé,to bych chtěla taky :lol: Jsem úplně nemocná,jsem schopná utírat prách 2krát denně :zed: :mrgreen: Ale spíš je to tím,že se nudím :mrgreen: :mrgreen: Abych pravdu řekla,tak jsem nikdy pistáciovej puding neměla,ale určo to musí být mnamka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5656
6.2.12 20:09

Jo holky tak to když máte jako první termíny,tak se vsaďte že budete přenášet a to je pak na palici :cert:
Já jsem si udělala svařáček,hodila sprchu a budu relaxovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
6.2.12 20:18

Už ted jsem s toho na nervy,že nevim kdy to příjde.A představa,že budu přenášet?Mrdlo by mě :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5656
6.2.12 20:22
SimčaFíla píše:
Už ted jsem s toho na nervy,že nevim kdy to příjde.A představa,že budu přenášet?Mrdlo by mě :mrgreen: :mrgreen:

no tak si alespoň můžeš představit mě a to mám dnes „teprve první termín“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.2.12 20:37

zkuste sex :hug: ,taky pomáhá :mrgreen: ,m+ě vždycky před porodem udělal dr.„hamiltonův hmat“a pokaždé mi pomohl,u třetího mi ho udělal v poradně kolem 11.00,hned jsem začala špinit a než jsme dojeli domů,měla jsem slabé kontrakce,večer v 19.00 jsme přijeli do porodky a ve 22.00 se malej narodil(byla jsem 40+3).Zase bych to tak chtěla,i když by to mohlo přijít dřív,no.Čím si to víc přeješ,tím se to prodlužuje.Tak jsem zvědavá kdy porodíš,pak dej hlavně vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.2.12 20:55

jéé zakelko já bych sexovala až bych brečela! ale manžela prostě nedonutím! ted odjel raději o hodinu dřív do práce a to jsem se k němu jen přitulila když ležel u tv! :zed: já to prostě přestávám řešit, jsem z roho akorát víc zoufalá až brečím. Jdu to zaspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.2.12 10:44

Mě taky rozčiluje jak se každej ptá kdy už to bude,jak mi je,jak už mám velký břicho atd. :cert: Slibiju,že se už nikdy žádný těhule na tohle ptát nebudu :mrgreen: Někomu Hamilton pomůže,někomu asi ne,co jsem četla tady po diskuzích,tak uvidím.Nejradši bych aby to přišlo o něco dřív než se stresovat s přenášením.Maluju si to pěkně no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
7.2.12 17:48

Přesně,já se na to ptám taky žádné těhule nebudu :D Je to k nasrání :cert: :cert: Mám s toho strach,už se to blíží!!!Radu,vůbec Ti to nezávidim,musí to bejt na palici :(

• Citovat
  • Upravit
2428
7.2.12 17:50

Já jsem zvědavá jestli se Radu dnes ozve,jestli se to třeba už nerozjelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
7.2.12 18:00

Přála bych jí to,určo by byla ráda kdyby to přišlo :D Ale nevím,viděla jsem jí okolo půl na jiné diskuzi :D

• Citovat
  • Upravit
2428
7.2.12 19:52

Tak uvidíme,třeba se ještě ozve jak to s ní vypadá.To jsou hrozný nervy,já se nechci vidět pár dní před termínem :lol: Už teď mi to začíná šrotovat,natož pak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.2.12 20:00

Holky moje jsem tu a pořád 2v1 :zed: Jste hodné že na mě takhle myslíte :hug:
Ráno v půl 9 jdu do poradny,tak se pak ozvu jak jsem dopadla,snad už se něco dozvím…Zatím to vypadá že jsem se zbytečně upnula na první termín porodu a synek si asi vybral ten druhý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
7.2.12 20:03

Já jsem právě byla napnutá jak struna :mrgreen: Tak to je jasný že je člověk nedočkavej a chtěl by aby to vyšlo co nejdřív.Holt se malýmu nechce do toho mrazu :lol: Tak zítra písni co a jak,jestli se to zas nějak pohnulo.Držim pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.2.12 20:07

No já jsem taky z toho na nervy, bolí mě od večera hlava a je mi tak divně,ale to asi tím že budu prvně spát u tchyňky… A ráno ta kontrola, no snad to přežiju :lol: Ráno se hned ozvu pa a dobrou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí