Poradna duly
Jana Čurdová
Já myslím že asi nee, i když těhulky ze začátku diskuze moc neznám ![]()
To je dobře že už jste v novém a vše je nachystané, teď můžeš v klidu užívat poslední týdny…
Já už to pomalu počítám na hodiny…
Radu,ty už to máš každou chvilku viď?Držim pěsti ať je vše ok a jde to bez problémů ![]()
Já dnes na kontrole dobrý,prý už se to chystá
CS 5,otevřená na prst a i podle toho monitoru to tam trochu skákalo.Tak jsem zvědavá,kdyby to přišlo třeba o týden dřív,vůbec bych se nezlobila ![]()
holky můžu se zeptat v kolitátém jste týdnu?A ještě jestli někdo pijete čaj z maliníku a kolikrát denně?
Já jsem dnes 37+5.Čaj z maliníku piju,ale dokopu se k tomu jednou denně,ale myslím že už bych měla 2krát nebo 3krát.A ještě žeru lněné semínko,lžičku denně
Zakelko,ty už to máš taky za chvilku ne?
http://www.letakove-akce.cz/lidl/letak/
Mají akce na věci pro mimča ![]()
Tak já mám dnes první termín - 40tt a nic, stále jsem celá ![]()
Maliník piju od 36tt 2× denně.
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní ![]()
No já mám před sebou ještě tak 3 týdny,dneska jsem 37+0(TP 27.2),jinak ten čaj teda piju 3krát denně a právě jsem chtěla vedět,jestli se může pít i víckrát,mě docela pomáhá na zácpu,kterou trpím celé těhu
To lněné semínko jsem si chtěla taky koupit,dneska jsem byla ve městě a na cestě domů jsem si vzpoměla,že jsem na něj zapoměla
.
radulkar píše:čekáš první mimi?Jinak já měla CS 5 teď v pátek.Dej si večer horkou vanu,třeba to popoženeš
Tak já mám dnes první termín - 40tt a nic, stále jsem celá
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní
Radutak držim pěsti ať se to rozjede.To čekání je asi na palici co?Zítra je úplněk,tak by to mohlo klapnout
Nebo uvidíš jak ve st,třeba se to do té doby pohne.
Někde na jiné diskuzi psala holčina a ta pila toho čaje 1,5l denně
Takže 3krát denně je úplně v pohodě.Já si to semeno dávám do jogurtu a dá se to ![]()
zakelka,s píše:radulkar píše:čekáš první mimi?Jinak já měla CS 5 teď v pátek.Dej si večer horkou vanu,třeba to popoženeš
Tak já mám dnes první termín - 40tt a nic, stále jsem celá
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní
nene už mám doma tříletého raráška Jarouška, narodil se po císaři v 36tt…
už jsem zkoušela vše možné a Honzíčkovi se prostě ven nechce… ![]()
Nebo se říká dvojka červenýho nebo zneužít manžela/přítele
Nebo obojí dohromady ![]()
Radu,jdu najít prý zaručený recept na popohnání.Na jedné diskuzi ho doporučovala holčina-porodní asistentka.I když teď nad tím tak přemýšlím..a sama přenáší teda
![]()
Už to mám-svařit hřebíček, skořici a zázvor v pomerančovém džusu a na konec přidat červené víno 0,2 l (nevařit, aby nevyprchalo moc alkoholu)..Nebo ještě jiná varianta-Silný vývar ze skořice a hřebíčku svařit ve 2 dcl vody (jedna celá skořice a 5 hřebíčků), do vychladlého přidat velkého panáka domácí pálenky, panák olivového oleje a litr hruškového džusu (ale myslím, že může být i jiný). Vypít cca na 2×.
Tak nevím jestli to zabírá,každopádně to můžeš zkusit.
No tak možná ten s džusem, to druhé znám, někdo tomu říká ricinový olej a to bych teda nedala… ![]()
Ale děkuji nějak to vydržím a snad těhulit do velikonoc nebudu!
Ahojky holky,tak jak se Vám daří?Já dnes 37tt a čilá jak rybička
Vygruntovanej celej barák-a to jsem říkala,že až po porodu
Už bych to chtěla mít ale za sebou,ženy co Vy?
Koukám na Prostřeno a dostala jsem nějakej hladík..Ale jsem tak lenivá,že bude asi obskakovat přítel
Jinak já maliník nepiju celé těhu a v pohodě!!!