Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
5.2.12 16:47

Já myslím že asi nee, i když těhulky ze začátku diskuze moc neznám :think:
To je dobře že už jste v novém a vše je nachystané, teď můžeš v klidu užívat poslední týdny…
Já už to pomalu počítám na hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 16:56

Radu,ty už to máš každou chvilku viď?Držim pěsti ať je vše ok a jde to bez problémů :hug:
Já dnes na kontrole dobrý,prý už se to chystá :dance: CS 5,otevřená na prst a i podle toho monitoru to tam trochu skákalo.Tak jsem zvědavá,kdyby to přišlo třeba o týden dřív,vůbec bych se nezlobila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.2.12 16:58

holky můžu se zeptat v kolitátém jste týdnu?A ještě jestli někdo pijete čaj z maliníku a kolikrát denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:06

Já jsem dnes 37+5.Čaj z maliníku piju,ale dokopu se k tomu jednou denně,ale myslím že už bych měla 2krát nebo 3krát.A ještě žeru lněné semínko,lžičku denně :mrgreen: Zakelko,ty už to máš taky za chvilku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:07

http://www.letakove-akce.cz/lidl/letak/
Mají akce na věci pro mimča :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.2.12 17:07

Tak já mám dnes první termín - 40tt a nic, stále jsem celá :zed:
Maliník piju od 36tt 2× denně.
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.2.12 17:11

No já mám před sebou ještě tak 3 týdny,dneska jsem 37+0(TP 27.2),jinak ten čaj teda piju 3krát denně a právě jsem chtěla vedět,jestli se může pít i víckrát,mě docela pomáhá na zácpu,kterou trpím celé těhu :( To lněné semínko jsem si chtěla taky koupit,dneska jsem byla ve městě a na cestě domů jsem si vzpoměla,že jsem na něj zapoměla 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.2.12 17:14
radulkar píše:
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní :zed:
čekáš první mimi?Jinak já měla CS 5 teď v pátek.Dej si večer horkou vanu,třeba to popoženeš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:17

Radutak držim pěsti ať se to rozjede.To čekání je asi na palici co?Zítra je úplněk,tak by to mohlo klapnout :palec: Nebo uvidíš jak ve st,třeba se to do té doby pohne.
Někde na jiné diskuzi psala holčina a ta pila toho čaje 1,5l denně :mrgreen: Takže 3krát denně je úplně v pohodě.Já si to semeno dávám do jogurtu a dá se to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.2.12 17:18
zakelka,s píše:
radulkar píše:
Na kontrolu jdu ve středu ráno. CS 5 mám už 14 dní :zed:
čekáš první mimi?Jinak já měla CS 5 teď v pátek.Dej si večer horkou vanu,třeba to popoženeš

nene už mám doma tříletého raráška Jarouška, narodil se po císaři v 36tt…
už jsem zkoušela vše možné a Honzíčkovi se prostě ven nechce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:18

Nebo se říká dvojka červenýho nebo zneužít manžela/přítele :lol: Nebo obojí dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:20

Radu,jdu najít prý zaručený recept na popohnání.Na jedné diskuzi ho doporučovala holčina-porodní asistentka.I když teď nad tím tak přemýšlím..a sama přenáší teda :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
6.2.12 17:29

Už to mám-svařit hřebíček, skořici a zázvor v pomerančovém džusu a na konec přidat červené víno 0,2 l (nevařit, aby nevyprchalo moc alkoholu)..Nebo ještě jiná varianta-Silný vývar ze skořice a hřebíčku svařit ve 2 dcl vody (jedna celá skořice a 5 hřebíčků), do vychladlého přidat velkého panáka domácí pálenky, panák olivového oleje a litr hruškového džusu (ale myslím, že může být i jiný). Vypít cca na 2×.
Tak nevím jestli to zabírá,každopádně to můžeš zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
6.2.12 18:13

No tak možná ten s džusem, to druhé znám, někdo tomu říká ricinový olej a to bych teda nedala… :poblion:
Ale děkuji nějak to vydržím a snad těhulit do velikonoc nebudu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
6.2.12 18:44

Ahojky holky,tak jak se Vám daří?Já dnes 37tt a čilá jak rybička :D Vygruntovanej celej barák-a to jsem říkala,že až po porodu :mrgreen: Už bych to chtěla mít ale za sebou,ženy co Vy? :mrgreen: Koukám na Prostřeno a dostala jsem nějakej hladík..Ale jsem tak lenivá,že bude asi obskakovat přítel :mrgreen: Jinak já maliník nepiju celé těhu a v pohodě!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex