Poradna duly
Jana Čurdová
radulkar píše:
Holky tak jsme s manželem podstoupili velkou objeť, tak jsem zvdavá zda z toho něco bude
Jakože přirozená výroba oxytocinu?
Tyjovka, tak to jsem zvědavá!!!!!
zakelka,s píše:
Ahoj holky,tak jsem se před chvílí vrátila z poradny.Dneska jsem 37+3,všechno je OK,monitor v pořádku,CS mám mezi 5-6,čípek se nezkracuje,takže na porod to neníOdhadem mimčo váží 3,200 kg
.Příští týden mi slíbil „hamiltnův hmat“,tak jsem zvědavá.Jinak u nás taky pěkně chumelí už od rána,na silnicích břečka,no hnus
Tak zatím holky čus
Jůůůů, 3,200 g! Teď přemýšlím, kolik asi váží ta naše šmudlina… No!!! Ta břečka kazí ten hezkej dojem. ![]()
sandrea3 píše:
Radutak co,jak to s tebou vypadá?Já jak tě tu nevidím aspoň jednou za den tak si říkám,že by UŽ?
Já byla dnes na monitoru,točili mi ho pak znovu za dvě hoďky,prý se to buď rozjede nebo to jsou poslíčci,ale břicho mi teda tvrdne nepravidelně pořád.Tak jsem zvědavá,v po jdu ke svýmu mudr.A jak se máte holky vy?Máme to všechny každou chvilku
Dávám aspoň fota z monitoru a břuch
Ty máš krásnej pupínek!
Holky, vy tomu grafu rozumíte? Já nééé. ![]()
Taky by mě zajímalo kolik má ten náš prďolka,ale podle toho kolik měl v tom 31tt by to snad neměl být moc cvalík ![]()
Já se právě ptala minule setřičky,ať mi vysvětlí co je co ty křivky a to nahoře je srdíčko mimča,kolik tepů a to pod tím jsou stahy dělohy.Právě že jak tam mám ty hrbolky,to jsou nepravidelný kontrakce ![]()
Holky jdu se k vám přidat. Jsem v 37.týdnu , první mimčo. Byla jsem ve středu na prvním monitoru a je v pořádku, na porod to prý ještě nevypadá, tak snad budu rodit v termínu.(chci zkusit porod do vody , jestli to půjde - co na to říkáte? nepřemýšlely jste o tom? http://www.clinic24.eu/…do-vody.aspx). Na porod do vody, musí být porod v termínu a bez komplikacíi. to se uvidí až v porodnici, jak se to bude vyvíjet.Jinak první datum máme 28.2.
Ahoj Luci,vítej
Tak to jsme na tom tady všechny podobně
A tam kde chceš rodit,tam umožňují porod do vody?Já vím,že to jde jen někde,tady u nás třeba ne ![]()
Holky,u mě je to teda nějaký podezřelý,pořád ty kontrakce mám ![]()
Zdrávím ženy
Tak jak se Vám daří?Mám otázečku,od včera mě hrozně bolí od pupku na pravé straně a jde to do třísel,copak to může být?Dnes jsem volala i mamce,že snad už,ale pak to přešlo.Zase je večer a začíná to bolet.Včera jsem byla u doktora a říkal,že je všechno v pohodě!!!Jela bych do nemocnice aspon se zeptat,co to může být,ale přivezli nám dřevo(takhle nah..),takže máme auto venku a nejde nastatrovat-baterka v háji.No,jde o to,že se mi nechce volat zase zbytečně sanitka.Tak co myslíte?Jinak Piuse–bylo by fajn,potkat se
Ty možná budeš přenášet a já rodit předčasně
To je strašný,jsem s toho na hlavu.Jinak také vítám nového člena do party
![]()
Ahoj Simčo,vim že pár holek z jiné diskuze taky bolelo v tříslech,ale jestli to může být k porodu,to nevím
Tak uvidíš jak se to vyvine a kdyžtak písni co a jak.
Jo,to určitě písnu,ale mám docela strach,co to může být.Přece jenomm jako prvorodička,nevím o tom nic!!!
sandrea3 píše:
Taky by mě zajímalo kolik má ten náš prďolka,ale podle toho kolik měl v tom 31tt by to snad neměl být moc cvalík
Já se právě ptala minule setřičky,ať mi vysvětlí co je co ty křivky a to nahoře je srdíčko mimča,kolik tepů a to pod tím jsou stahy dělohy.Právě že jak tam mám ty hrbolky,to jsou nepravidelný kontrakce
Tak to se musim pořádně mrknout na ten svůj, abych to pak porovnala, až budu mít ty kontrakce…
Hele a Ty teda máš podezření, že už????????? V tom případě hodně štěstí, budu na vás myslet, holky! Radulka se tu dnes neobjevila, zřejmě už muchlá Honzíka v náručí, no snad, moc bych jí přála, aby měla porod už konečně za sebou. ![]()
SimčaFíla píše:
Jo,to určitě písnu,ale mám docela strach,co to může být.Přece jenomm jako prvorodička,nevím o tom nic!!!
Ahoj Simčo, já bych tam asi zavolala? Jenom že se ptáš, jakože nechceš plašit… Jsem na tom stejně, taky čekám první mimí, takže to neznám.
Lúca T píše:
Holky jdu se k vám přidat. Jsem v 37.týdnu , první mimčo. Byla jsem ve středu na prvním monitoru a je v pořádku, na porod to prý ještě nevypadá, tak snad budu rodit v termínu.(chci zkusit porod do vody , jestli to půjde - co na to říkáte? nepřemýšlely jste o tom? http://www.clinic24.eu/…do-vody.aspx). Na porod do vody, musí být porod v termínu a bez komplikacíi. to se uvidí až v porodnici, jak se to bude vyvíjet.Jinak první datum máme 28.2.
Ahoj Lúco
,
taky Tě mezi námi vítám… Mám úplně stejný termín, jako Ty… 28.2., děláme si srandu, že to bude 29.2.
Porod do vody tady poblíž asi nejde. V Neratovicích je vana akorát jako úlevová pomůcka. ![]()
Já zkusím teplou vanu a uvidím,snad to povolí a nezesílí..To bych fakt musela volat!!Jinak na jiné diskuzi psali,že Rádulka porodila dnes ve čtvrt na dvě Honzíka!!Zvládla to a jsou oba v pořádku.Tak se konečně dočkala prdola ![]()
SimčaFíla píše:
Já zkusím teplou vanu a uvidím,snad to povolí a nezesílí..To bych fakt musela volat!!Jinak na jiné diskuzi psali,že Rádulka porodila dnes ve čtvrt na dvě Honzíka!!Zvládla to a jsou oba v pořádku.Tak se konečně dočkala prdola
Jéééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!! No to je úžasný! ![]()
Tak držim palce, ať je to dobrý… a nebo Ty bys brala, aby se to rozjelo? ![]()
Jééé,děkuji
Celou dobu si říkám at už to příjde,ale když už by mělo,tak se toho bojím jak čert kříže
Snad to bude dobrý a malej si jěště těch 14dní počká
Zkusím tu vanu,napíšu zítra-půjdu si rovnou lehnout.Ale KDYBY NÁHODOU,tak napíšu jěště než pojedu
Tak se tu zatím mějte a jinak přeji dobrou noc ![]()