Poradna duly
Jana Čurdová
Jak se to blíží, tak je to tu strašně napínavý! Tyjovka, až vám taky budu psát, že už na mě něco leze…
Přesně tak… Člověk by to už jakoby rád měl za sebou, ale jak nevim, co mě čeká, tak jsem pak ráda, že to ještě nejni.
Jen ať tam ještě je, beruška naše
, jsou hrozný mrazy a já se ještě budu psychicky připravovat…
Ahoj holky,tak vana pomohla.Bolesti přestali,takže porod nebude!!!Jěště čas ![]()
Piuse-Ty už tam jsi?Nebo myslíš,že to bude?
Jo Krumpolino-je to tady napínavý,jak blázen
Já se těšim spíše na to,až Vám napíšu,že už jsme doma a máme to všechno za sebou
Dnes u nás byla návštěvka 6hodin,takže jsem unavená jako prase.Půjdu se osprchnout a spát!!
Simča-hrozilo to že tam budu(jako tobě) a nic. Opět tvrdnu doma…
To je v prdeli,vid?Člověk by to už chtěl mít za sebou,když se začne něco dít a ono hov..Tak at už se rozhodnou ty naše bejbátka,jestli jo nebo ne..Jsem s toho akorád nervozní a vzteklá..
Přesně tak. Kdy jdeš na kontrolu? To už půjdeš naposledy vid? Já jsem byla dneska v porodnici poprvé. Prej mám úctyhodně velké břicho…ale jinak mi nic neřekli takže zase jen čekat a čekat
Ahoooj..Na kontrolu jdu ve čtvrtek a říkal,že mě pak pošle do nemocnice,ale kdy?To nevím.MOŽNÁ hned v pondělí,vůbec netušim!!!A jak to tam funguje?Neříkali Ti něco o tý registraci?
Já jsem byla u dr naposled 10.2. Na TP 11.2. jsem už jela do porodnice. Porodní asistentka se divila, že tam ještě nejsem registrovaná. Takže jsem tam měla být už asi dřív
. V úterý jdu zase a od toho 18.už si tam snad půjdu lehnout
Ahoj holky
Tak to vypadá,že Raduuž má malého u sebe
Několik dní tu nebyla,tak si myslím,že je to tutovka
Snad se pak ozve.
Jájdu zítra na kontrolu,tak jsem zvědavá ![]()
Piuse-to snad do toho 18 týho porodíš,ne?
By byla sranda,kdybych Tě předběhla,co?Tyjvka,já bych byla rozhozená,kdybych ,měla po termínu a pořád nic.Už ted jsem s toho na palici
Aspon,že to říkala ta PA v klidu,na známou kvůli tomu řvala jak krá..Já jdu ted ve ctvrtek,uvidim co mi řekne no!!!Už by se mohlo něco dít sakra!!!!
Simča-moc tomu nevěřim, že bych porodila. Je pravděpodobnější, že porodíš ty dřív. Ty čekáš první mimčo?
Jéé,tak dík za info o Radu
To je dobře že už to má za sebou a má Honzíka u sebe
A jaký měl ukázkový míry
Velká gratulace.
Ahojky,tak dnešní noc snad po měsíci úúúplně v klidu.Žádný čůrání,jen když přišel přítel s noční,ale jinak jak miminko
Takhle jsem se nevyspala nejmín sto let
![]()
Piuse-Jo,je to moje první.Myslíš,že díky tomu to půjde tak jak má?Že to má nějaký vliv?Kámoška čekala první a porodila v 36tt..Já se cítim docela v pohodě na to,že mám skoro za tejden rodit!!(nebo aspon dneska) ![]()
Tak dopoledne mi volala kámoška,která je taky těhotná(TP má až 2.3.),že šla dneska poprvý do nemocnice na monitor a do poradny a tam jí zjistili,že má málo plodové vody a že má nález k porodu
,takže si jí tam rovnou nechali a dneska asi porodí
.Jenže její manžel odletěl dneska služebně do Belgie,vrátí se až zítra a mají ještě malího skoro 3 letýho kluka,který je ted ve školce a nemá ho kdo vyzvednout,takže pro něj pojedu já a večer si ho u nás vyzvedne jeho babička.Kámoška brečela do telefonu,že to nečekala,takhle brzy.No to jen já budu zase přenášet
,všichni kolem mě rodí dřív,moje ségra porodila ve 36+5 před 3 týdnama holčičku,tahle kámoška měla rodit až po mě a taky rodí dřív,ach jo.No hlavně jí budu dneska držet palce,aby to měla rychle za sebou
![]()