Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1018
10.2.12 20:26

Simča, jestli začneš rodit se tam určitě potkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
10.2.12 23:53

Jak se to blíží, tak je to tu strašně napínavý! Tyjovka, až vám taky budu psát, že už na mě něco leze… :mrgreen: Přesně tak… Člověk by to už jakoby rád měl za sebou, ale jak nevim, co mě čeká, tak jsem pak ráda, že to ještě nejni. :lol: Jen ať tam ještě je, beruška naše :* , jsou hrozný mrazy a já se ještě budu psychicky připravovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
11.2.12 18:52

Ahoj holky,tak vana pomohla.Bolesti přestali,takže porod nebude!!!Jěště čas :D
Piuse-Ty už tam jsi?Nebo myslíš,že to bude?
Jo Krumpolino-je to tady napínavý,jak blázen :mrgreen: Já se těšim spíše na to,až Vám napíšu,že už jsme doma a máme to všechno za sebou :) Dnes u nás byla návštěvka 6hodin,takže jsem unavená jako prase.Půjdu se osprchnout a spát!!

• Citovat
  • Upravit
1018
11.2.12 18:59

Simča-hrozilo to že tam budu(jako tobě) a nic. Opět tvrdnu doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
11.2.12 19:04

To je v prdeli,vid?Člověk by to už chtěl mít za sebou,když se začne něco dít a ono hov..Tak at už se rozhodnou ty naše bejbátka,jestli jo nebo ne..Jsem s toho akorád nervozní a vzteklá..

• Citovat
  • Upravit
1018
11.2.12 19:38

Přesně tak. Kdy jdeš na kontrolu? To už půjdeš naposledy vid? Já jsem byla dneska v porodnici poprvé. Prej mám úctyhodně velké břicho…ale jinak mi nic neřekli takže zase jen čekat a čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
12.2.12 15:09

Ahoooj..Na kontrolu jdu ve čtvrtek a říkal,že mě pak pošle do nemocnice,ale kdy?To nevím.MOŽNÁ hned v pondělí,vůbec netušim!!!A jak to tam funguje?Neříkali Ti něco o tý registraci?

• Citovat
  • Upravit
1018
12.2.12 15:57

Já jsem byla u dr naposled 10.2. Na TP 11.2. jsem už jela do porodnice. Porodní asistentka se divila, že tam ještě nejsem registrovaná. Takže jsem tam měla být už asi dřív :nevim: . V úterý jdu zase a od toho 18.už si tam snad půjdu lehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.2.12 17:56

Ahoj holky :mavam: Tak to vypadá,že Raduuž má malého u sebe :dance: Několik dní tu nebyla,tak si myslím,že je to tutovka :pankac: Snad se pak ozve.
Jájdu zítra na kontrolu,tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
12.2.12 18:14

Radu porodila 10.2. Honzíka vážil 3300g a měřil 50cm.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
12.2.12 22:38

Piuse-to snad do toho 18 týho porodíš,ne? :mrgreen: By byla sranda,kdybych Tě předběhla,co?Tyjvka,já bych byla rozhozená,kdybych ,měla po termínu a pořád nic.Už ted jsem s toho na palici :( Aspon,že to říkala ta PA v klidu,na známou kvůli tomu řvala jak krá..Já jdu ted ve ctvrtek,uvidim co mi řekne no!!!Už by se mohlo něco dít sakra!!!!

• Citovat
  • Upravit
1018
12.2.12 23:59

Simča-moc tomu nevěřim, že bych porodila. Je pravděpodobnější, že porodíš ty dřív. Ty čekáš první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
13.2.12 09:00

Jéé,tak dík za info o Radu :kytka: To je dobře že už to má za sebou a má Honzíka u sebe :dance: A jaký měl ukázkový míry :lol: Velká gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
13.2.12 13:00

Ahojky,tak dnešní noc snad po měsíci úúúplně v klidu.Žádný čůrání,jen když přišel přítel s noční,ale jinak jak miminko :) Takhle jsem se nevyspala nejmín sto let :lol: :lol:
Piuse-Jo,je to moje první.Myslíš,že díky tomu to půjde tak jak má?Že to má nějaký vliv?Kámoška čekala první a porodila v 36tt..Já se cítim docela v pohodě na to,že mám skoro za tejden rodit!!(nebo aspon dneska) :D

• Citovat
  • Upravit
284
13.2.12 13:12

ahoj holky

Tak dopoledne mi volala kámoška,která je taky těhotná(TP má až 2.3.),že šla dneska poprvý do nemocnice na monitor a do poradny a tam jí zjistili,že má málo plodové vody a že má nález k porodu :D ,takže si jí tam rovnou nechali a dneska asi porodí :mrgreen: .Jenže její manžel odletěl dneska služebně do Belgie,vrátí se až zítra a mají ještě malího skoro 3 letýho kluka,který je ted ve školce a nemá ho kdo vyzvednout,takže pro něj pojedu já a večer si ho u nás vyzvedne jeho babička.Kámoška brečela do telefonu,že to nečekala,takhle brzy.No to jen já budu zase přenášet :( ,všichni kolem mě rodí dřív,moje ségra porodila ve 36+5 před 3 týdnama holčičku,tahle kámoška měla rodit až po mě a taky rodí dřív,ach jo.No hlavně jí budu dneska držet palce,aby to měla rychle za sebou :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí