Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
13.2.12 13:20

Ahoj zakelko,tak to je mi moc líto kámošky :D 2.3.Je jěště daleko-chudák malá.Tak snad jí to dobře dopadne.A s tím malým,no když se se..tak se se..,ne?Ale jsi hodná,že jí ho vyzvedneš a pohlídáš :) Maj to ale hodnou tetu :) A to jí nic nebylo?Že jí našli nález k porodu?To je mazec..

• Citovat
  • Upravit
284
13.2.12 13:27
SimčaFíla píše:
Ahoj zakelko,tak to je mi moc líto kámošky :D 2.3.Je jěště daleko-chudák malá.Tak snad jí to dobře dopadne.A s tím malým,no když se se..tak se se..,ne?Ale jsi hodná,že jí ho vyzvedneš a pohlídáš :) Maj to ale hodnou tetu :) A to jí nic nebylo?Že jí našli nález k porodu?To je mazec..

ahojky,no říkala,že jí právě vůbec nic nebylo,tak byla z toho víc zaskočená,cítila se úplně dobře a najednou tohle.Prvního přenášela 10 dní a nakonec rodila císařem,takže čekala,že bude zase přenášet.No držím jí pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
13.2.12 13:31

Také držim pěsti,snad jí to dobře dopadne..

• Citovat
  • Upravit
284
13.2.12 13:36
SimčaFíla píše:
Také držim pěsti,snad jí to dobře dopadne..

jojo,díky,pak budu informovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 20:38
SimčaFíla píše:
Ahojky,tak dnešní noc snad po měsíci úúúplně v klidu.Žádný čůrání,jen když přišel přítel s noční,ale jinak jak miminko :) Takhle jsem se nevyspala nejmín sto let :lol: :lol:
Piuse-Jo,je to moje první.Myslíš,že díky tomu to půjde tak jak má?Že to má nějaký vliv?Kámoška čekala první a porodila v 36tt..Já se cítim docela v pohodě na to,že mám skoro za tejden rodit!!(nebo aspon dneska) :D

Jééé, tak ať to vydrží takhle, přeju :) Ty neuvelebitelný noci jsou šílený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 20:42
Piuse píše:
Já jsem byla u dr naposled 10.2. Na TP 11.2. jsem už jela do porodnice. Porodní asistentka se divila, že tam ještě nejsem registrovaná. Takže jsem tam měla být už asi dřív :nevim: . V úterý jdu zase a od toho 18.už si tam snad půjdu lehnout

Tak držím palce, ať vše dopadne OK a už jsi taky spokojená a s mimí v náručí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 20:51
sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak to vypadá,že Raduuž má malého u sebe :dance: Několik dní tu nebyla,tak si myslím,že je to tutovka :pankac: Snad se pak ozve.
Jájdu zítra na kontrolu,tak jsem zvědavá :lol:
zakelka,s píše:
Tak dopoledne mi volala kámoška,která je taky těhotná(TP má až 2.3.),že šla dneska poprvý do nemocnice na monitor a do poradny a tam jí zjistili,že má málo plodové vody a že má nález k porodu :D ,takže si jí tam rovnou nechali a dneska asi porodí :mrgreen: .Jenže její manžel odletěl dneska služebně do Belgie,vrátí se až zítra a mají ještě malího skoro 3 letýho kluka,který je ted ve školce a nemá ho kdo vyzvednout,takže pro něj pojedu já a večer si ho u nás vyzvedne jeho babička.Kámoška brečela do telefonu,že to nečekala,takhle brzy.No to jen já budu zase přenášet :( ,všichni kolem mě rodí dřív,moje ségra porodila ve 36+5 před 3 týdnama holčičku,tahle kámoška měla rodit až po mě a taky rodí dřív,ach jo.No hlavně jí budu dneska držet palce,aby to měla rychle za sebou :kytka: :mavam:

Jůůů, tak to je hustý 8o Člověk si řiká, že se nic neděje a ono pak takovýhle překvápko nečekaný. Jak to vypadá?

Já právě dneska byla na monitoru, a nic zatím… jsem 38tt. Haháááá, a zítra to může být jinak. Ale teď bych se chtěla spíš vymarodit, skočil na mě nějakej hnusnej bacil a je mi zle. :evil: Tak doufám, že malá ještě počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
13.2.12 21:02

Tak holky,potěšující zpráva…Piuse porodila dneska ve 12:20hod, malý Jakoubek měří 52cm a váží 3820kg.Ta je určitě tak štastná,už to chtěla mít za sebou,malá :mrgreen: :mrgreen: Ale škoda,takhle se nepotkáme v porodce :(

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
13.2.12 21:05

Jinak Krumpolino.ten bacil vůbec nezávidim!!Taky jsem byla,ale na začátku těhu,je to fakt nepříjemný a cožpak ted v 38tt.Tak snad ho brzy vyženeš a budete zdravoučký :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
193
13.2.12 21:34
SimčaFíla píše:
Tak holky,potěšující zpráva…Piuse porodila dneska ve 12:20hod, malý Jakoubek měří 52cm a váží 3820kg.Ta je určitě tak štastná,už to chtěla mít za sebou,malá :mrgreen: :mrgreen: Ale škoda,takhle se nepotkáme v porodce :(

No paráda!!!!! :D Určitě je moooc ráda! Tak už se dočkala. Mrňousek je řádnej kluk!!!! Tak hodně štěstíííííí na tom světě, Jakoubku :potlesk: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
13.2.12 21:44

Tak mě napadlo-tenhle rok je přestupnej,kdyby se malej narodil 29.moc radost bych asi neměla :lol:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
13.2.12 21:47

Ježiš,jak já těm holkám co to mají za sebou závdim.Už mají maličké u sebe a mi pořád 2v1 s nervozitou a prvorodičky ani nevíme do čeho jdem…

• Citovat
  • Upravit
284
13.2.12 21:50

Tak holky,nejdřív popřeju těm,co to už mají za sebou a mají mimča už venku,takže moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: .Tak kamarádka mi psala zprávu ve 14.00,že jí píchli plodovku,udělali klistýr.Pak mi volala v 17.00,že je otevřená na 4cm,ale nic se neděje,že nemá vůbec žádný bolesti a tak teď každou chvíli čekám,že se ozve,že u porodila a ještě nic,tak jsem napnutá,jak struna :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.2.12 21:55
SimčaFíla píše:
Ježiš,jak já těm holkám co to mají za sebou závdim.Už mají maličké u sebe a mi pořád 2v1 s nervozitou a prvorodičky ani nevíme do čeho jdem…

No, teď si vem, že my máme termín fakt 28.2. … :mrgreen: Tak hold bychom slavili narozky 28., no… Simčo, to zvládnem!!!! Brzy už sem budem taky házet míry a váhy a pak i třeba nějakou fotku. :P Jáosobně budu ráda, když se ale ještě vymarodim, abych nabrala sílu na porod. Ale už se taky moooc těšim, až budeme mít šudlinku u sebe a budem se moct kochat a muchlat. Všimla sis, jak nepíšu - a jak nás bude v noci krásně budit a řvát jak ne lesy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
13.2.12 22:07

Zakelko-tak snad se jí to podaří zvládnout bez komplikací a bude v pohodě.To je strašný a jěště takhle brzo…Je to naprd,ale jde vidět,že stát se může cokoliv!!!
Krumpolínko..To určo zvládnem,ale ten týden před porodem je hrozně stresující.Už se mi i zdá,že mi praskla voda,že mám malého u sebe a kojim :mrgreen: Malej.sebou mlátí a kdyby to šlo,tak se vsadim,že by se s toho pupku normálně prokopal :lol: To neni možný–hejbe se jak nikdy předtím :mrgreen: Jinak Krum.určo se vymarodíš,bude to v pohodě,uvidíš :) S tím buzením to bude ze začátku problém---já tak ráda spim :P a ten pláč,tyo..Ale nadruhou stranu to bude naše prdelka a i kdyby řval od rána do večera,tak ho zulíbám .Ježiš,jak já ho miluju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex