Poradna duly
Jana Čurdová
Já byla trochu nervozní včera večer,taky se hejbal míň,zato k ránu o sobě dával pěkně vědět
Už tam mají holt míň místa,tak už to nebude takové jako před pár týdny.Dobrou holky,jdu se natáhnout k Sexu ve městě ![]()
SimčaFíla píše:
Jo,já to řekla přítelovi už ted kde to všechno je.Bůh ví,co by mi pak přivezl
Jééé to mi připomělo, že prvorozenýho chtěl manžel odvézt z porodnice nahatýho.
Zapoměl přivézt tašku, tak se musel vracet.
Piuse píše:SimčaFíla píše:Jééé to mi připomělo, že prvorozenýho chtěl manžel odvézt z porodnice nahatýho.
Jo,já to řekla přítelovi už ted kde to všechno je.Bůh ví,co by mi pak přivezlZapoměl přivézt tašku, tak se musel vracet.
jeje tak přesně toho e začínám obávat já… včera jsem manžovi ukazovala svoje oblečení i hromádku pro miminko a on mi povídá a prosím tě co máš teda v té tašce?
![]()
Jak vám je?Mě teda nic moc
Jsem strašně podrážděná a nervozní,všechno mě štve
.Mám asi nějakou depku
Už bych chtěla porodit,je to děsně dlouhý a hlavně ten konec je šílenej.V noci nemůžu vůbec spát,každou chvíli se budím,chodím čůrat,nevím jak si mám lehnout.Vím,že je to normální(čekám už čtvrté),ale takhle podrážděná jsem nikdy předtím v těhu nebyla
Kolikrát vyletím i na děti a zbytěčně,pak mě to mrzí a chce se mi brečet
Nějak to nezvládám,stačí když nejmladší syn začne být ukňouranej a to teď je,protože má rýmu a kašel,tak mu není moc dobře a je protivnej a já z něj už nemůžu
Taky mi vadí,jak se každej ptá,jak mi je?Jestli mě něco nebolí atd.
Manžel není přes týden doma(jezdí kamionem),takže jsem na děti sama,vozím je ráno do školy(ky),pak pro ně zase jezdím,a ještě ke všemu bydlíme v baráku s tchánovcema a hned vedle na stejným dvoře bydlí i manželova babička s dědou,takže jsem stále pod dozorem
Babka plaší už měsíc,co budem dělat až to na mě přijde
Minule když manžel odjížděl v neděli pryč,tak se mě ptal,jak mi je?Tak jsem mu řekla,že nic moc,že mám asi poslíčky(a to mám často) a on to musel hned hlásit rodičům a pak přiběhla tchýně s kamenným výrazem(jako bych umírala)že mi prej není moc dobře a co mi je?Ty vole holky já už z nich nemůžu
.Nejradši bych porodila.Tak se omlouvám,za takový román,ale muselo to ven ![]()
Piuse-Tak to je dobrý-nahatýho.Chudáček maličkej,by mu byla pěkná zimka
Nevím,jestli sis to četla v jiné diskuzi,ale měla jsem na Tebe otázečku..Prý se musíme nahlásit do porodky,že tam chceme rodit,je to pravda??
Radul-taky dobře
Vsadím se,že jim to budem muset říkat i v porodnici,co mají vůbec přivézt-nejlépe si to vzít sebou
![]()
Zakelko-bud v klidu-taky bydlím v baráčku s dědou a ještě před měsícem i s babičkou.Je to občas na palici,ale nějak se to dá,ne?Jinak vzteklá jsem pořád,to je tím že chceme už porodit a pořád nic
Taky to je určitě tím,že manžel tam s Tebou moc často není,ale bud silná a zvládneš to!!!Uvidíš,že se to zanedlouho otočí a bude vše v naprosté pohodě ![]()
Jejej Simča promiň, nějak to všechno nestíhám číst. Já už čekám druhý, ale při prvním jsem se tam byla registrovat ve 38 týdnu. To se potkáme v porodnici…snad
To vůbec nevadí
Zatím budu 37tt,tak snad mi nevynadají,že jdu pozdě
Jinak jsem koukala,že jsme od sebe 14dní,takže je dost pravděpodobné,že se tam potkáme
Aspon bychom se poznaly osobně,což by vůbec naškodu nebylo,ne?
![]()
Mě tam poslal můj dr. Tak buď tě tam pošle nebo tam budeš muset dojít. 14 dní je dost, to na tebe čekat nebudu. Doufám… Ale bylo by to fajn.
Co Ty víš
Bud budeš rodit později,nebo já dřív
Zítra jdu na kontrolu,tak se ho na to zeptám!!
Ahoj holky,tak jsem zpět z kontroly!!!Dopadla dobře,streptokoka nemáme,monitor také v pořádku,CS 4 a na porod to nevypadá.Takže příští týden znova a uvidíme
Dnesk je u nás mínus 10..Myslela jsem,že ráno na zastávce umrznu-to neni možný,taková zima!!
Ahoj holky
Já vůbec teď neměla čas,stěhovali jsme se,ale konečně je vše hotovo a už sme v novém bytě
A já jsem hned klidnější že se to stihlo a mám vše nachystané,krom té tašky do porodky teda
![]()
Nemáme tu nějaké miminko už?
Já jdu na kontrolu zítra,tak jsem zvědavá co a jak.Páteční monitor ok,tak jdu zas až v pátek.
Tak to je dobře vědět
Dneska se malej moc nehejbe,docela mě to znervoznuje.Bývá tak čilý!!!!!