Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
27.1.12 20:51

Ahoj Sandruš,jo už je to v naprostém pořádku :) Malý se teda zase mrcasil,ale dalo se to přečíst,mám radost,že to takhle dopadlo :mrgreen: Doktor byl jak vyměněnej-udělal mi navíc i UTZ a vše odpovídá 36tt…Sice nevím,jak malý je velký,ale měří 2700g!!Za týden znova,no už se na to moc těším :lol: Už bych malého brala u sebe :hug:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
27.1.12 20:52

Ne měří,ale váží :P

• Citovat
  • Upravit
5656
27.1.12 21:10

Jj, už mi pomalu klesá… No dnes mám bolesti a cítím se nějak divně, tak uvidím co se z toho vyklube…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
27.1.12 21:22

Simčotak to je super že je vše v pořádku :dance: Oni nás takhle vždycky vyděsej a pak je vše ok.Já jdu poprvé na CTG příští pátek,tak jsem taky zvědavá co a jak.
Radutak aby se třeba něco nechystalo :think: Se zkus natáhnout,ať máš kdyžtak sílu kdyby ro mělo přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
27.1.12 21:25

No měla jsem už včera večer bolesti a pak jsem je zaspala, tak uvidíme co bude dnes… Vidím to zas na poslíky nebo zaražené prdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
27.1.12 21:29

Tak uvidíš co se z toho vyvrbí :think: Každopádně přeju ať je ti lépe.Já se jdu natáhnout,jem dnes nějaká utahaná,tak klidnou noc holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.1.12 09:24

Ahojky tak zase z bolesti nebylo nic… Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
28.1.12 09:51

Radulkar: ty už se toho vyloženě nemůžeš dočkat, ale neboj, dočkáš se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.1.12 10:40
Mája B píše:
Radulkar: ty už se toho vyloženě nemůžeš dočkat, ale neboj, dočkáš se. :hug:

no lépe řečeno mám obavy, nevím co ty bolesti znamenají a včera mě dost booela i jizva :zed: snad do středy vydržím a řeknu to v poradně, doufám že mi nenařídí císaře,ale hlavně když bude malej ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
28.1.12 11:10

To je hrozné to čekání viď?Do středy ještě docela daleko,tak uvidíš,třeba se to ještě rozjede :palec: Jinak uvidíš na kontrole co ti doporučí,hlavně aby byl prďolka v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
28.1.12 12:01
sandrea3 píše:
To je hrozné to čekání viď?Do středy ještě docela daleko,tak uvidíš,třeba se to ještě rozjede :palec: Jinak uvidíš na kontrole co ti doporučí,hlavně aby byl prďolka v pohodě.

No nemyslím na to a je mi líp… Vařím mňamku klukům, pak dáme odpočinek a pojedem se podívat na tchánovce a něco pokoupit a večer se těším už do pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 20:46

Zdravím..Za to já na to myslím každý den a už mi s toho začíná hrabat.S přítelem se hádám jako sv..!!!Jsem úplně nepříčetná.Když mám co dělat,tak je to dobrý,ale jakmile si lehnu nebo mám čas přemýšlet,tak je to v čudu.A to jsem teprve 36tt,to se nechci vidět třeba za 14dní :lol: .

• Citovat
  • Upravit
5656
28.1.12 21:23

Simčo já jsem taková byla skoro celej tejden a manžel ze mě už nemohl, startovala jsem na první našlápnutí a byla jsem hnusná i na malého :zed:
Dnes jsem prostě na to přestala myslet a je to mnohem lepší! Snad mi to vydrží do porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
28.1.12 21:48

Radulko-snad Ti to opravdu vydrží,držím palečky :)Já nevim,jak jsem prvorodička tak mám hroznej strach,jestli to vůbec poznám až to na mě příjde,zda budu dobrá maminka,apod..Neni to sranda,mno.Ale co,chtěla jsem to,musím to dát :) Ale zlá jsem tak,až mě to samotnou sere :zed:

• Citovat
  • Upravit
193
29.1.12 17:24

Jééé, ahoj holky! 8o Tady se toho událo! Simčo, moc držim palečky, ať je to všechno v pořádku a nestrašej Tě moc. Ať je Ti dobře a šmudlíkovi taky! Já jdu na monitory poprvé zítra, jsem zvědavá, jak nikdy. Jak nevím, co mě přesně čeká, tak je to fakt dobrodrůžo. Radulko, jsem nervózní i za Tebe, přeju Ti, ať to máš přesně tak, jak sis to vysnila. :) Vzhledem k tomu, že nás čeká velká událost - namáhavá a do toho všechny ty hormony, tak to s náma prostě musej vydžet. :mrgreen:

Jsem zatím celkem v klidu, taky si moc přeju a snažim si vsugerovat pohodovej porod. Hodim vám sem taky můj pupík. :D Jestli se mi to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí