Poradna duly
Jana Čurdová
Jj, už mi pomalu klesá… No dnes mám bolesti a cítím se nějak divně, tak uvidím co se z toho vyklube…
Simčotak to je super že je vše v pořádku
Oni nás takhle vždycky vyděsej a pak je vše ok.Já jdu poprvé na CTG příští pátek,tak jsem taky zvědavá co a jak.
Radutak aby se třeba něco nechystalo
Se zkus natáhnout,ať máš kdyžtak sílu kdyby ro mělo přijít.
No měla jsem už včera večer bolesti a pak jsem je zaspala, tak uvidíme co bude dnes… Vidím to zas na poslíky nebo zaražené prdy ![]()
Tak uvidíš co se z toho vyvrbí
Každopádně přeju ať je ti lépe.Já se jdu natáhnout,jem dnes nějaká utahaná,tak klidnou noc holky ![]()
Radulkar: ty už se toho vyloženě nemůžeš dočkat, ale neboj, dočkáš se. ![]()
Mája B píše:
Radulkar: ty už se toho vyloženě nemůžeš dočkat, ale neboj, dočkáš se.
no lépe řečeno mám obavy, nevím co ty bolesti znamenají a včera mě dost booela i jizva
snad do středy vydržím a řeknu to v poradně, doufám že mi nenařídí císaře,ale hlavně když bude malej ok…
To je hrozné to čekání viď?Do středy ještě docela daleko,tak uvidíš,třeba se to ještě rozjede
Jinak uvidíš na kontrole co ti doporučí,hlavně aby byl prďolka v pohodě.
sandrea3 píše:
To je hrozné to čekání viď?Do středy ještě docela daleko,tak uvidíš,třeba se to ještě rozjedeJinak uvidíš na kontrole co ti doporučí,hlavně aby byl prďolka v pohodě.
No nemyslím na to a je mi líp… Vařím mňamku klukům, pak dáme odpočinek a pojedem se podívat na tchánovce a něco pokoupit a večer se těším už do pelechu…
Zdravím..Za to já na to myslím každý den a už mi s toho začíná hrabat.S přítelem se hádám jako sv..!!!Jsem úplně nepříčetná.Když mám co dělat,tak je to dobrý,ale jakmile si lehnu nebo mám čas přemýšlet,tak je to v čudu.A to jsem teprve 36tt,to se nechci vidět třeba za 14dní
.
Simčo já jsem taková byla skoro celej tejden a manžel ze mě už nemohl, startovala jsem na první našlápnutí a byla jsem hnusná i na malého ![]()
Dnes jsem prostě na to přestala myslet a je to mnohem lepší! Snad mi to vydrží do porodu ![]()
Radulko-snad Ti to opravdu vydrží,držím palečky
Já nevim,jak jsem prvorodička tak mám hroznej strach,jestli to vůbec poznám až to na mě příjde,zda budu dobrá maminka,apod..Neni to sranda,mno.Ale co,chtěla jsem to,musím to dát
Ale zlá jsem tak,až mě to samotnou sere ![]()
Jééé, ahoj holky!
Tady se toho událo! Simčo, moc držim palečky, ať je to všechno v pořádku a nestrašej Tě moc. Ať je Ti dobře a šmudlíkovi taky! Já jdu na monitory poprvé zítra, jsem zvědavá, jak nikdy. Jak nevím, co mě přesně čeká, tak je to fakt dobrodrůžo. Radulko, jsem nervózní i za Tebe, přeju Ti, ať to máš přesně tak, jak sis to vysnila.
Vzhledem k tomu, že nás čeká velká událost - namáhavá a do toho všechny ty hormony, tak to s náma prostě musej vydžet. ![]()
Jsem zatím celkem v klidu, taky si moc přeju a snažim si vsugerovat pohodovej porod. Hodim vám sem taky můj pupík.
Jestli se mi to podaří.
Ahoj Sandruš,jo už je to v naprostém pořádku
Malý se teda zase mrcasil,ale dalo se to přečíst,mám radost,že to takhle dopadlo
Doktor byl jak vyměněnej-udělal mi navíc i UTZ a vše odpovídá 36tt…Sice nevím,jak malý je velký,ale měří 2700g!!Za týden znova,no už se na to moc těším
Už bych malého brala u sebe