Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SimčaFíla
18.1.12 17:10

Tak to je fan,že to dobře dopadlo :) ,včera jsem psala jak jsem čilá a ono prd.Možná doma,kdyz si mezitím mohu odpočinout,ale dnes jsem byla na úřadě a ještě k tomu busem a byla jsem vyřízená jak blázen.Je to mazec,ještě taková kosa venku :( .To mám jít příští týden do poradny a vůbec netušim,jak to zvládnu :(

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 17:48

Tak já docela taky dnes melu z posledního, syna hlídají tchánovci, tak jsme s manžou v klidu prošli město, koupila jsem si konečně boty,podprdu,synovi župánek a druhému nenarozenému plínky a punčošky a manža si vybral boxerky a fusekle, má hroznou spotřebu :cert: doma poklidit kuchyň, peru a ještě se chystám na pokpjíček poklidit ale teď chvíle klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 18:04

To se ani nedivim,že se mele s posledního :o)Já bych po tak náročném dnu dávno spala :D Jinak našemu nenarozenému dnes přišla kombinézka do porodnice,tak mám radost :lol: Už aby tu byl..Psala jsem to v druhe diskuzi,ale tady by jste mi mohly také poradit.Už rok jsem na ÚP,(vim,je to strašné,ale s tou prací tady je to hrozně nah…),takže jsem dobrala i podporu.Mám nárok na mateřskou,nebo jen na rodičovský příspěvek?Dnes jsem tam byla a zapomněla jsem se zeptat,nevim co mám v tý hlavě :D Přitom jsem na to myslela,njn!!!!

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 18:22

Já bych taky spala,ale zase bych strašila brzo ráno a to si raději přispím,hlavně když má manža noc a můžem chrnět spolu :lol:
Já mám na poště také balík pro miminko, konečně jsem mu objednala soupravičku do porodky,tak se těším až to zítra vyzvednu :dance:
S tou mateřskou ti bohužel neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 18:57

To nevadí,já to nějak zjistím :o)Ještě před Novým rokem mi řekla na úp,že má nárok na rodičáak,ale jak to měli změnit od 2012,tak netušim!!!Já už raději nic objednávat nebudu,mám toho tolik,to ani malej neunosí :D .Ale ty věcičky jsou tak kásný,že?Brala bych všechno..Už nechodím ani do baby krámků,radši :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 19:34

Tak já mám komplet celou výbavu po prvním synovi, ale jen přece jsem neodolala a alespoň do té porodnice pořídila nové :lol: Jinak toho máme taky tolik, že to není možné unosit :lol: Já už jen slintám nebo éž raději nikde nečumákuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 19:45

Jo,jsou fakt tak rozkošní :lol: ,jediné co chybí,tak je matrika.Přítel neschopný,vše zařizuji sama,ale k tomuto ho potřebuju.On má pořád času dost frája :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 19:53

nj chlapi, my jsme to u prvního syna nechali také na poslední chvíli, teď už jsme svoji,tak je klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 20:00

Kámoška tam třeba šla až po porodu,ale já už to chci mít hotové a pak tam jen zajít pro hotovou věc.Je to těžký,dělá na směny a nejde to ho po noční dopoledne tahat s postele :) My svoji asi dlouho ještě nebudem,myslim,že jsme na to ještě trochu mladý :o)

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 20:34

Mladý? Kolik Ti je?
Můj manža taky dělá na tři směny,tak vím jaké to je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 20:50

Je mi 22 a jemu 25,to jsme jestě mladí,ne?Máme čásek si myslim.Ale jinak spolu bydlíme a spolu jsme už 5let!!!!

• Citovat
  • Upravit
5656
18.1.12 20:54

No tak já se vdávala ve 23 letech,tj. loni :lol:(měsíc na to mi bylo 24) S manžou jsme spolu 4 roky, máme už tříletého syna a čekáme druhého :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
18.1.12 21:00

Tak to je paráda,to gratuluji :D .Zrovna dneska jsme se o tom s našima bavili.Mě to příde moc brzo,jsme štastni,ale na svatbu se ještě necítim :dance:

• Citovat
  • Upravit
zakelka
19.1.12 14:58

Ahoj holky únorový

Tak jak vám je?Dneska mi moje ségra(je taky těhotná TP má 16.2.)psala,že byla u dr.a ten jí prej řekl,že už skoro rodí,taky už dva dny špiní,takže to je možná hlenová zátka a fakt bude brzy rodit,dneska je 36+1 a čeká holčičku,tak na ní musím pořád myslet.To jsme byli od sebe jen kousek(14 dní)já jsem dneska 34+3,a u dr. jsem byla v úterý a všechno OK.,k porodu se nic nechystá,takže nejspíš budu zase přenášet :? Jinak se teda moc dobře necítím,bolí mě často břicho(hlavně večer nebo v noci)Malej když začne kopat,tak mě bolí břicho,jako bych to měla dostat,máte to taky někdo?Tak se mějte zatím fajn :mavam:

• Citovat
  • Upravit
SimčaFíla
20.1.12 16:12

Ahojky,jo já se cítím dobře.Malej mě teda už tolik nekope,ale když už někdy jo,tak to stojí za to.Taky to docela bolí a je to nepříjemný,ale ne jako bych měla dostat krámy.Je už otočenej,taže spíše do žeber m dává pěkně :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex