Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já docela taky dnes melu z posledního, syna hlídají tchánovci, tak jsme s manžou v klidu prošli město, koupila jsem si konečně boty,podprdu,synovi župánek a druhému nenarozenému plínky a punčošky a manža si vybral boxerky a fusekle, má hroznou spotřebu
doma poklidit kuchyň, peru a ještě se chystám na pokpjíček poklidit ale teď chvíle klidu ![]()
To se ani nedivim,že se mele s posledního
)Já bych po tak náročném dnu dávno spala
Jinak našemu nenarozenému dnes přišla kombinézka do porodnice,tak mám radost
Už aby tu byl..Psala jsem to v druhe diskuzi,ale tady by jste mi mohly také poradit.Už rok jsem na ÚP,(vim,je to strašné,ale s tou prací tady je to hrozně nah…),takže jsem dobrala i podporu.Mám nárok na mateřskou,nebo jen na rodičovský příspěvek?Dnes jsem tam byla a zapomněla jsem se zeptat,nevim co mám v tý hlavě
Přitom jsem na to myslela,njn!!!!
Já bych taky spala,ale zase bych strašila brzo ráno a to si raději přispím,hlavně když má manža noc a můžem chrnět spolu ![]()
Já mám na poště také balík pro miminko, konečně jsem mu objednala soupravičku do porodky,tak se těším až to zítra vyzvednu ![]()
S tou mateřskou ti bohužel neporadím ![]()
To nevadí,já to nějak zjistím
)Ještě před Novým rokem mi řekla na úp,že má nárok na rodičáak,ale jak to měli změnit od 2012,tak netušim!!!Já už raději nic objednávat nebudu,mám toho tolik,to ani malej neunosí
.Ale ty věcičky jsou tak kásný,že?Brala bych všechno..Už nechodím ani do baby krámků,radši ![]()
Tak já mám komplet celou výbavu po prvním synovi, ale jen přece jsem neodolala a alespoň do té porodnice pořídila nové
Jinak toho máme taky tolik, že to není možné unosit
Já už jen slintám nebo éž raději nikde nečumákuju ![]()
Jo,jsou fakt tak rozkošní
,jediné co chybí,tak je matrika.Přítel neschopný,vše zařizuji sama,ale k tomuto ho potřebuju.On má pořád času dost frája ![]()
nj chlapi, my jsme to u prvního syna nechali také na poslední chvíli, teď už jsme svoji,tak je klid ![]()
Kámoška tam třeba šla až po porodu,ale já už to chci mít hotové a pak tam jen zajít pro hotovou věc.Je to těžký,dělá na směny a nejde to ho po noční dopoledne tahat s postele
My svoji asi dlouho ještě nebudem,myslim,že jsme na to ještě trochu mladý
)
Mladý? Kolik Ti je?
Můj manža taky dělá na tři směny,tak vím jaké to je ![]()
Je mi 22 a jemu 25,to jsme jestě mladí,ne?Máme čásek si myslim.Ale jinak spolu bydlíme a spolu jsme už 5let!!!!
No tak já se vdávala ve 23 letech,tj. loni
(měsíc na to mi bylo 24) S manžou jsme spolu 4 roky, máme už tříletého syna a čekáme druhého ![]()
Tak to je paráda,to gratuluji
.Zrovna dneska jsme se o tom s našima bavili.Mě to příde moc brzo,jsme štastni,ale na svatbu se ještě necítim ![]()
Tak jak vám je?Dneska mi moje ségra(je taky těhotná TP má 16.2.)psala,že byla u dr.a ten jí prej řekl,že už skoro rodí,taky už dva dny špiní,takže to je možná hlenová zátka a fakt bude brzy rodit,dneska je 36+1 a čeká holčičku,tak na ní musím pořád myslet.To jsme byli od sebe jen kousek(14 dní)já jsem dneska 34+3,a u dr. jsem byla v úterý a všechno OK.,k porodu se nic nechystá,takže nejspíš budu zase přenášet
Jinak se teda moc dobře necítím,bolí mě často břicho(hlavně večer nebo v noci)Malej když začne kopat,tak mě bolí břicho,jako bych to měla dostat,máte to taky někdo?Tak se mějte zatím fajn ![]()
Ahojky,jo já se cítím dobře.Malej mě teda už tolik nekope,ale když už někdy jo,tak to stojí za to.Taky to docela bolí a je to nepříjemný,ale ne jako bych měla dostat krámy.Je už otočenej,taže spíše do žeber m dává pěkně ![]()
Tak to je fan,že to dobře dopadlo
,včera jsem psala jak jsem čilá a ono prd.Možná doma,kdyz si mezitím mohu odpočinout,ale dnes jsem byla na úřadě a ještě k tomu busem a byla jsem vyřízená jak blázen.Je to mazec,ještě taková kosa venku
.To mám jít příští týden do poradny a vůbec netušim,jak to zvládnu