Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
23.12.11 10:21

Ahojky, jj, dopadl dobře, úplně jsem zapomněla napsat :oops:
No já klidně obříka chci, mini miminko jsem už doma měla :lol:
Také Vám všem přeji krásné svátky a opatrujte se :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakelka
23.12.11 11:00

Ahoj,tak taky přeji všem"Krásné vánoční svátky a mnoho dárků pod stromečkem"! :) Jinak jsem byla v úterý u dr.,dělal mi UTZ screenink,to jsem byla přesně 30+1 a malej váží 2100g,takže to bude kus.Tak užívejte vánoční pohodu :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5656
23.12.11 14:20

Jéé zakelko to bude teda obřík :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.12.11 15:40

Tak hlavně,že se těm našim klukům v bříšku daří :dance: Ale ten můj teda oproti těm vašim váží nějako málo :think: Ale tak on nemá být po kom obřík,já měla 2100g a manžel asi 3500g.Tak uvidíme,hlavně že je vše ok.A jedna holčina měla ve 32tt odhad 2300g :lol:
Mějte se krásně holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.12.11 09:28

Ahoj holky, omlouvám se, ani jsem vám nestačila popřát hezké Vánoce… tak alespoň hodně štěstí, zdraví, lásky a bezproblémový porod do Nového roku!!!! :hug:

Jinak, minulý týden jsem byla na UTZ, ve 30 týdnu, malá vážila 1.590 g. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
27.12.11 09:48

Já doufám, že do Nového roku ještě neporodím, raději až v novém roce :mrgreen:
Teda to je krásná váha, to je hned člověk klidnější, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.12.11 11:35

Néééé, já to nemyslela jakože máte porodit na Nový rok!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale přeji vám (i sobě), abychom to měly v pohodě…

Myslíš, Radulko, že je ta váha teda ještě nízká, jo? Všichni mě děsej, že je to už pěkná macanda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
27.12.11 13:43
Krumpolina píše:
Néééé, já to nemyslela jakože máte porodit na Nový rok!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale přeji vám (i sobě), abychom to měly v pohodě…Myslíš, Radulko, že je ta váha teda ještě nízká, jo? Všichni mě děsej, že je to už pěkná macanda. :roll:

:mrgreen:
myslím, že ta váha je krásná jako akorát! no macanda nevím,mě to přijde v normě, náš Honzinek měl ve 32tt 1942g… a musíš to brát jako odhad, plus mínus autobus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
27.12.11 16:07

Ahoj holky,tak jak jste si užily svátky?Já už byla včera večer všeho tak přežraná,že jsem si hrozně pochutnala na housce s máslem :lol: A v životě jsem nesežrala tolik cukroví co letos :oops: To jsem zvědavá na tu váhu příští týden na kontrole.
Krummy máme váhový odhad 1480g a je to v normě :) A hlavně jsem četla,že ty odhady nebývají moc přesné.
Jedna známá má odhad ve 30tt 400g což se mi zdá dost divné,co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
30.12.11 12:04

ahoj holky, koukám , že tady jsou 2skupiny únorčat. :)

tak se vám tady taky připojím, já mám termín 19.2., ale pro zkracující se čípek jsem byla minulý týden hospitalizovaná,už jsem doma s klidovým režimem, tak teď malou v soě musím udržet zuby nehty :) (v neděli končíme 33.tt) tak tam musí ještě min. 14dní vydržet, vím, že ji nedonosím nejspíš do TP, protože je celkem velká, minulý týden měla +-2200gramů … ale uvidíme. všem přeji příjemný zbytek svátků :)

Mája :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.12.11 12:07

Ahoj Májo :mavam:
Tady v té skupině diskuze trochu vázne, zakladatelky jsou někde jinde asi :lol: :nevim:
Snad ta svá mimča udržíme v teplíčku v bříšku co nejdéle… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
30.12.11 12:33

asi je dostal silvestrovskej shon, my jeli na nákup a myslím, že je lepší zůstat doma, lidi dělají, jak kdyby měli umřít hlady :) no v to doufám, že tam ještě chvíli vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.12.11 14:19
Mája B píše:
asi je dostal silvestrovskej shon, my jeli na nákup a myslím, že je lepší zůstat doma, lidi dělají, jak kdyby měli umřít hlady :) no v to doufám, že tam ještě chvíli vydrží :) [/citace
My nakoupili včera, to byl ještě klídek. Tak dnes relaxujeme, teď jsem si s malým i hodinku schrupla :lol:
Určo vydrží a když ne, tak už to stoprocentně přežije, dr.jsou borci, zachrání i mnooohem menší miminka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
30.12.11 14:28

Ahoj Májo :mavam: To máš TP chvilku přede mnou,já až 23.2. :D Tak snad malá vydrží ještě pár dní,i když já sama jsem narozená ve 32tt a jsem zcela normální :mrgreen: A to jsem nedávno četla článek,jedna maminka porodila dvojčátka ve 25tt,hošíček teda den po porodu zemřel,ale holčička se 480g žije,teď jí jsou dva roky a je v pořádku.Takže doktoři opravdu už dokáží skoro všechno.
Holky,už máte vyprané a vyžehlené věci pro mimča?Já s tím začla až dnes,tak snad to všechno stihnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
30.12.11 19:19

Já už mám vše vyprané a vyžehlené už asi měsíc a jen přeperu to co si budeme brát do porodnice. Až bude postýlka tak ještě povlečeníčko a hotovo. Ještě mi chybí nějaká kosmetika,zatím mám jen olejíček a bepanthen.
Holky mě tak teď rozbolel spodek,že sotva lezu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital