Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, jj, dopadl dobře, úplně jsem zapomněla napsat ![]()
No já klidně obříka chci, mini miminko jsem už doma měla ![]()
Také Vám všem přeji krásné svátky a opatrujte se
![]()
Ahoj,tak taky přeji všem"Krásné vánoční svátky a mnoho dárků pod stromečkem"!
Jinak jsem byla v úterý u dr.,dělal mi UTZ screenink,to jsem byla přesně 30+1 a malej váží 2100g,takže to bude kus.Tak užívejte vánoční pohodu
![]()
Tak hlavně,že se těm našim klukům v bříšku daří
Ale ten můj teda oproti těm vašim váží nějako málo
Ale tak on nemá být po kom obřík,já měla 2100g a manžel asi 3500g.Tak uvidíme,hlavně že je vše ok.A jedna holčina měla ve 32tt odhad 2300g ![]()
Mějte se krásně holky ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, ani jsem vám nestačila popřát hezké Vánoce… tak alespoň hodně štěstí, zdraví, lásky a bezproblémový porod do Nového roku!!!! ![]()
Jinak, minulý týden jsem byla na UTZ, ve 30 týdnu, malá vážila 1.590 g. ![]()
Já doufám, že do Nového roku ještě neporodím, raději až v novém roce ![]()
Teda to je krásná váha, to je hned člověk klidnější, že?
Néééé, já to nemyslela jakože máte porodit na Nový rok!!!!
Ale přeji vám (i sobě), abychom to měly v pohodě…
Myslíš, Radulko, že je ta váha teda ještě nízká, jo? Všichni mě děsej, že je to už pěkná macanda. ![]()
Krumpolina píše:
Néééé, já to nemyslela jakože máte porodit na Nový rok!!!!![]()
![]()
Ale přeji vám (i sobě), abychom to měly v pohodě…Myslíš, Radulko, že je ta váha teda ještě nízká, jo? Všichni mě děsej, že je to už pěkná macanda.
![]()
myslím, že ta váha je krásná jako akorát! no macanda nevím,mě to přijde v normě, náš Honzinek měl ve 32tt 1942g… a musíš to brát jako odhad, plus mínus autobus ![]()
Ahoj holky,tak jak jste si užily svátky?Já už byla včera večer všeho tak přežraná,že jsem si hrozně pochutnala na housce s máslem
A v životě jsem nesežrala tolik cukroví co letos
To jsem zvědavá na tu váhu příští týden na kontrole.
Krummy máme váhový odhad 1480g a je to v normě
A hlavně jsem četla,že ty odhady nebývají moc přesné.
Jedna známá má odhad ve 30tt 400g což se mi zdá dost divné,co myslíte?
ahoj holky, koukám , že tady jsou 2skupiny únorčat. ![]()
tak se vám tady taky připojím, já mám termín 19.2., ale pro zkracující se čípek jsem byla minulý týden hospitalizovaná,už jsem doma s klidovým režimem, tak teď malou v soě musím udržet zuby nehty
(v neděli končíme 33.tt) tak tam musí ještě min. 14dní vydržet, vím, že ji nedonosím nejspíš do TP, protože je celkem velká, minulý týden měla +-2200gramů … ale uvidíme. všem přeji příjemný zbytek svátků ![]()
Mája ![]()
Ahoj Májo ![]()
Tady v té skupině diskuze trochu vázne, zakladatelky jsou někde jinde asi
![]()
Snad ta svá mimča udržíme v teplíčku v bříšku co nejdéle… ![]()
asi je dostal silvestrovskej shon, my jeli na nákup a myslím, že je lepší zůstat doma, lidi dělají, jak kdyby měli umřít hlady
no v to doufám, že tam ještě chvíli vydrží ![]()
Mája B píše:
asi je dostal silvestrovskej shon, my jeli na nákup a myslím, že je lepší zůstat doma, lidi dělají, jak kdyby měli umřít hladyno v to doufám, že tam ještě chvíli vydrží
[/citace
My nakoupili včera, to byl ještě klídek. Tak dnes relaxujeme, teď jsem si s malým i hodinku schrupla
Určo vydrží a když ne, tak už to stoprocentně přežije, dr.jsou borci, zachrání i mnooohem menší miminka…
Ahoj Májo
To máš TP chvilku přede mnou,já až 23.2.
Tak snad malá vydrží ještě pár dní,i když já sama jsem narozená ve 32tt a jsem zcela normální
A to jsem nedávno četla článek,jedna maminka porodila dvojčátka ve 25tt,hošíček teda den po porodu zemřel,ale holčička se 480g žije,teď jí jsou dva roky a je v pořádku.Takže doktoři opravdu už dokáží skoro všechno.
Holky,už máte vyprané a vyžehlené věci pro mimča?Já s tím začla až dnes,tak snad to všechno stihnu ![]()
Já už mám vše vyprané a vyžehlené už asi měsíc a jen přeperu to co si budeme brát do porodnice. Až bude postýlka tak ještě povlečeníčko a hotovo. Ještě mi chybí nějaká kosmetika,zatím mám jen olejíček a bepanthen.
Holky mě tak teď rozbolel spodek,že sotva lezu ![]()