Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
24.1.12 21:09

Tak mě pořád bolí jen záda, kopání do žeber neznám a kyčle taky nebolí, občas jen třísla jako při MS. :zed:
Též doufám že nebudu přenášet a porod si nechávat vyvolávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.1.12 16:14

Takže adeptky na první miminko máme-Mája nebo radulka :think: To jsem teda zvědavá holky,už teď na vás myslím ať to máte v pohodě.
Už si říkám aby bylo za měsíc,to už by tu mohl být mrňous s náma :srdce:
Jo,holky,taky vám pořád v tom břiše škytají?Mě furt,tak dvakrát denně už tak měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.1.12 16:25

no pěkně děkuji,ale už to fakt chci mít za sebou, i když myslím,že až přijde ta chvíle,tak budu víc zmatkovat a plašit než manžel :mrgreen:
i mě malej hodně škytá a pěkně dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.1.12 16:49

To asi jo,já bych to už taky měla nejradši za sebou(a to nevím do čeho jdu :D ),ale až to přijde,tak se nechci vidět :P Dnes mě právě v pět vzbudily asi poslíčci nebo co to bylo,a bylo to pěkně hnusný teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
25.1.12 19:49

Ahojky..Taky bych to chtěla mít už za sebou.Bojím se toho jak čert kříže :)Jak vůbec netušim do čeho jdu..Je to mazec :)A tu škytavku má náš malej už taky dobrej měsíc,je to sranda :D

• Citovat
  • Upravit
5656
25.1.12 21:01

Simčo taky mám takový pocit, jednu chvilku už chci rodit a pak zase ne,bojím se co bude, jak to bude bolet, potrhám se, skončí to císařem, bude malej ok atd. no na palici už jsem z toho :pocitac: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
26.1.12 12:19

Jojo holky,už nám toleze na mozek,já se nechci vidět pár dní před termínem :D Těžko říct jesli lepší sladká nevědomost nebo už vědět co přijde,co Radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
26.1.12 12:32

Ahojky,tak dneska jsem byla u doktora a na prvním monitoru.Když doktor viděl tu křivku,tak se zděsil.Prý to vypadá dost špatně,mám o malého strach.Mám přijít zítra,tak uvidím.Snad to už bude dobrý,jsem jak na trní!!!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
5656
26.1.12 14:54

Sandreo já nevím, první jsem měla z ničeho nic císařem v 36tt a dlouho jsme se z toho oba vzpamatovávali.
Teď nevím co mě čeká,ale stále si představuji prasknutí vody, lehké bolesti a maximálně po dvou hodinkách malého vytlačit :lol:

Jejej Simčo a víc ti neřekl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
26.1.12 15:23

radujá jsem trubka,už kolikrát jsme si tu psaly a já zas zapomněla že jsi měla císaře :oops: Ale jinak si to představuješ pěkně,mě by se to takhle taky líbilo :lol:
Simčodržim pěsti ať je všechno v pořádku :hug: A řekli ti o co jde aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
26.1.12 15:32

v poho nic se neděje :lol:
taky bych na to nejraději zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
26.1.12 16:06

To se nedivím,snad to teď napodruhé bude lepší :kytka: Včera jsem se blejskla,teda pupek spíš,tak ho sem házim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
26.1.12 16:40

To doufám! Pupek? Chtěla si říct pupíneček ne? :lol:
Tak já ti ukážu svůj ze včera :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SimčaFíla
26.1.12 18:12

Nee,holky nic víc mi k tomu neřekl.Jen že mám přijít zítra zopakovat monitor a uvidí se.Dneska jsem neměla slov,ale zítra mu jich tam položim víc,než za celé těhu.Stejnak,když se ho na něco zeptám,tak mi odpoví úplně nah…o.Já nevim,šla jsem k němu proto,že mi ho každá doporučila,je to i porodník,ale infa se moc nedozvím.Vždyt já za celé těhu toho ani moc nevím dá se říct!!!
A pupíky máte moooc krásné,já nemám kablík,ale určitě jsem stihnu jěště nějakou hodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2428
27.1.12 20:36

Dobrý Radu :pankac: :lol: Přijde mi,že oproti mě ho máš jakoby níž,co myslíš?To se říká že pak ke konci klesá viď?Aby na tebe mrňousek už za chvilu nevykoukl :D
Simčotak jak jsi dnes dopadla?Doufám,že je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital