Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě pořád bolí jen záda, kopání do žeber neznám a kyčle taky nebolí, občas jen třísla jako při MS. ![]()
Též doufám že nebudu přenášet a porod si nechávat vyvolávat…
Takže adeptky na první miminko máme-Mája nebo radulka
To jsem teda zvědavá holky,už teď na vás myslím ať to máte v pohodě.
Už si říkám aby bylo za měsíc,to už by tu mohl být mrňous s náma ![]()
Jo,holky,taky vám pořád v tom břiše škytají?Mě furt,tak dvakrát denně už tak měsíc ![]()
no pěkně děkuji,ale už to fakt chci mít za sebou, i když myslím,že až přijde ta chvíle,tak budu víc zmatkovat a plašit než manžel ![]()
i mě malej hodně škytá a pěkně dlouho ![]()
To asi jo,já bych to už taky měla nejradši za sebou(a to nevím do čeho jdu
),ale až to přijde,tak se nechci vidět
Dnes mě právě v pět vzbudily asi poslíčci nebo co to bylo,a bylo to pěkně hnusný teda ![]()
Ahojky..Taky bych to chtěla mít už za sebou.Bojím se toho jak čert kříže
Jak vůbec netušim do čeho jdu..Je to mazec
A tu škytavku má náš malej už taky dobrej měsíc,je to sranda ![]()
Simčo taky mám takový pocit, jednu chvilku už chci rodit a pak zase ne,bojím se co bude, jak to bude bolet, potrhám se, skončí to císařem, bude malej ok atd. no na palici už jsem z toho
![]()
Jojo holky,už nám toleze na mozek,já se nechci vidět pár dní před termínem
Těžko říct jesli lepší sladká nevědomost nebo už vědět co přijde,co Radu?
Ahojky,tak dneska jsem byla u doktora a na prvním monitoru.Když doktor viděl tu křivku,tak se zděsil.Prý to vypadá dost špatně,mám o malého strach.Mám přijít zítra,tak uvidím.Snad to už bude dobrý,jsem jak na trní!!!!!!!!!!!
Sandreo já nevím, první jsem měla z ničeho nic císařem v 36tt a dlouho jsme se z toho oba vzpamatovávali.
Teď nevím co mě čeká,ale stále si představuji prasknutí vody, lehké bolesti a maximálně po dvou hodinkách malého vytlačit ![]()
Jejej Simčo a víc ti neřekl? ![]()
radujá jsem trubka,už kolikrát jsme si tu psaly a já zas zapomněla že jsi měla císaře
Ale jinak si to představuješ pěkně,mě by se to takhle taky líbilo ![]()
Simčodržim pěsti ať je všechno v pořádku
A řekli ti o co jde aspoň?
To se nedivím,snad to teď napodruhé bude lepší
Včera jsem se blejskla,teda pupek spíš,tak ho sem házim ![]()
To doufám! Pupek? Chtěla si říct pupíneček ne? ![]()
Tak já ti ukážu svůj ze včera ![]()
Nee,holky nic víc mi k tomu neřekl.Jen že mám přijít zítra zopakovat monitor a uvidí se.Dneska jsem neměla slov,ale zítra mu jich tam položim víc,než za celé těhu.Stejnak,když se ho na něco zeptám,tak mi odpoví úplně nah…o.Já nevim,šla jsem k němu proto,že mi ho každá doporučila,je to i porodník,ale infa se moc nedozvím.Vždyt já za celé těhu toho ani moc nevím dá se říct!!!
A pupíky máte moooc krásné,já nemám kablík,ale určitě jsem stihnu jěště nějakou hodit ![]()
Dobrý Radu
Přijde mi,že oproti mě ho máš jakoby níž,co myslíš?To se říká že pak ke konci klesá viď?Aby na tebe mrňousek už za chvilu nevykoukl ![]()
Simčotak jak jsi dnes dopadla?Doufám,že je vše ok ![]()