Poradna duly
Jana Čurdová
Ty brďo,tak to už jsi zběhlá matka
A víte pohlaví nebo to bude překvápko?
Jinak já taky první a už by to měla nejradši za sebou,ten porod hlavně.
Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory.
Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!
sandrea3 píše:
Ty brďo,tak to už jsi zběhlá matkaA víte pohlaví nebo to bude překvápko?
Jinak já taky první a už by to měla nejradši za sebou,ten porod hlavně.
jojo,bude to
kluk
zakelka,s píše:sandrea3 píše:jojo,bude to
Jinak já taky první a už by to měla nejradši za sebou,ten porod hlavně.kluk
A tak co máte už doma?Holčičky i kluky?
Krumpolina píše:
Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory.Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!
Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky
Některý jdou do toho i po čtvrté,že Zakelko?
Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou. ![]()
tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatně
a to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…
sandrea3 píše:Krumpolina píše:Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky
Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory.Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!
Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou.
No jasně i po čtvrté
.První porod byl nejlepší,druhý utrpení,třetí ušel a teď jsem zvědavá co mě čeká,ale i když bubu rodit po čtvrté tak se bojím ![]()
zakelka,s píše:sandrea3 píše:No jasně i po čtvrtéKrumpolina píše:Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky
Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou.
.První porod byl nejlepší,druhý utrpení,třetí ušel a teď jsem zvědavá co mě čeká,ale i když bubu rodit po čtvrté tak se bojím
Stejně jsi dobrá,4 dítka
A aspoň už víš,co tě čeká,i když někdy možná lepší sladká nevědomost ![]()
radulkar píše:
tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatněa to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…
Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho
Já byla na ko v pondělí a mám nahoře necelých 11kg ![]()
sandrea3 píše:radulkar píše:Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho
tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatněa to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…
Já byla na ko v pondělí a mám nahoře necelých 11kg
no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kilo ![]()
sandrea3 píše:zakelka,s píše:A tak co máte už doma?Holčičky i kluky?sandrea3 píše:jojo,bude to
máme holku a dva kluky
radulkar píše:sandrea3 píše:no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kiloradulkar píše:Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho
Ahoj
Tak mě asi začíná trápit to samé,včera po jídle mi bylo zas blivno,asi musím jíst menší porce
Jsem zvědavá kolik kg budu mít nahoře před porodem ![]()
zakelka,s píše:sandrea3 píše:máme holku a dva klukyzakelka,s píše:A tak co máte už doma?Holčičky i kluky?sandrea3 píše:jojo,bude to
Jéé,tak to bude mít malá dobrý,tři ochránci
Plus tatínek ještě teda ![]()
sandrea3 píše:radulkar píše:Ahojsandrea3 píše:no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kiloradulkar píše:Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho
Tak mě asi začíná trápit to samé,včera po jídle mi bylo zas blivno,asi musím jíst menší porce
Jsem zvědavá kolik kg budu mít nahoře před porodem
Já se snažím jíst menší porce a častěji,ale stejně večer toho mám plné kecky, malej vždy padne tak nízko,že sotva lezu nebo si najde takovou polohu,že mi tlačí na břicho až je celé šišaté a tlačí se ven ![]()
Myslím, že už moc přibírat nebudeme, pokud teda nebudeme jíst cukroví po kilech a plácat páté přes deváté ![]()
Ahoj holky,nevím jak se sem pak ještě dostanu,tak vám raději už teď chci popřát hezké svátky a vše nej do Nového roku.To už nám to pak uteče jak nic ![]()
Radukoukám,že UZ dopadl dobře,to je fajn
U mě taky,váhový odhad máme 1480g
Tak trochu spoléhám na to,že to nebude obřík ![]()