Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
14.12.11 14:17

Ty brďo,tak to už jsi zběhlá matka :lol: A víte pohlaví nebo to bude překvápko?
Jinak já taky první a už by to měla nejradši za sebou,ten porod hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.12.11 14:55

Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory. :roll: Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.12.11 14:58
sandrea3 píše:

jojo,bude to :mrgreen: kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.12.11 15:11
zakelka,s píše:
sandrea3 píše:

A tak co máte už doma?Holčičky i kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.12.11 15:14
Krumpolina píše:
Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory. :roll: Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!

Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky :lol: Některý jdou do toho i po čtvrté,že Zakelko? :lol: Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
14.12.11 16:26

tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatně :zed: a to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.12.11 16:39
sandrea3 píše:
Krumpolina píše:
Jo, porod, to mi povídej, hlavně když slyšíš třeba kámošky a kolegyně okolo… kolikrát jsou to úplné mnohohodinové horory. :roll: Ještě že má každá ženská porod jiný, lze z toho totiž usoudit, že je naděje, že budu mít porod třeba rychlý a v pohodě (kdo by si to nepřál, že)? Ale musíme myslet pozitivně a zbytečně se nenervit. Určo bude vše OK!
Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky :lol: Některý jdou do toho i po čtvrté,že Zakelko? :lol: Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou. :dance:

No jasně i po čtvrté :lol: .První porod byl nejlepší,druhý utrpení,třetí ušel a teď jsem zvědavá co mě čeká,ale i když bubu rodit po čtvrté tak se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.12.11 16:49
zakelka,s píše:
sandrea3 píše:
Krumpolina píše:
Právě,já nad tím radši ani moc nepřemýšlím,zvládly to ostatní,tak musím taky :lol: Některý jdou do toho i po čtvrté,že Zakelko? :lol: Okolo mám těhotný ještě 4 kamarádky,termín mám jako první z nich,další až pak v dubnu,tak jsem ráda,že jsem na začátku a budu to mít jako první za sebou. :dance:
No jasně i po čtvrté :lol: .První porod byl nejlepší,druhý utrpení,třetí ušel a teď jsem zvědavá co mě čeká,ale i když bubu rodit po čtvrté tak se bojím :(

Stejně jsi dobrá,4 dítka :lol: A aspoň už víš,co tě čeká,i když někdy možná lepší sladká nevědomost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.12.11 16:53
radulkar píše:
tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatně :zed: a to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…

Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho :poblion: Já byla na ko v pondělí a mám nahoře necelých 11kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
14.12.11 17:36
sandrea3 píše:
radulkar píše:
tak já už bych to chtěla mít taky za sebou, poslední dva dny mi není nejlíp, malej se mrská jak kapr na suchu,ale tak divně mi pne břicho a když se najím,tak je mi težko a špatně :zed: a to poslední týdny nepřibírám, tak uvidím co příští týden na ko…
Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho :poblion: Já byla na ko v pondělí a mám nahoře necelých 11kg :lol:

no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.12.11 17:54
sandrea3 píše:
zakelka,s píše:
sandrea3 píše:

máme holku a dva kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.12.11 11:04
radulkar píše:
sandrea3 píše:
radulkar píše:
Tak snad je to jen přechodné a udělá se ti třeba ještě líp.To ti asi malej tlačí na žaludek což?Mě bylo blbě včera,až jsem se z toho :poblion: Já byla na ko v pondělí a mám nahoře necelých 11kg :lol:
no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kilo :lol:

Ahoj :mavam: Tak mě asi začíná trápit to samé,včera po jídle mi bylo zas blivno,asi musím jíst menší porce :think: Jsem zvědavá kolik kg budu mít nahoře před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
16.12.11 11:05
zakelka,s píše:
sandrea3 píše:
zakelka,s píše:
sandrea3 píše:
máme holku a dva kluky

Jéé,tak to bude mít malá dobrý,tři ochránci :lol: Plus tatínek ještě teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
16.12.11 11:43
sandrea3 píše:
radulkar píše:
sandrea3 píše:
radulkar píše:
no už tam malej nemá asi moc místa, tak když se nacpu je mi těžko, tak papám častěji a po troškách a dnes je to lepší… také mám jedenáct kilo :lol:
Ahoj :mavam: Tak mě asi začíná trápit to samé,včera po jídle mi bylo zas blivno,asi musím jíst menší porce :think: Jsem zvědavá kolik kg budu mít nahoře před porodem :lol:

Já se snažím jíst menší porce a častěji,ale stejně večer toho mám plné kecky, malej vždy padne tak nízko,že sotva lezu nebo si najde takovou polohu,že mi tlačí na břicho až je celé šišaté a tlačí se ven :lol:
Myslím, že už moc přibírat nebudeme, pokud teda nebudeme jíst cukroví po kilech a plácat páté přes deváté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.12.11 09:20

Ahoj holky,nevím jak se sem pak ještě dostanu,tak vám raději už teď chci popřát hezké svátky a vše nej do Nového roku.To už nám to pak uteče jak nic :D
Radukoukám,že UZ dopadl dobře,to je fajn :kytka: U mě taky,váhový odhad máme 1480g :D Tak trochu spoléhám na to,že to nebude obřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí