Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2428
18.11.11 10:20
radulkar píše:
sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří :-D Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka :mrgreen: A to sladký můžu teda pořád,to je děs :zed:
Nejsi v tom sama, já mám také 8 kg nahoře :lol: Manža říká: pozor,hrošice jde :mrgreen:
Ale co, kila půjdou dolů,hlavně že je malej ok a prospívá.

Přesně tak,co bysme taky chtěly,když tam nosíme takový tvorečky :lol: Jinak já jdu na Uz až 20.12.,to je zase doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.11.11 17:48
sandrea3 píše:
radulkar píše:
sandrea3 píše:
Ahoj holky :mavam: Tak já mám aktuálně nahoře už 8kg!To jsem sama nečekala,ale co,to k těhotenství patří :-D Naštěstí to mám jen v tom břiše,tak nevypadám moc jak velrybka :mrgreen: A to sladký můžu teda pořád,to je děs :zed:
Nejsi v tom sama, já mám také 8 kg nahoře :lol: Manža říká: pozor,hrošice jde :mrgreen:
Ale co, kila půjdou dolů,hlavně že je malej ok a prospívá.
Přesně tak,co bysme taky chtěly,když tam nosíme takový tvorečky :lol: Jinak já jdu na Uz až 20.12.,to je zase doba :zed:

jéé já jdu až 21.12. :lol: to čekání je hrozné no  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.11.11 17:36

Ahoj holky, jak se kulatíte? a co chystání na svátky a předvánoční pobláznění? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
25.11.11 18:26
radulkar píše:
Ahoj holky, jak se kulatíte? a co chystání na svátky a předvánoční pobláznění? :pankac:

Ahoj Radu,já si včera pro zajímavost měřila pupek a mám 90cm :lol: Tak jsem zvědavá kam až to půjde.Jinak já Vánoce zas až tolik neřešim,nějaký dárky už mám,my budeme mít s manželem dárek až v únoru a hlavně nás po Novém roce čeká stěhování,takže spíš řešíme tohle.No,už aby to bylo za náma.A co u tebe,japak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
25.11.11 20:54

Ahojky, jen 90 přes pupík? Tak málo? Já mám o dvanáct víc :mrgreen: a deset kilo nadváhu :mrgreen: Mám se fajn, kulatím se o sto šest, pomalu dokončuji výbavičku, dárky doobjednávám z netu abych se vyhnula tlačenici v obchodech, to nesnáším a nechci vidět ty nákupy potravin před svátky :zed: Ale už se strašně těším na synka až bude rozbalovat dárky a pak se budu jen děsit porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
26.11.11 11:48
radulkar píše:
Ahojky, jen 90 přes pupík? Tak málo? Já mám o dvanáct víc :mrgreen: a deset kilo nadváhu :mrgreen: Mám se fajn, kulatím se o sto šest, pomalu dokončuji výbavičku, dárky doobjednávám z netu abych se vyhnula tlačenici v obchodech, to nesnáším a nechci vidět ty nákupy potravin před svátky :zed: Ale už se strašně těším na synka až bude rozbalovat dárky a pak se budu jen děsit porodu :mrgreen:

Já když si řeknu,že mám 90cm,tak mi to přijde nějako hodně :) Ale furt to ještě docela jde,i když včera při úklidu už jsem funěla jak lokomotiva :lol: nahoře mám něco přes 8kg,tak doufám,že ve finále nebudu mít víc jak 15 :roll: Já taky hodně kupuju přes net,na ty obchoďáky nemám nervy :zed: A o porodu mi nemluv,zatím na to moc nemyslím,ale čím víc se to bude blížit,tím víc budu mít bobky :lol: Se znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
26.11.11 18:44
sandrea3 píše:
radulkar píše:
Ahojky, jen 90 přes pupík? Tak málo? Já mám o dvanáct víc :mrgreen: a deset kilo nadváhu :mrgreen: Mám se fajn, kulatím se o sto šest, pomalu dokončuji výbavičku, dárky doobjednávám z netu abych se vyhnula tlačenici v obchodech, to nesnáším a nechci vidět ty nákupy potravin před svátky :zed: Ale už se strašně těším na synka až bude rozbalovat dárky a pak se budu jen děsit porodu :mrgreen:
Já když si řeknu,že mám 90cm,tak mi to přijde nějako hodně :) Ale furt to ještě docela jde,i když včera při úklidu už jsem funěla jak lokomotiva :lol: nahoře mám něco přes 8kg,tak doufám,že ve finále nebudu mít víc jak 15 :roll: Já taky hodně kupuju přes net,na ty obchoďáky nemám nervy :zed: A o porodu mi nemluv,zatím na to moc nemyslím,ale čím víc se to bude blížit,tím víc budu mít bobky :lol: Se znám.

No já teda u syna měla mini bříško, tak teď taky funím a supím a manža se mi pořád směje jak se koulím ze strany na stranu než vstanu z postele :lol: Nakonec jsem se obchoďákům nevyhnula,dnes jsme byli dokoupit poslední dárky a konečně je vše připravené na ten velký den :lol: Porod budu mít asi císařem,ale raději počítám se vším a taky se snažím na to nemyslet zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.12.11 15:58

Vánoce

Ahojky, tak jsem se taky změřila :mrgreen: . Mám přes pupín 97 cm. A nahoře 6 kg. Teď to šlo nějak rychle nahoru a dopředu. :D Vůbec se vám, holky, nedivím, že se vám nechce do toho šílenýho nakupovacího shonu. Já teda zdaleka nemám všechny dárky, ale ono to nějak dopadne… určitě dobře. Jinak, pustili jsme se do malování, mám radost, že Majdalenka přijde do hezčího a čistšího, ale už těch válečků a kýblů s barvama mám nějak po krk. :? Už aby byla domalována kuchyň! Jinak na UTZ jdu taky 21.12., cukrovka dopadla dobře.. (můžu tedy tláskat dál). Mějte se a držte se!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
7.12.11 18:54

Jéé jen 97cm a 6kg? To je kásné :hug: Já se neměřila,ale nabrala jsem už 11kg :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.12.11 11:55

Ahoj holky :mavam:
Tak já se teď naschvál měřila a mám 92cm :think: O 2 víc než před těmi 3-4týdny.A kilo tak těch 9-10 asi,uvidím v pondělí na kontrole,doma radši ani váhu nemám :lol: Taky mi přijde,že to za ten posl.měsíc nějak poskočilo.
Já jinak dnes doobjednala posl.dárky přes net,už jen pak dokoupit pár maličkostí a prdim na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.12.11 07:51

Ahoj holky

Ráda bych se k vám přidala.Mám termín 27.2.2012 :) Je tu někdo se stejným termínem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
14.12.11 10:22
zakelka,s píše:
Ráda bych se k vám přidala.Mám termín 27.2.2012 :) Je tu někdo se stejným termínem?

Ahoj a vítej :kytka: Já mám TP 23.2.,takže jen chviličku před tebou.Koukám,že už jedno mimnko máš že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
14.12.11 11:05

Ahoj

děkuji za uvítání,no tohle je moje čtvrté těhotenství :mrgreen: .Doma mám už 3 r :lol: :mavam: ubíře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
14.12.11 12:39

Také vítám new těhulku, teda tři děti doma a čtvrté na cestě, to by mě kleplo :mrgreen: mě stačí doma jeden lump, dnes je teda na zabití :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.12.11 12:55

Ahojky Zakelko, vítám Tě v partě :mavam: Já mám termín 28.2.2012. Budu mít první mimi. Takže jsem ze všeho vyjevená (ale snažím se to skrývat :mrgreen: ). Téda, 4 dítka, to Tě obdivuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí