Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dnes mě v noci teda taky pěkně chytly záda v kříži,že jsem nemohla spát a drží se mě to pořád, na chvilku klid a pak zase
v prvním těhu jsem neměla žádné problémy, jen nízký tlak, teď si to teda vyžírám od začátku
a na bolest mi dr. dovolil paralen,ten se může opravdu na vše a i celej od 12tt, mě na zuby stačila jen půlka a záda zatím jen rozcvičuji ![]()
Ahojky
tak s těma zádama jsme na tom stejně…sotva lezu noci jsou šílený a malá je teď mrzutá v úterý měla očkování takže si to užívám…dneska v poradně mi dr říkala ať se šetřím že to teď vypadá dobře ale také časem nemusí…tak budu odpočívat manžel má dojed po 14 dnech domů
Nj. ono se to řekne odpočívat když nás ratolesti a domácnost potřebují! Nevím jak budu dnes spát,asi v křesílku,které je naplněné kuličkami a krásně se vytvaruje podle těla
Manžel mi slíbil masáž až v deset dorazí,tak snad se mi to nezhorší ![]()
A kde pracuje tvůj muž že je tak dlouho pryč z domova? zda to není moc soukromé ![]()
také se hrozím toho jak si lehnu ale snad usnu jsem ko
manžel je na živnost ale pod jednou firmou myslím anglickou…a dělají v tescu nové regály ty staré vyhodí a dají tam nové…takže když to má daleko od domova tak tam jsou teď to má 300km tak tam spí a tesca dělají jen v noci takže přes den spí na hotelu…loni byl skoro 2 měsíce pryč ale to jezdil do zahraničí (tam dělají zase obchody NIKE)takže jen přejížděli ze státu do státu…no ale měl pěknou dovču v listopadu…já tu mrzla a on ležel ve Špéanělsku u bazénu protože jim nedojeli kamiony
je to na prd že je pryč malé si ani neužije a mám starch jak to bude až bude druhé ale zase má za to dost dobrý prachy
Ahá, nj.tak musí zaopatřit rodinu, to je úděl chlapů,ale blbé to,že u dětí o vše přijdou. Tak to jste dobří,že to zvládáte a před tebou smekám, mě stačí těch 8h co je manža pryč. ![]()
Třeba se časem usadí a bude s Vámi více, moc Vám bych to přála, za stejné peníze ![]()
Kebinka píše:
tak jdu si lehnout teda zkusit tak dobrou
Dobrou, já ještě počkám na tu masáž
![]()
radulkar píše:
Ahá, nj.tak musí zaopatřit rodinu, to je úděl chlapů,ale blbé to,že u dětí o vše přijdou. Tak to jste dobří,že to zvládáte a před tebou smekám, mě stačí těch 8h co je manža pryč.
Třeba se časem usadí a bude s Vámi více, moc Vám bych to přála, za stejné peníze
jsi moc hodná
no snad někdy bude doma víc. Je někdy doma jen dva dny a zas jede no ale nějak nás uživit musí
potřebujem další kočárek nebo pro dvojčata ![]()
Jaká byla masáž a noc? Já celkem dobrý ale dneska u kámošky jsem si sedla na zem její dcera mi dělala copánky
a pak jsem se nemohla zvednout no sranda ![]()
Nj,ty vlastně budeš mít mimča hned za sebou…
No masáž se nekonala, noc hrozná, syn měl v půl 1 vyspáno, do půl 3 koukal na mikyho klubík a pořád mě budil že nespí
K ránu jsem na chvilku usnula a přes den pořád chvilkama hrůza
musela jsem si už vzít paralen abych mohla fungovat, snad se i vyspím…
Ahojky
jj budu mít je po roce doslova
ale to nějak dáme…musíme ![]()
Jééééé tak to jsi měla teda noc chudáku. Mě dr v poradně řekla že ve 2 trimestru můžu na záda ibalgin když mě to bude mooooc bolet jinak paralen…ale fakt jen v tom 2 trimestru pak zase nee…já se snažím to nějak vydržet ale někdy to fakt nejde
Pro děti se člověk i udře
Jste
a zvládnete to ![]()
Taky se snažím to vydržet bez léků,ale vyspat jsem se už musela. S dr.jsem to taky řešila, hodně mě bolely i zuby a jedinej paralen mi dovolil po celé těhu. Asi je to věc názoru. ![]()
Ahoj holky,japak se máte?Tak nevolnosti a
mě už asi nejspíš definitivně opustily,tak doufám,že se neobjeví něco jiného
Chci se vás zeptat,byly jste už u obvoďáka?Chápu zubaře,ale co se mnou bude dělat obvodní?Jak to probíhá,bude se mnou něco podnikat,nebo mi prostě dá razítko a mizim?Hubou už tam chodim měsíc,ale ještě jsem tam nedošla a gyn.byl dneska trochu naštvanej z toho ![]()
Jinak u mě je vše v pořádku,za 3týdny na krev a za 4 zas kontrola.Jen to čůrání,to mě fakt už nebaví ![]()
Ahojky, čurání mě taky neba a nadýmá mě snad už i vzduch
Jińak ok, bříško roste, ve středu jdu na krev na tripl a příští středu do poradny v 17tt a pokud mi bude dr.dělat utz, tak snad se dozvíme to pohlaví, každej mě „štve“ tím vyptáváním ![]()
U zabaře jsem už byla a mám jít ještě 2× do porodu a k obvoďákovi se chystám po dovče tak za 3 týdny a myslím, že se bude jen vyptávat a změří tlak, koukne do krku atd.
Já se k té obvodní musím taky vydat,mám čas do další kontroly.Ale to abych vstávala tak v 5,páč v tý čekárně zase strávim mládí
A zubař mě čeká ve čt,snad to bude rychlovka.
Na to pohlaví jsem taky zvědavá,i když od všech slyšim,že to bude kluk
Kamarádka se taky těšila,až jí řeknou co to bude,ale vždycky bylo mimčo špatně natočený,že nebylo nic vidět,tak měli překvápko až u porodu
Snad budu mít víc štěstí.
A taky mě překvapilo,že jsem zatím nepřibrala ani deko a to jsem čekala tak 2kila vzhůru.Ale břicho už stejně není co bejvalo ![]()
Přeju hezkou dovolenou a všem ať se neupečeme ![]()
Jj, i já z důvodu čekání obvoďáka odkládám, je to pokaždé na celej den ![]()
Mě zase tipují holčičku, změnila jsem se ve tváři a kila mi jdou do břicha,ale mě se zdá i zadek těžkej ![]()
U syna nám pohlaví řekli až skoro před porodem,taky se schovával ![]()
Počasí je krásné, jen ať vydrží klidně i celou zimu ![]()