Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
17.8.11 19:22

Tak dnes mě v noci teda taky pěkně chytly záda v kříži,že jsem nemohla spát a drží se mě to pořád, na chvilku klid a pak zase :cry: v prvním těhu jsem neměla žádné problémy, jen nízký tlak, teď si to teda vyžírám od začátku :mrgreen: a na bolest mi dr. dovolil paralen,ten se může opravdu na vše a i celej od 12tt, mě na zuby stačila jen půlka a záda zatím jen rozcvičuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.11 19:50

Ahojky

tak s těma zádama jsme na tom stejně…sotva lezu noci jsou šílený a malá je teď mrzutá v úterý měla očkování takže si to užívám…dneska v poradně mi dr říkala ať se šetřím že to teď vypadá dobře ale také časem nemusí…tak budu odpočívat manžel má dojed po 14 dnech domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.8.11 20:36

Nj. ono se to řekne odpočívat když nás ratolesti a domácnost potřebují! Nevím jak budu dnes spát,asi v křesílku,které je naplněné kuličkami a krásně se vytvaruje podle těla :lol: Manžel mi slíbil masáž až v deset dorazí,tak snad se mi to nezhorší :think:
A kde pracuje tvůj muž že je tak dlouho pryč z domova? zda to není moc soukromé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.11 20:54

také se hrozím toho jak si lehnu ale snad usnu jsem ko
manžel je na živnost ale pod jednou firmou myslím anglickou…a dělají v tescu nové regály ty staré vyhodí a dají tam nové…takže když to má daleko od domova tak tam jsou teď to má 300km tak tam spí a tesca dělají jen v noci takže přes den spí na hotelu…loni byl skoro 2 měsíce pryč ale to jezdil do zahraničí (tam dělají zase obchody NIKE)takže jen přejížděli ze státu do státu…no ale měl pěknou dovču v listopadu…já tu mrzla a on ležel ve Špéanělsku u bazénu protože jim nedojeli kamiony :mrgreen: je to na prd že je pryč malé si ani neužije a mám starch jak to bude až bude druhé ale zase má za to dost dobrý prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.11 20:55

tak jdu si lehnout teda zkusit tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.8.11 20:58

Ahá, nj.tak musí zaopatřit rodinu, to je úděl chlapů,ale blbé to,že u dětí o vše přijdou. Tak to jste dobří,že to zvládáte a před tebou smekám, mě stačí těch 8h co je manža pryč. :-)
Třeba se časem usadí a bude s Vámi více, moc Vám bych to přála, za stejné peníze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
17.8.11 20:59
Kebinka píše:
tak jdu si lehnout teda zkusit tak dobrou :mavam:

Dobrou, já ještě počkám na tu masáž :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
18.8.11 20:03
radulkar píše:
Ahá, nj.tak musí zaopatřit rodinu, to je úděl chlapů,ale blbé to,že u dětí o vše přijdou. Tak to jste dobří,že to zvládáte a před tebou smekám, mě stačí těch 8h co je manža pryč. :-)
Třeba se časem usadí a bude s Vámi více, moc Vám bych to přála, za stejné peníze :lol:

jsi moc hodná :hug: :roll: no snad někdy bude doma víc. Je někdy doma jen dva dny a zas jede no ale nějak nás uživit musí :mrgreen: potřebujem další kočárek nebo pro dvojčata :mrgreen:

Jaká byla masáž a noc? Já celkem dobrý ale dneska u kámošky jsem si sedla na zem její dcera mi dělala copánky :mrgreen: a pak jsem se nemohla zvednout no sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
18.8.11 21:12

Nj,ty vlastně budeš mít mimča hned za sebou…
No masáž se nekonala, noc hrozná, syn měl v půl 1 vyspáno, do půl 3 koukal na mikyho klubík a pořád mě budil že nespí :mrgreen: K ránu jsem na chvilku usnula a přes den pořád chvilkama hrůza :cry: musela jsem si už vzít paralen abych mohla fungovat, snad se i vyspím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
19.8.11 20:11

Ahojky

jj budu mít je po roce doslova :mrgreen: ale to nějak dáme…musíme :wink:

Jééééé tak to jsi měla teda noc chudáku. Mě dr v poradně řekla že ve 2 trimestru můžu na záda ibalgin když mě to bude mooooc bolet jinak paralen…ale fakt jen v tom 2 trimestru pak zase nee…já se snažím to nějak vydržet ale někdy to fakt nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
19.8.11 21:31

Pro děti se člověk i udře :lol: Jste :palec: a zvládnete to :potlesk:
Taky se snažím to vydržet bez léků,ale vyspat jsem se už musela. S dr.jsem to taky řešila, hodně mě bolely i zuby a jedinej paralen mi dovolil po celé těhu. Asi je to věc názoru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
22.8.11 20:56

Ahoj holky,japak se máte?Tak nevolnosti a :poblion: mě už asi nejspíš definitivně opustily,tak doufám,že se neobjeví něco jiného :think: Chci se vás zeptat,byly jste už u obvoďáka?Chápu zubaře,ale co se mnou bude dělat obvodní?Jak to probíhá,bude se mnou něco podnikat,nebo mi prostě dá razítko a mizim?Hubou už tam chodim měsíc,ale ještě jsem tam nedošla a gyn.byl dneska trochu naštvanej z toho :oops:
Jinak u mě je vše v pořádku,za 3týdny na krev a za 4 zas kontrola.Jen to čůrání,to mě fakt už nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
22.8.11 21:35

Ahojky, čurání mě taky neba a nadýmá mě snad už i vzduch :-x Jińak ok, bříško roste, ve středu jdu na krev na tripl a příští středu do poradny v 17tt a pokud mi bude dr.dělat utz, tak snad se dozvíme to pohlaví, každej mě „štve“ tím vyptáváním :lol:
U zabaře jsem už byla a mám jít ještě 2× do porodu a k obvoďákovi se chystám po dovče tak za 3 týdny a myslím, že se bude jen vyptávat a změří tlak, koukne do krku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
23.8.11 10:44

Já se k té obvodní musím taky vydat,mám čas do další kontroly.Ale to abych vstávala tak v 5,páč v tý čekárně zase strávim mládí :lol: A zubař mě čeká ve čt,snad to bude rychlovka.
Na to pohlaví jsem taky zvědavá,i když od všech slyšim,že to bude kluk :roll: Kamarádka se taky těšila,až jí řeknou co to bude,ale vždycky bylo mimčo špatně natočený,že nebylo nic vidět,tak měli překvápko až u porodu :-) Snad budu mít víc štěstí.
A taky mě překvapilo,že jsem zatím nepřibrala ani deko a to jsem čekala tak 2kila vzhůru.Ale břicho už stejně není co bejvalo :mrgreen:
Přeju hezkou dovolenou a všem ať se neupečeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
23.8.11 10:52

Jj, i já z důvodu čekání obvoďáka odkládám, je to pokaždé na celej den :-?
Mě zase tipují holčičku, změnila jsem se ve tváři a kila mi jdou do břicha,ale mě se zdá i zadek těžkej :mrgreen:
U syna nám pohlaví řekli až skoro před porodem,taky se schovával :lol:
Počasí je krásné, jen ať vydrží klidně i celou zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí