Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
8.8.11 19:21
sandrea3 píše:
Mě jí dal taky v poho,i když se u toho tvářil divně :nevim: Ale co,hlavně že ji mám.Z mého okolí na nikom kontrola v těhotenství nebyla,ale z doslechu jsem slyšela,že asi občas chodí :zed: při nejhoršim skočim do práce pro razítko :lol:

Té kamarádce to tak řekla přímo Dr.at si zajde kdyby něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:21
lnovakova píše:
Honzuovka píše:
Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc
Co se týče toho kojení-Ano dítě sací reflex má,problém může nastat s tím že se dostatečně nebo vůbec nepřisaje k bradavce,já mám třeba malé bradavky a s kojením jsme měli problém,proto ted to řeším s tím že scháním INFO o těch formovačích mají tu bradavku povitáhnout,záleží jaké máš bradavky,kdesi jsem četla že mají být cca 0,5cm vystouplé-ale fakt jsem to jen četla.

Aha, tak o těch formovačích slyším prvně. A bradavky se během těhotenství zvětší s tím, jak rostou prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:22

se chvilku odmlčím-žehlím,budu tu ve 20hod-snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:22

Tak to závist s těma vycházkama :pankac: A můžu se zeptat,na jekém oddělení pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:23

Já mám v plánu žehlit od 20hod,ble :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:26

Tak to si asi taky zajdu. Dělám vedoucí pečovateláku a moc se mi nelíbí, že tam na mě důchodci prskají kdejakou nemoc. Oni ani nedodržují osobní zónu a kolikrát mám pocit, že mi umyli obličej. Samozřejmě jsou inkontinentní a jakmile třeba zvrací, nebo průjmujou, hned mi volají, abych přišla a zhodnotila jejich stav, jestli náhodou nejsou na špitál. Stejně tak je mou povinností tyto klienty navštěvovat a zapsat jejich aktuální stav do karty. Takže se na to asi vybodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:27

Tak jestli pracuješ v takovýmhle prostředdí,to taky není o co stát..záleží na tvém Dr.jak ty vycházky píše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:28
Honzuovka píše:
lnovakova píše:
Honzuovka píše:
Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc
Co se týče toho kojení-Ano dítě sací reflex má,problém může nastat s tím že se dostatečně nebo vůbec nepřisaje k bradavce,já mám třeba malé bradavky a s kojením jsme měli problém,proto ted to řeším s tím že scháním INFO o těch formovačích mají tu bradavku povitáhnout,záleží jaké máš bradavky,kdesi jsem četla že mají být cca 0,5cm vystouplé-ale fakt jsem to jen četla.
Aha, tak o těch formovačích slyším prvně. A bradavky se během těhotenství zvětší s tím, jak rostou prsa?

bradavky se nezvětší,zvětší se objem prsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:28

Taky bych ráda neomezené. Nejsem nemocná, jen nemůžu dělat svou práci, abych neohrozila děťátko. Jsem zvyklá každý druhý víkend jet k našim, nebo proč bych měla sedět doma, bych třeba chtěla na chatu. Taky závidím ty neomezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:31

Hm,to bych teda asi neváhala,pak by ti to nestálo za to,aby jsi něco chytla.Náhoda je blbec.Ale třeba moje kamarádka pracovala až do 8.měsíce v RHB léčebně,doteď nechápu,jak to mohla zvládnout :think: A to je to taky takovej drobeček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:32

Mě už se zvětšuje,konečně mám prsa tak podle mě ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:34
Honzuovka píše:
Taky bych ráda neomezené. Nejsem nemocná, jen nemůžu dělat svou práci, abych neohrozila děťátko. Jsem zvyklá každý druhý víkend jet k našim, nebo proč bych měla sedět doma, bych třeba chtěla na chatu. Taky závidím ty neomezené.

Uvidíš se zeptej,záleží jakou máš DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
8.8.11 19:35
sandrea3 píše:
Mě už se zvětšuje,konečně mám prsa tak podle mě ideální :mrgreen:

No mě taky,normálně mám C-ted už nosím podprdu D,manžel těžce nadšenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
8.8.11 19:42

Já mám normálně 75B a teď jsou takový plnější a 2 podprdy už jsou k nepoužití a ty další na knop :oops: Manžel taky nadšen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
8.8.11 19:42

Díky za rady. Jsem KO, jdu se umýt a do hajan. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie