Poradna duly
Jana Čurdová
sandrea3 píše:
Mě jí dal taky v poho,i když se u toho tvářil divněAle co,hlavně že ji mám.Z mého okolí na nikom kontrola v těhotenství nebyla,ale z doslechu jsem slyšela,že asi občas chodí
při nejhoršim skočim do práce pro razítko
Té kamarádce to tak řekla přímo Dr.at si zajde kdyby něco
lnovakova píše:Honzuovka píše:Co se týče toho kojení-Ano dítě sací reflex má,problém může nastat s tím že se dostatečně nebo vůbec nepřisaje k bradavce,já mám třeba malé bradavky a s kojením jsme měli problém,proto ted to řeším s tím že scháním INFO o těch formovačích mají tu bradavku povitáhnout,záleží jaké máš bradavky,kdesi jsem četla že mají být cca 0,5cm vystouplé-ale fakt jsem to jen četla.
Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc
Aha, tak o těch formovačích slyším prvně. A bradavky se během těhotenství zvětší s tím, jak rostou prsa?
Tak to závist s těma vycházkama
A můžu se zeptat,na jekém oddělení pracuješ?
Tak to si asi taky zajdu. Dělám vedoucí pečovateláku a moc se mi nelíbí, že tam na mě důchodci prskají kdejakou nemoc. Oni ani nedodržují osobní zónu a kolikrát mám pocit, že mi umyli obličej. Samozřejmě jsou inkontinentní a jakmile třeba zvrací, nebo průjmujou, hned mi volají, abych přišla a zhodnotila jejich stav, jestli náhodou nejsou na špitál. Stejně tak je mou povinností tyto klienty navštěvovat a zapsat jejich aktuální stav do karty. Takže se na to asi vybodnu.
Tak jestli pracuješ v takovýmhle prostředdí,to taky není o co stát..záleží na tvém Dr.jak ty vycházky píše ![]()
Honzuovka píše:lnovakova píše:Aha, tak o těch formovačích slyším prvně. A bradavky se během těhotenství zvětší s tím, jak rostou prsa?Honzuovka píše:Co se týče toho kojení-Ano dítě sací reflex má,problém může nastat s tím že se dostatečně nebo vůbec nepřisaje k bradavce,já mám třeba malé bradavky a s kojením jsme měli problém,proto ted to řeším s tím že scháním INFO o těch formovačích mají tu bradavku povitáhnout,záleží jaké máš bradavky,kdesi jsem četla že mají být cca 0,5cm vystouplé-ale fakt jsem to jen četla.
Omlouvám se za nápor otázek, ale nevím, koho bych se zeptala. Díky za pomoc
bradavky se nezvětší,zvětší se objem prsou
Taky bych ráda neomezené. Nejsem nemocná, jen nemůžu dělat svou práci, abych neohrozila děťátko. Jsem zvyklá každý druhý víkend jet k našim, nebo proč bych měla sedět doma, bych třeba chtěla na chatu. Taky závidím ty neomezené.
Hm,to bych teda asi neváhala,pak by ti to nestálo za to,aby jsi něco chytla.Náhoda je blbec.Ale třeba moje kamarádka pracovala až do 8.měsíce v RHB léčebně,doteď nechápu,jak to mohla zvládnout
A to je to taky takovej drobeček ![]()
Honzuovka píše:
Taky bych ráda neomezené. Nejsem nemocná, jen nemůžu dělat svou práci, abych neohrozila děťátko. Jsem zvyklá každý druhý víkend jet k našim, nebo proč bych měla sedět doma, bych třeba chtěla na chatu. Taky závidím ty neomezené.
Uvidíš se zeptej,záleží jakou máš DR.
sandrea3 píše:
Mě už se zvětšuje,konečně mám prsa tak podle mě ideální
No mě taky,normálně mám C-ted už nosím podprdu D,manžel těžce nadšenej
Já mám normálně 75B a teď jsou takový plnější a 2 podprdy už jsou k nepoužití a ty další na knop
Manžel taky nadšen ![]()