Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5656
4.8.11 17:24

Náš brouček ze 13.tt :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.8.11 21:23

halo haloooo,je tu někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 08:51
lnovakova píše:
halo haloooo,je tu někdo???

Jéé, to už jsem včera spinkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 12:08

Super fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 12:11
sandrea3 píše:
Super fotka :lol:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 12:30

A co holky,už řešíte jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.8.11 13:32
sandrea3 píše:
A co holky,už řešíte jména?

No my máme holkčičku jsnou-Julie,ale kluka pořád nemáme,a doma nám stejně všichni říkají že Jindra (manžel) Kluky neumí takže to ani zatím nějak neřešíme,uvidíme v úterý kdy jdeme na genetiku,ale líbí se mi Honza nebo Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 13:44

Adama mám favorita taky,dokonce se na něm i shodnem :-) No,a holka se mi už x let líbí Natálka,manželovi docela taky,tak uvidíme.Sofinka mi neprošla,přes to prý nejede vlak :zed: Jinak,Julču mají známý a zní to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
5.8.11 17:07
sandrea3 píše:
Adama mám favorita taky,dokonce se na něm i shodnem :-) No,a holka se mi už x let líbí Natálka,manželovi docela taky,tak uvidíme.Sofinka mi neprošla,přes to prý nejede vlak :zed: Jinak,Julču mají známý a zní to pěkně.

No my už jsme jednu Julču čekali minulý rok…a dcera chce ted jenom Julču takže něcp jinýho by nám ani neprošlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 19:40

Tak mi chceme holčičku Kačenku a kluka stále řešíme, chtěla bych od J jako je první syn,ale Janů nebo Jakubů jsou plné porodnice :think:
Tak ještě asi projdu kalendář, klukovi vybírám jméno já, manžel si prosadil prvního syna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 19:43

Jojo,tak to chápu,to je jasný že chce Julču,asi na ní pořád čeká viď?tak aby to nebyla Julča s pindíkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 19:45

Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno ty :lol: I když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
5.8.11 19:50
sandrea3 píše:
Tak to máte docela dobrou dohodu,že teď vybíráš jméno ty :lol: I když s tím J je to docela oříšek.Jedině mě napadá Josef a Jindřich,nic moc no :nevim:

Nj. manžel chtěl Jaroslava ( v jejich rodině už asi 6tý) a já to hrozně obrečela a byla proti :cry: No Jindřich se nám taky docela líbí. :-)
Dnes nás napadl Pavel, protože syn říká, že je Jája, tak by to byli kluci Jája a Pája :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
5.8.11 20:00

Můj manžel hrozně toužil po Františkovi,taky rodinná památka.Sice jsou horší jména,ale po Fandovi netoužim :-? nápad byl,že já bych dala jméno holčičce a on klukovi,ale lepší kompromis než aby mělo dítě jméno,které se jednomu z rodičů ani trochu nelíbí.
Jinak taky jsem se dočetla,že jsi exkuřačka.Tak držim pěsti,ať to vydržíš co nejdýl.Já na to naštěstí teď nemám chuť a doufám,že už nikdy mít nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
5.8.11 20:18

Ahojky

zdravím vás :mavam:

Tak u nás prej vybírá jméno manžel a už se začínám bát 8-o :-? :mrgreen: já jsem pořád chtěla Viktorii ale ta mě neprošla u prvního tak ani teď, chtěla jsem od S a krátké takže třeba Sofie, Soňa a Stela a na kluka Tobiáše…ale manžel vybíra tak uvidíme

JInak já jsem také kouřila a přestala jsem u toho IVF jak mě bylo zle po těch injekcích…a po porodu jsem měla chuť ale ten pocit že si zapálím a bude se mi motat hlava a bude mi zle tak jsem to vzdala a nelituji toho jsem ráda…teď mě to smrdí jen když projde manel tak bych :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí