Poradna duly
Jana Čurdová
Ivanka1971 píše:
Ahojky holky ráda bych se k vám přidalaTak já mám termín podle PM 8.2.2012 ta uvidím jak to bude.
Jinak je mi 27 let a čekám první mimi po druhém pokusu IUI
Teda,doufám že ty co máte rodit 8.2 jste každá odjinud-jinač je jasný že porodnice v ten den bude plná:-) ![]()
Ivanka1971 píše:
Ahojky holky ráda bych se k vám přidalaTak já mám termín podle PM 8.2.2012 ta uvidím jak to bude.
Jinak je mi 27 let a čekám první mimi po druhém pokusu IUI
Teda,doufám že ty co máte rodit 8.2 jste každá odjinud-jinač je jasný že porodnice v ten den bude plná:-) ![]()
Kebinka píše:
Ahojkytak já mám také termín v únoru podle PM 1.2. a podle ultrazvuku 8.2.
Jmenuji se Jitka bude mi 28, s manžílkem budeme spolu 8 let a skoro rok manželé, doma máme 5,5 měsíční cácorku Sáru a teď čekáme asi další holčičku
nééé,tak to je jasný když je to tak,kamarádka to měla taky tak-zvládla to,ted mají prcci už skoro 4 roky,a všichni ve zdraví přežili ![]()
Kebinka píše:
Ahojkytak já mám také termín v únoru podle PM 1.2. a podle ultrazvuku 8.2.
Jmenuji se Jitka bude mi 28, s manžílkem budeme spolu 8 let a skoro rok manželé, doma máme 5,5 měsíční cácorku Sáru a teď čekáme asi další holčičku
nééé,tak to je jasný když je to tak,kamarádka to měla taky tak-zvládla to,ted mají prcci už skoro 4 roky,a všichni ve zdraví přežili ![]()
tak doufám že to taky přežijeme ve zdraví
jinak je pravda jestli budeme rodit všichni 8.2. tak je to pěkný a snad jsme všichni odjinud aby nebyl nával ![]()
jo určitě…nám to šlo naštestí plánovaně,jsme si řekli,že si pořídíme mimi-a jeden vrz a byla jsem v tom:-)
lnovakova píše:
jo určitě…nám to šlo naštestí plánovaně,jsme si řekli,že si pořídíme mimi-a jeden vrz a byla jsem v tom:-)
tak to závidím
pro mě ty roky kdy to nešlo byly šílený a jak na potvoru všichni kolem mě byli těhotní a nebo mimi měli ale teď už máme Sárulku a je to poklad je to vytoužené miminko…no a teď to jde taky samo asi…překvápko jako hrom a já si říkala proč ten čáp pořád chodí po naší zahradě
![]()
A to je prý snad únor nejslabší,co se porodnosti týče
To je nějaká mylná informace asi,nebo nevim jak si to vysvětlit ![]()
sandrea3 píše:
A to je prý snad únor nejslabší,co se porodnosti týčeTo je nějaká mylná informace asi,nebo nevim jak si to vysvětlit
no nevím ale Sára je taky v únoru
sandrea3 píše:
A to je prý snad únor nejslabší,co se porodnosti týčeTo je nějaká mylná informace asi,nebo nevim jak si to vysvětlit
to je spíš ta mylná informace,tchyně nám říkala že taky neumíme dělat mimi v jiným měsíci-aby se to nenarodilo v únoru,dcera je 1.2
Kebinka píše:sandrea3 píše:
![]()
Moje Evule taky:-)
lnovakova píše:Kebinka píše:Moje Evule taky:-)sandrea3 píše:
![]()
únor je dobrej ![]()
Ahoj děvčata, nemějte strach z 29.2. já jsem tento den narozená a nezanechalo to na mne následky (aspoň tedy doufám a okolí taky nic neříká). Jinak mám TP 21.2. a již 12-ti letou dceru
Ahojky všem vám přeji krásné ráno ![]()
No mě říkal doktor že bych měla počítat že to bude dřív tak uvidíme ![]()
Jinak já jsem z Pardubic.