Únorčata 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
2.8.11 15:44
radulkar píše:
Po synovi máme kočárek Aigo, trojkombinaci i s autosedačkou, jezdili jsme v něm jednu zimu,tak poslouží i druhému mimískovi :-)

Já vůbec nevím…pořád dumáme,kočárek mám,nechala jsem si jen sporták-s tím jsem byla spokojená,ale hlubokej nemáme,manžel ale říkal že si koupíme nový-nějakou trojkombinaci tak proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
2.8.11 16:48
lnovakova píše:
radulkar píše:
Po synovi máme kočárek Aigo, trojkombinaci i s autosedačkou, jezdili jsme v něm jednu zimu,tak poslouží i druhému mimískovi :-)
Já vůbec nevím…pořád dumáme,kočárek mám,nechala jsem si jen sporták-s tím jsem byla spokojená,ale hlubokej nemáme,manžel ale říkal že si koupíme nový-nějakou trojkombinaci tak proto se ptám

Já jsem hlavně chtěla něco většího než ty prcky co vyrábějí teď se třema kolečkama. Syn se narodil v listopadu a celou zimu se do něj krásně vešel i s fusakem. Teď se nám to narodí někdy v únoru,tak to bude to samé. Moc jsem s ním byla spokojená a už se těším až ho budu zase vozit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 19:42
radulkar píše:
lnovakova píše:
radulkar píše:
Já vůbec nevím…pořád dumáme,kočárek mám,nechala jsem si jen sporták-s tím jsem byla spokojená,ale hlubokej nemáme,manžel ale říkal že si koupíme nový-nějakou trojkombinaci tak proto se ptám
Já jsem hlavně chtěla něco většího než ty prcky co vyrábějí teď se třema kolečkama. Syn se narodil v listopadu a celou zimu se do něj krásně vešel i s fusakem. Teď se nám to narodí někdy v únoru,tak to bude to samé. Moc jsem s ním byla spokojená a už se těším až ho budu zase vozit :lol:

No já měla u Evičky na zimu takko-je to podobný styl,moc mi ale neseděl,dost cestujeme autem a blbě se skládal,ale zase co se týče na procházky a do terénu tak byl super-to se mu musí nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 19:43

Všem

Haloooo, děvčata, je tu někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 19:55

tak já mám kočárek V-travel a jsem s ním spokojená a nechala jsem si barvy na zakázku…teď spíš řeším novej kočár pač budu potřebovat pro dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:06
Kebinka píše:
tak já mám kočárek V-travel a jsem s ním spokojená a nechala jsem si barvy na zakázku…teď spíš řeším novej kočár pač budu potřebovat pro dvě :mrgreen:

se musím kouknout jak to vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:07
lnovakova píše:
Kebinka píše:
tak já mám kočárek V-travel a jsem s ním spokojená a nechala jsem si barvy na zakázku…teď spíš řeším novej kočár pač budu potřebovat pro dvě :mrgreen:
se musím kouknout jak to vypadá :nevim:

No přesně nad něčím takovým přemýšlíme,jsi s ním spokojená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 20:18

ano jsem moc a je mě líto že si ho teď skoro neužiju ale asi objednáme ještě jeden a koupíme spojky a když pojedu sama tak si je spojím a když z někým a nebo budu muset jen s jedním dítkem tak je rozdělím a pojedu :wink:
klidně se ptej jestli tě něco zajmá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:20
Kebinka píše:
ano jsem moc a je mě líto že si ho teď skoro neužiju ale asi objednáme ještě jeden a koupíme spojky a když pojedu sama tak si je spojím a když z někým a nebo budu muset jen s jedním dítkem tak je rozdělím a pojedu :wink:
klidně se ptej jestli tě něco zajmá :wink:

a co korbička?vleze se tam zimní fusak,ani nevím že existují nějaké spojky…se mi líbil ten typ..a nebudeme si nalhávat i ta cena za kterou se prodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 20:26

no tak malá se tam vešla s fusakem ale teď na zimu máme smůlu musí už do sporťáku na zimu…líbí se mi v korbičce že má i polohování takže můžeš mimčo trochu nazvednout.
jinak cena byla super na netu ani nevím za kolik je ale mi jsme za něj dali 7900 a záruka nám šla až měsíc o narození malé což je fajn. někde koupíš kočár třeba 3 měsíce dopředu a už jde záruka.
pokud to půjde vidět tak ho nafotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:28
Kebinka píše:
no tak malá se tam vešla s fusakem ale teď na zimu máme smůlu musí už do sporťáku na zimu…líbí se mi v korbičce že má i polohování takže můžeš mimčo trochu nazvednout.
jinak cena byla super na netu ani nevím za kolik je ale mi jsme za něj dali 7900 a záruka nám šla až měsíc o narození malé což je fajn. někde koupíš kočár třeba 3 měsíce dopředu a už jde záruka.
pokud to půjde vidět tak ho nafotím

jo jo,tak nějak se ty ceny pohybují,ted jsem na ně čučela,a jak se ti s ním jezdí??myslím třeba ve městě ale i na procházkách,je skladný do auta??máš nafukovací kolečka??se mi líbí že to jde dát po i proti směru jízdy,ne u všech to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:32

a jak to těhotenství zvládáš s mimčem,já jsem moment.ráda,že Evička už je straší protože mi bývalo strašně špatně,je to tak asi týden co se to ustálilo,takže nebyl ani problém s hlídáním,jsem kolikrát nemohla ani vstát z postele..maso jsem měla včera poporvé po 10 týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 20:44

Jezdí se mi s ním dobře a to jezdíme po vesnici a ve městě je to také dobré vždy otevřu přední kolečka a ovládání kočárku mezi lidmi je super…kolečka jsou nafukovací ty jsem právě chtěla že bydlíme na vesnici no a do auto to jde dobře…mi máme velké takže se nám tam vejde celej a nerozkládáme ho ale k našim do auto se vejde dobře sundáš korbičku a složíš spodek…mi k tomu máme i násavec na autosedačku(vajíčko) což využívám dost když jdu k dr s malou a nebo jen do města. Jinak cena je super nepotřebuji kočár za 30 tisíc. tento se mě líbí a hlavně se mi íbilo že jsem si mohla sama navrhnout jakou barvu a látku chci.

Jinak těhotenství zvládám v poho ze začátku mi bylo dost zle nezvracela jsem ale nic jsem nejedla…Sára je hodná i když teď vyžaduje větší pozornost a asi nám rosotu zoubky takže by chtěla pořád chovat jak je mrzutá což někdy jde ale bolí mě hrozně záda takže dlouho nevydržím…břicho mám už jako v 5 měsíci takže to je docela síla ale nestěžuji si…někdy jsem dost unavená ale s malou si ani nestihnu lehnout ta spí 30 minut takže než se dostanu do postele je vzhůru :mrgreen: ale bydlíme s našima v domě takže mamka mě dost pomáhá a někdy si jí veme a já si jdu na chvilku lehnout no ještě že jí mám manžel je pořád pryč (v práci) takže jsem ráda že nebydlím někde sama

jinak posílám foto kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
2.8.11 20:44

a detail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
2.8.11 20:49
Kebinka píše:
a detail

moc pěknej,,já mám ráda zelenou a oranžovou takže uvažujeme o těchto barvách..uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí