Poradna duly
Jana Čurdová
Vy už s tím únorem máte ale zkušenosti
Naše celá rodina je létová,takže to bude první zimní přírůstek v našem klanu ![]()
Jinak,já dnes byla na tom odběru a naštěstí to byla jen jedna zkumavka,takže jsem to přežila a čeká me ten screening UZ ještě.
Tak to je fajn,že s tím má někdo osobní zkušenost
Aspoň by to byl zas originál,že ![]()
Zdravím všechny,my jsme ze ˇ3ternberka okr.Olomouc,co se týče těch odběrů tak na těch jsem byla na UZ screening jdu 9.8.,už se s manželem nemůžeme dočkat…včera se mi jak na potvoru seknul počítač-ale úplně,takže mi to opravoval brácha až do 22hod.,naštěstí bydlí kousek,
Ahojky tak já jsem od Svitav. Na screeningu jsem už byla minulej týden
Ahoj holky, ráda se k Vám přidávám, TP máme dle UZ 15.2. 2012
Jmenuji se Radka a jsem z vesničky od Loun, doma mám skoro tříletého syna Jarouška a s manželem jsme rok svoji, jinak se známe čtvrtý rok ![]()
Všem přeji krásné těhulkování bez starostí ![]()
lnovakova píše:
se tam hlavně těším,že se snad dovíme co budeme mít
no jasně při malé mi všichni říkali že to bude kluk ale já cítila holku a když mi to řekl že tam je tak jsem se tam rozbečela radostí…a teď jsem sama nevěděla co to bude a na jednu stranu čekala chlapečka ale to mě manžel řekl že umí jen holky
a ono fakt jo je tam další holčička samozřejmě to není na 100% ale já tou věřím že jí máme v bříšku
co by jste si přáli ![]()
Kebinka píše:lnovakova píše:
se tam hlavně těším,že se snad dovíme co budeme mítno jasně při malé mi všichni říkali že to bude kluk ale já cítila holku a když mi to řekl že tam je tak jsem se tam rozbečela radostí…a teď jsem sama nevěděla co to bude a na jednu stranu čekala chlapečka ale to mě manžel řekl že umí jen holky
co by jste si přália ono fakt jo je tam další holčička samozřejmě to není na 100% ale já tou věřím že jí máme v bříšku
No já bych si přála asi chlapečka,manželovi to je jedno,ale dcerce jsme zblbli hlavu-jsem byla minulý rok těhotná ale v 17tt jsem potratila,už o tom věděla-čekali jsme holčičku měla se jmenovat Julie.takže ted když se bavíme o miminku tak chce jenom Julii,o chlapečkovi nechce ani slzšet…to buder ještě zajímavý
radulkar píše:
Já si přeji holčičku Kačenku![]()
tak jasný,máš kluka..
lnovakova píše:radulkar píše:tak jasný,máš kluka..
nene
to by byl už šestý v manželově rodě
někdy se to musí protrhnout
![]()
radulkar píše:lnovakova píše:no to já mám manžela který je jedináček,takže tchán „trvá“ na klukoviradulkar píše:tak jasný,máš kluka..
neneto by byl už šestý v manželově rodě
někdy se to musí protrhnout
![]()
Máte už některá vybranej kočárek?? nějaké doporučení??
Po synovi máme kočárek Aigo, trojkombinaci i s autosedačkou, jezdili jsme v něm jednu zimu,tak poslouží i druhému mimískovi ![]()