Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě celkově přijde,že na ty holčičky se líp nakupuje asi.Ale teď už je to jedno,oblečků je všude hafo,takže i z kluka jde udělat frajer
A ty to budeš mít dokonce origoš ![]()
sandrea3 píše:
Tak mě celkově přijde,že na ty holčičky se líp nakupuje asi.Ale teď už je to jedno,oblečků je všude hafo,takže i z kluka jde udělat frajerA ty to budeš mít dokonce origoš
jj,ale ty šatičky a sukýnky jsou nej
jéé jak ráda bych je nakupovala a malou činčala ![]()
To mi povídej,já vždycky nad těma šatičkama skoro slintám
Ale co,kluci jsou taky dobrý,no néé
Já mám těhotný ještě tři kamarádky,tak snad jedna z nich tu holku mít bude a budu jí moc něco koupit.
sandrea3 píše:
To mi povídej,já vždycky nad těma šatičkama skoro slintámAle co,kluci jsou taky dobrý,no néé
Já mám těhotný ještě tři kamarádky,tak snad jedna z nich tu holku mít bude a budu jí moc něco koupit.
Já jsem cítila že to bude holka,tak jsem už chodila na bazárky a hledala co kde po utz objednám a místo objednávání jsem brečela a připravovala modrou výbavičku
to se máš, já mám kolem sebe jen samé kluky a těhulku žádnou ![]()
Já před chvílí koukala na Aukro a pro tu holku bych snad objednala všechno
Já právě čekám co kamarádky budou mít,mají termíny až po mě,takže nevědí zatím co budou mít
Ale jedna z nich holku mít snad bude.A jedna holčina z práce co jí znám od vidění měla tři kluky,tak se ve 36 rozhodla,že do čtveřice to musí být holka,no a už má skoro dvouletýho Roberta
Takže dva kluci jsou ještě pohoda ne? Já zas od začátku měla tucha že to bude kluk,měla jsem chlupatý břicho a to jsem předtím nikdy neměla ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Je mi 28, čekáme první miminko - holčičku a sem tam bych si potřebovala pokecat s někým, kdo je na tom podobně.
Zejména se podělit o zážitky, pocity a obavy… Momentálně jsem na konci 19. týdne. Termín porodu mám 28.2.(možná 29.
)
Ahoj a vítej
Tak to jsme na tom podobně,já mám TP 23.2.Ale při mé smůle to bude taky 29.
Ale co,aspoň to bude originál co?Tak holčička?To je dobře,tady je zatím převaha testosteronu
A už máte vybrané jméno?A jak se připravuješ,výbavička atd.?
Děkuju za přivítání
Výbavičku zatím nechystám (sem tam na mě něco vybalí kamarádky, ségry nebo prababička, takže to mám zatím schované)
Teď vyklízím prostor, abych měla kam věcičky dávat a pak to vypukne. Holčička má zatím „pracovní“ jméno Magdalenka. Ale asi u toho zůstaneme, zvykám si na něj. Užívám si první pohyby, tenhle víkend jsem se ujistila, že je to ono. Krása!
sandrea3 píše:
Ahoj a vítejTak to jsme na tom podobně,já mám TP 23.2.Ale při mé smůle to bude taky 29.
Ale co,aspoň to bude originál co?Tak holčička?To je dobře,tady je zatím převaha testosteronu
A už máte vybrané jméno?A jak se připravuješ,výbavička atd.?
Ahojky a vítej ![]()
Já čekám už druhého raubíře a pohyby mám tak tři týdny a poslední dva dny si to fakt užívám, Honzin má tanční hlavně večer a v noci a tj. síla ![]()
tak přeji ať se ti u nás líbí a dozvíš se něco new
![]()
radulkar píše:
Ahojky a vítej
Já čekám už druhého raubíře a pohyby mám tak tři týdny a poslední dva dny si to fakt užívám, Honzin má tanční hlavně večer a v noci a tj. síla
tak přeji ať se ti u nás líbí a dozvíš se něco new![]()
Ahoj
Díky!!! Určitě to tu bude fajn…
To jseme na tom všechny tři podobně,já cítím pohyby tak 2 týdny,ale posl.pár dní to je mazec a jak píše Radulka,hlavně večer a v noci
To já nechci vidět ty kopance tak v 8.měsíci
To se asi ani nevyspim co?
sandrea3 píše:
To jseme na tom všechny tři podobně,já cítím pohyby tak 2 týdny,ale posl.pár dní to je mazec a jak píše Radulka,hlavně večer a v nociTo já nechci vidět ty kopance tak v 8.měsíci
No já už druhou noc pořádně nespala, malej čutá jak o život a nejraději do močáku
a dnes mi je ještě
v krku mám knedlík a žaludek jak na vodě, nevím co sníst, poslední dobou jsem jedla jen sladké a asi to není ono
snad bude zítra líp jinak nevím…
radulkar píše:sandrea3 píše:No já už druhou noc pořádně nespala, malej čutá jak o život a nejraději do močáku
To jseme na tom všechny tři podobně,já cítím pohyby tak 2 týdny,ale posl.pár dní to je mazec a jak píše Radulka,hlavně večer a v nociTo já nechci vidět ty kopance tak v 8.měsíci
a dnes mi je ještě
v krku mám knedlík a žaludek jak na vodě, nevím co sníst, poslední dobou jsem jedla jen sladké a asi to není ono
snad bude zítra líp jinak nevím…
Tak já na dnešek spala asi tak tři hoďky,víčka mám úplně nateklý,tak si aspoň říkám,že si musím zvykat,že brzo je budu mít asi pořád takový
A normálně jsem se ve 3 vzbudila a musela jsem sníst suchej rohlík jakej jsem měla hlad ![]()
Zdravím
Majdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá). ![]()
Krumpolina píše:
ZdravímMajdalenka se tam vrtí čím dál intenzivněji. Dneska jsme byli na UTZ ve 20 týdnu. Vše je OK a holčička je potvrzena. Bylo to krásné ji zase vidět… (jsem trochu bláznivá).
Tak gratulace a hlavně,že je všechno v pořádku.Takže to už zůstane Majdalenka nebo máte ještě nějaké jméno ve hře?