Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj já jsem taky pro:-) Jinak všechny zdravím a gratuluju k dobrým výsledkům a sxaxnxdxrxa: k holčičce. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a na krev na triple test, nemůžu se dočkat, doufám, že mi udělá ultrazvuk a nevykašle se na mě jako minule. My s manželelem nechcem vědět pohlaví, tak snad to vydržím a snad se doktor neprokecne
Jinak Reinko neboj, já jsem zhubla 5 kilo, a to jsem zas tak moc nezvracela, a taky ještě nemám deko navíc.
Reinko: asi musíš napsat adminum.. a pak nás tam nasázet do uzavřené skupiny, admini by ti měli poradit..
no ja nevim jestli to takhle pujde…jestlispis nemusis uzavrit novou skupinu a pritom dat v nastaveni at je uzavrena a pak do ni vsechny znovu poznat ![]()
Holky jsem taky pro už jsem uvažovala že radši i vymažu to moje břicho aby ho neočumoval každý, takže určitě jsem pro uzamknutí
Jani a myslíš že okolí ví že diskutuješ zrovna na miminu? Vždyť těch servrů je tolik že by musela bát náhoda aby tě vymáhli zrovna tady.
Svestko, všimla jsem si že jsme ze stejného města ![]()
Kato: bohužel ví… jsem tu už 3 rokem, co jsme byla poprvé těhotná a s červňátkama 09 jezdím na srazy..
no tak mě třeba nevadí že moje břicho uvidí i jiné maminy nebo kdokoli koho to zajímá,vždyť je to portál na to určený ale pokud jste pro zamknutí,namítat nebudu
Bajčo mě nevadí jiné maminky, ale spíš někdo úplně cizí kdo by jen tak projížděl stránky ![]()
no jo ale kdo by zas jen tak projížděl stránky?nevím koho by zajímaly drby cizích holek
Já bych to teda taky neviděla tak černě, na fotkách vám koukají jen bříška, obličeje vidět nejdou a podle přezdívek vás stejně jen těžko někdo vyčmuchá. Ale respektuju, že to někomu vadí.
Káťo tak to je náhodička
škoda že jsi tak popředu
bylo by bezva se pak náhodně setkat v porodnici ![]()
Tak já dneska zkusím adminům napsat a uvidím
ááá, já antitalent na PC a vše kolem něj
![]()
švestka píše:
Ahoj já jsem taky pro:-) Jinak všechny zdravím a gratuluju k dobrým výsledkům a sxaxnxdxrxa: k holčičce. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a na krev na triple test, nemůžu se dočkat, doufám, že mi udělá ultrazvuk a nevykašle se na mě jako minule. My s manželelem nechcem vědět pohlaví, tak snad to vydržím a snad se doktor neprokecneJinak Reinko neboj, já jsem zhubla 5 kilo, a to jsem zas tak moc nezvracela, a taky ještě nemám deko navíc.
No, já zvracela trochu ze začátku a to jsem shodila 2kg a od tý doby se futruju dnem i nocí a mám dalších 5 v tahu
tomu říkám dietka
![]()
Tak to je zvláštní, já to zhubla na začátku a od té doby nic nepřibrala, ale že bych hubla? No jo hold to Tvoje malinké je asi taková prťavá tasemnička hladová
Jsem zvědavá jak se bude mít k jídlu až se narodí ![]()
švestka píše:
Tak to je zvláštní, já to zhubla na začátku a od té doby nic nepřibrala, ale že bych hubla? No jo hold to Tvoje malinké je asi taková prťavá tasemnička hladováJsem zvědavá jak se bude mít k jídlu až se narodí
nestraš, mě stačí, že mi doktorka minuke řekla, že máme nějaký hodně aktivní dítě
a já už týden cejtím kopanečky, jen takový ťukání, dneska se mi i nadzvedla ruka
bude to asi pěknej raubíř a co já bych dala za to, aby byl po mamince = spinkal celou noc, spinkal přes den a s chutí baštil
Moje máma musela mít báječnou mateřskou. Do dneška říká, že nikdy už pak neměla víc času a klidu ![]()
ty jo, já pohyby žádný ani netuším, natož abych je cítila. Dnes na kontrole jsem navážila další dvě kila navíc, takže celkem už tři.
Doktor mě dostal, prý jsem měla na screeningu velmi nízké HCG a mám jít znovu na krev. Ale minule mi to vůbec neřekl, takže teď jsem lehce v šoku. A my máme toho Downa v rodině, do prčic.