Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
20.10.11 15:18

tak nakonec taky přidávám svoji fotku 20 týden + 1 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
20.10.11 17:43

Pěkná bříška :pankac: :palec: Lennn jestli jsi se fotila nadlabnutá tak bych tě chtěla vidět předtým :mrgreen:

švestka Zdravím novou těhulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
20.10.11 19:04

Jé další fotky! Super!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.10.11 09:31

Ahoj holky

ad kontroly: ono je to i v těhu průkazce.. a většina gyn tam posílá..mělo by se to oběhat do konce těhu,ale spíš na začátku, zubař dělá to co vždy, obvodak udělá vélkou preventivku a EKG je EKG :mrgreen: na těhu cukrovku se někde posílá až po 25 roce..ale u nás se posílá každá mamina..

bříška máte pěkná a metříky taky :palec:

po ránu mívám bříško, taky splasklejší a večer takovej balonek..přijde mi, že jakmile mi začal 15 tt, tak začalo nějak rychle růst.. mám td pořád pocit takového plného napnutého břicha.. :palec:

ještě dotaz k blinkajícím..pořád blinkáte? Já jak kdy… ale začíná to být TROŠKU lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
21.10.11 10:15

tehulka_janina: já teda pořád blinkám, včera třeba nic, někdy třeba i 5× denně. Ale musím hodně jíst, jinak jsem úplně slabá, je mi na omdlení, takže mám pocit, že celý den jenom jím :-)

Já měla EKG a preventivku dělanou těsně před otěhotněním, tak si myslím, že tohle mě snad mine. A o OGTT jsme se ještě nebavili, tak uvidím. Dneska ráno jsem byla na odběry, minule mi nevyšel krevní obraz, nějak se srazila krev či co. Ruce mám zase rozpíchané, nemám žádné žíly, takže vzít mi krev je fakt složité. No ale přežila jsem to, hlavně ať už to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
21.10.11 12:22

v pondělí jdu do poradny a jsem strašně zvědavá jestli mi tu holčičku znova potvrdí nebo jestli se neukáže chlapeček v plné kráse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.10.11 19:54

taky jdu v pondělí.. síbil mi, že mi už řekne pohlaví.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.10.11 09:14

Chtěla bys ještě jednu holčičku?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.10.11 14:18

Ahoj holky :mavam: Já jdu nakonec ve středu, ale už aby to bylo. Tři dny mám pocit, že je v bříšku „mrtvo“ prostě nic, vůbec NIC se neděje :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.10.11 21:00

Reinko: nestresuj.. :hug:

já dnes měla makačku, byla jsem od osmi do osmi ve škole.. je nás tam tak 5-6 těhulí.. chudák,ti co už to maj za pár..ale taky mě to čeká..sezení celý den v uzké uličce s pupkem.. jsme snad jediný obor dálkařů, kteý tmtvrdne tak dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.10.11 02:05

Holky jak to máte se spánkem?? Já se pořád budím po půlnoci tak k ve 2 hodiny a už nemůžu usnout :zed: :zed: :zed: A jsem vzhuru až do rána až po oběde si musím jít zase zdřímnout abych fungovala :roll:

reinka neboj nic to nebude já jsem necítila pohyby 3 dny a pak se ozvala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.10.11 16:54

sandro: no vzhledem k tomu, že se celý den nezastavím a v noci se budí občas malá, tak spím jak dudek…ale, když jsem čekala první, tak jsme taky nemohla spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.10.11 18:50

ahojte holky,já se na ty pohyby táááák těším.jo a posílám fotečku z 1.screeningu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
23.10.11 21:25

Bajčo: jůůů krásná fotečka..

s tím zvracením jsem to zakřikla,ale ustálilo se to na jednom ranním.. jídlo už dokážu pak jíst..

zítra jdu na KO, dozvím se výsledky screeningu..snad bude vše ok.. mám trošku strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
24.10.11 08:54

tehulka_janina: jak to, že ještě nemáš výsledky screeningu? U Vás se na to čeká? My je máme hned.

Já problila a prospala celý včerejší den. V sobotu jsme byli na svatbě, bylo to SUPER!!! Ale v neděli mi bylo hooodně špatně. Normálně jsem si připadala, že jsem pila s ostatníma. Fakt jak po opici. Ale naštěstí se můj úžasný chlap postaral o mě i o Davídka. Dneska je mi už o trošku líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí