Poradna duly
Jana Čurdová
že by?to by bylo pěkné.no poznám to snad jen tak jestli se to třeba bude zas opakovat,normálně tiky v břichu fakt nemívám.koukala jsem na metřík dívčiny která se k nám přidala a ta tam má uvedeno pohyby ve 12tt,to se mi moc nezdá ![]()
no 12 je ještě hodně brzy.. 14 u vícerodičky už je docela pravděpodobné.. já u prvního dítka cítila pohyby v 16tt..
no nic jdu vařit, dcerka si vyžádala guláš ![]()
přidávám tedy fotečku ![]()
21+1tt ![]()
Bolí Vás už záda chodíte na masáže nebo cvičite nějaké cviky??? Já už nemůžu týden spát tak jdu dneska zkusit masáž
snad mi to trochu pomůže ![]()
ooo,mé prosby byly vyslyšeny.super pupek
už se těším až takový budu mít ![]()
Řekla bych ,že ješte není velký ,ale když jsem si chtěla včera obléct bundu zjistila jsem ,že se nemůžu zapnout
ach jo. Je to trošku deprimujicí když najednou zjistim ,že no ničeho co mám doma nevlezu ![]()
ahoj děvčata,
no já sem svůj pupek fakt zatím dávat nebudu, až bude znát, že je to těhotný břicho, a ne jenom najedený, jooo? ![]()
Záda mě teda bolí už delší dobu, na masáže nechodím, trochu cvičím doma a chystám se už dva týdny, že začnu někam chodit cvičit s těhotnýma a plavat.
jinak Bajčo, třeba už jsou to fakt první pohyby, to je hezký.
Ty zvuky by mě taky zajímaly, my s přítelem pořád hrajem miminu na kytaru a zpíváme, ale zatím slyší kulový.
sandro: to už je pěkný těhu bříško ![]()
já to svoje zkusím vyfotit,ale myslím, že to ještě těhotně nevypadá..i když v tričku už trochu jo..
Bajčo: a co tvoje bříško? My jsme tak podobně těhotné, obě víerodičky..že? takže budeme mít břicho podobné..
Januli: jen hrajte..myslím si, že do budoucna je to dobrá „investice“ třeba až se narodí, tak ho bude kytara zklidňovat ![]()
počkej počkej,ty jsi už přeci dál než já ne?no já nemám kablík od foťáku,ale jak ho budu mít fotku vám ukážu ![]()
tak tady jedna fotka, podle UTZ 15tt.. je to blbě vidět..ale obrys břicha vidět je ![]()
A já nemám břicho absolutně žádný
ptala jsem se mámy a jí prý začalo růst až v cca 7.měsíci
ale včera mě už prcek zevnitř taky oťukával ![]()
no, pohyby jsem tam měla sice uvedené ve 12.tt, ale jen že byly vidět na utz
kdo ví, kdy je skutečně ucítím přes ty moje špeky ![]()
ach ták,takže podle uzv.no já myslím že miminko se začíná hýbat mnohem dřív,už někdy kolem 8. týdne.no,kablík tu byl a zas odešel
manžel ho má v tašce a zas odjel kvůli stavbě tak snad zítra.držte palce,snad to bude dobré a hodím tu i foto mimi.se tak bojím.možná kdybych neměla za sebou ty zkušenosti.pořád si říkám po třech nezdarech aby bylo vše ok tak to je takový malý zázrak