Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1794
16.10.11 16:13

Děkuju moc za rady a názory holky :kytka: na kontrolu jdu 10.11.
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 16:16
Lucka91 píše:
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá… :nevim:

Já ti tu radím a chvíli po tom jsem tu sama hysterčila :lol: ale je to tím, že mám přeci jen problémový těhu, takže mě už rozhodí všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.10.11 16:20
Reinka píše:
Lucka91 píše:
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá… :nevim:
Já ti tu radím a chvíli po tom jsem tu sama hysterčila :lol: ale je to tím, že mám přeci jen problémový těhu, takže mě už rozhodí všechno :lol:

To věřím, já rizikový nemám ani žádné problémy a všechno mě vyplaší ale možná je to taky tím, že je to moje první těhu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 16:26

Moje taky první, takže o to víc plaším, protože nevím, jestli je to normální, nebo jestli to má něco společnýho s těma problémama :zed: no, nic proti těhotenství, ale už aby byl duben a prcek úspěšně s námi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
16.10.11 16:31
Reinka píše:
Moje taky první, takže o to víc plaším, protože nevím, jestli je to normální, nebo jestli to má něco společnýho s těma problémama :zed: no, nic proti těhotenství, ale už aby byl duben a prcek úspěšně s námi :hug:

No asi tak nějak už ho chci chovat zdravého v náručí…u mě zatím probíhá všechno v pořádku tak doufám že to tak půjde i dál… Teď čekám na výsledky triple testů a pak se budu objednávat na UTZ ve 20tt tak snad bude vše OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.10.11 19:51

Reinko: to je dobře :hug:

holky, to je normální, že vás všechno vyplaší, obzvlášť pokud je to první těhotenství..já teď nemám tolik času to prožívat a řešit, takže jediné, co řeším ohledně těhu je to, že mi je blbě a zvracím a že se večer mažu krémem..jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
16.10.11 20:07

Teď mě píchá zas vlevo :-D a tam co mě píchalo vpravo to mám takový tvrdý nafouklý :nevim: krev žádná, tak asi OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
17.10.11 07:07

Lucka91 mě ráno vždy pichá v podbříšku mám šilené křeče tak si znova lehnu a nesmím dělat rychlé pohyby a pak je to v pořádku* Já jsem na začátku jela na pohotovost pichalo mě na pravé straně a nechali si mě v nemocnici dva dny s podezřením na slepák :-( Ale nic to nebylo a všechno bylo O.K. :palec: Já ktomu ješte mám chroni.rýmu takže pokaždé když smrkám nebo kychnu to je jak pěstí do břicha a pichání pořád ,ale nesmím na to myslet nebo bych na pohotovosti musela být s každým kýchnutím :lol: :mrgreen:
reinkodoufám ,že je vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
17.10.11 09:17

Dobré ráno

sandro: u toho kýchání se zkus předehnout a podržet břicho.. ale asi ti instiktivně děláš.. je to to samé jako po operaci břicha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.10.11 10:03

Ahoj holky, Jani tohle přesně dělám když kýchám nebo jen když se michce zakašlat musím si dřepnout a chytnout si břicho nebo aspoň předklonit jinak bych se zbláznila bolestí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
17.10.11 10:22

Tohle mám taky. Kýchnout si vleže na zádech je pro mě totální utrpení. Strašně to bolí. A to už mám asi tak od 4tého týdne, kdy jsem ještě nevěděla, že jsem těhu, ale už mi to dělalo. Takže si taky musím chytit břicho a předklonit se, pak je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
17.10.11 10:25

Ahojky, taky mám chronickou rýmu, tže moc dobře vím, co to je. Když ležím, tak musím skrčit nohy a ve stoje se předklonit a hlavně co nejvíc uvolnit, pak to nebolí :palec: Jinak zatím asi vše ok, jen se mi zdály strašidelný sny, až mě vzbudilo bolavý břicho, tak jsem se uklidnila a dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
17.10.11 10:36

No sny to je opravdu u mě v těhotenství utrpení to co se mi zdá když jsem těhotná je fakt příšerné a hlavně strašně živé a drastické vůbec nevím kde se to ve mě bere :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
17.10.11 10:39
katkad79 píše:
No sny to je opravdu u mě v těhotenství utrpení to co se mi zdá když jsem těhotná je fakt příšerné a hlavně strašně živé a drastické vůbec nevím kde se to ve mě bere :twisted:

Tak to mě se nezdaj zas nějaký drasťárny, ale byla jsem přes noc sama doma a jak se začalo topit, tak praskají parkety a trubky a všechno :lol: takže po hrozném snu ještě horší realita :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
17.10.11 11:39

:lol: mě se včera zdálo o upírech..málem jsem si krupla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie