Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju moc za rady a názory holky
na kontrolu jdu 10.11.
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá… ![]()
Lucka91 píše:
Děkuju moc za rady a názory holkyna kontrolu jdu 10.11.
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá…
Já ti tu radím a chvíli po tom jsem tu sama hysterčila
ale je to tím, že mám přeci jen problémový těhu, takže mě už rozhodí všechno ![]()
Reinka píše:Lucka91 píše:Já ti tu radím a chvíli po tom jsem tu sama hysterčila
Děkuju moc za rady a názory holkyna kontrolu jdu 10.11.
Asi je to opravdu jen růstem dělohy, ale dost jsem se lekla jsem asi moc úzkostlivá…ale je to tím, že mám přeci jen problémový těhu, takže mě už rozhodí všechno
To věřím, já rizikový nemám ani žádné problémy a všechno mě vyplaší ale možná je to taky tím, že je to moje první těhu. ![]()
Moje taky první, takže o to víc plaším, protože nevím, jestli je to normální, nebo jestli to má něco společnýho s těma problémama
no, nic proti těhotenství, ale už aby byl duben a prcek úspěšně s námi ![]()
Reinka píše:
Moje taky první, takže o to víc plaším, protože nevím, jestli je to normální, nebo jestli to má něco společnýho s těma problémamano, nic proti těhotenství, ale už aby byl duben a prcek úspěšně s námi
No asi tak nějak už ho chci chovat zdravého v náručí…u mě zatím probíhá všechno v pořádku tak doufám že to tak půjde i dál… Teď čekám na výsledky triple testů a pak se budu objednávat na UTZ ve 20tt tak snad bude vše OK ![]()
Reinko: to je dobře ![]()
holky, to je normální, že vás všechno vyplaší, obzvlášť pokud je to první těhotenství..já teď nemám tolik času to prožívat a řešit, takže jediné, co řeším ohledně těhu je to, že mi je blbě a zvracím a že se večer mažu krémem..jinak nic..
Teď mě píchá zas vlevo
a tam co mě píchalo vpravo to mám takový tvrdý nafouklý
krev žádná, tak asi OK
Lucka91 mě ráno vždy pichá v podbříšku mám šilené křeče tak si znova lehnu a nesmím dělat rychlé pohyby a pak je to v pořádku* Já jsem na začátku jela na pohotovost pichalo mě na pravé straně a nechali si mě v nemocnici dva dny s podezřením na slepák
Ale nic to nebylo a všechno bylo O.K.
Já ktomu ješte mám chroni.rýmu takže pokaždé když smrkám nebo kychnu to je jak pěstí do břicha a pichání pořád ,ale nesmím na to myslet nebo bych na pohotovosti musela být s každým kýchnutím
![]()
reinkodoufám ,že je vše v pořádku ![]()
Dobré ráno
sandro: u toho kýchání se zkus předehnout a podržet břicho.. ale asi ti instiktivně děláš.. je to to samé jako po operaci břicha..
Ahoj holky, Jani tohle přesně dělám když kýchám nebo jen když se michce zakašlat musím si dřepnout a chytnout si břicho nebo aspoň předklonit jinak bych se zbláznila bolestí ![]()
Tohle mám taky. Kýchnout si vleže na zádech je pro mě totální utrpení. Strašně to bolí. A to už mám asi tak od 4tého týdne, kdy jsem ještě nevěděla, že jsem těhu, ale už mi to dělalo. Takže si taky musím chytit břicho a předklonit se, pak je to lepší.
Ahojky, taky mám chronickou rýmu, tže moc dobře vím, co to je. Když ležím, tak musím skrčit nohy a ve stoje se předklonit a hlavně co nejvíc uvolnit, pak to nebolí
Jinak zatím asi vše ok, jen se mi zdály strašidelný sny, až mě vzbudilo bolavý břicho, tak jsem se uklidnila a dobrý ![]()
No sny to je opravdu u mě v těhotenství utrpení to co se mi zdá když jsem těhotná je fakt příšerné a hlavně strašně živé a drastické vůbec nevím kde se to ve mě bere ![]()
katkad79 píše:
No sny to je opravdu u mě v těhotenství utrpení to co se mi zdá když jsem těhotná je fakt příšerné a hlavně strašně živé a drastické vůbec nevím kde se to ve mě bere
Tak to mě se nezdaj zas nějaký drasťárny, ale byla jsem přes noc sama doma a jak se začalo topit, tak praskají parkety a trubky a všechno
takže po hrozném snu ještě horší realita ![]()