Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
13.10.11 14:28

Reinko - držím palečky ať všechno dobře dopadne hold někdo si těhotenství užívá a někdo jen stresuje :zed: , ale uvidíš že až se ti narodí zdravé miminko na všechno rychle zapomeneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.10.11 16:21
katkad79 píše:
Reinko - držím palečky ať všechno dobře dopadne hold někdo si těhotenství užívá a někdo jen stresuje :zed: , ale uvidíš že až se ti narodí zdravé miminko na všechno rychle zapomeneš :hug:

Děkuju, zítra jdu konečně domů. A moc doufám, že bude prcek silnej a zvládne to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.10.11 17:16

Ahoj holky,

Reinko: tobě to těhotenství dává kapky.. držím pěsti,ať to s prckem úspěšně dobojujete až do cíle..

mě dnes zas bolí břicho, taková malá menstr. bolest..asi už mi začíná rust břicho a natahují se děložní vazy, takhle mě to bolelo i u Lili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
13.10.11 18:43

Uf, Reinko, není to jednoduché, nejseš chvíli v klidu. Měli tě ti doktoři aspoň trochu uklidnit a né že se takhle strašíš potom sama čtením článků. Ach jo. Ber to tak, jak to je a snaž se být v klidu. Porod císařem není žádné drama a ostatní se konat nebude! :-)

• Citovat
  • Upravit
16077
14.10.11 09:46

Ahoj holky, tak jak je při dnešku?

Mě dnes zas blivno.. jsem zvědavá, jestli to někdy zkončí..
zítra zas škola, naštěstí mi uznali psychologii, tak tam budu jen do 12ti..místo do 18ti.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.10.11 10:53

Ahoj holky,

Reinko, to je fajn, že už jdete domů. S tím pupeč. taky nevím co to znamená, ale kdyby to bylo vážný, určitě by to řekli co to obnáší. Tak neboj, bude to dobrý:-)

Já mám teď zase jiný starosti, přišly mi výsledky z tripplů a jednu hodnotu mám nízkou i když v 12tt byl screening OK. Takže jdu v pondělí na plodovku. Tak dlouho do mě hustili pro a proti až jsem to teda podepsala. Aspoň budu mít jasno, akorát pak budu čekat 3 týdny na výsledky. Tady v okolí na tom byla každá druhá a všem to pak dopadlo dobře, tak doufám, že i já budu patřit mezi ty šťastlivce, ale řeknu Vám, nervičky stejně pracují :-(

Přidávám ám nejnovějsší foto te%d z pondělka, to jsme byli 18+1 tt a měli jsme 199g a já blbka jsme s ezapomněla zeptat na pohlaví. byla jsemtak rozhozená z těch výsledků. Tak uvidím v pondělí, mají mi prý pak po dvou hodinách po odběru dělat kontrolní UZV tak se zkusím zeptat jestli tam něco vidí. pokud budou teda ochotní a ne nepříjemní jak prd.l :-D

Tak se mějte hezky a opatrujte se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.10.11 13:20

Peťo: ta plodovka určitě dobře dopadne.. kolik ti je? Ono to hodně ovlivňuje i věk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.10.11 14:01
tehulka_janina píše:
Peťo: ta plodovka určitě dobře dopadne.. kolik ti je? Ono to hodně ovlivňuje i věk..

díky, je mi 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.10.11 14:07

Peťo: tak to jsi ještě mladice.. oni ty testy jsou hrozně citlivé..ale všřím, že to bude dobré :hug: asi bych šla taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.10.11 14:22
tehulka_janina píše:
Peťo: tak to jsi ještě mladice.. oni ty testy jsou hrozně citlivé..ale všřím, že to bude dobré :hug: asi bych šla taky..

No já měla ten v 12tt úplně negativní, tento byl psaný taky negativní,a le rukou dopsáno, že jedna hodnota z těch čtyř je snížená. Ani nevíš jak se to ve mě pralo, jestli jít na odběr nebo nejít, ale s manželem jsme usoudili, že aspoň budeme vědět jak to teda je, protože takhle by na to člověk stejně celé těhu myslel, jestli bude mímo zdravé a pak i po porodu, jak se bude vyvíjet, jetli nebude zpomalené či něco víc, takže aspoň v tom bude jasno. Ale řeknu Ti rozhodování fakt těžké. Kdybych měla potratit jen díky odběru a pak zjsitili že to bylo zdravé, tak to by mne asi hráblo, fakt že jo. Ani nevíš jak už si přeju ať je listopad a já mám vše za sebou a můžu začít kupovat věcičky, zatím nemám ani ťuk :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.10.11 14:30

ahoj holky,mě je dneska nějak obzvlášť blivno.už jsem :poblion: 2× a pořád mě nějak bolí žaludek.chystám se obědvat tak doufám že mi to trošku pomůže a nebude to ještě horší.jinak na plodovnu bych asi taky šla kdyby bylo nějaké podezření ale strach bych měla velikej,tak doufám že to nebude potřeba ale to se dozvím až za hoodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
14.10.11 14:36

Holky tak to je děs já počítala že když vyšel v poho screnning ve 12 týdnu tak triplu už tak neřeší já jdu pro výsledku triplu příští týden ve středu a bude mi dělat i velký UTZ tak doufám že vše bude OK. Představa že teď když už je člověk v půlce, většina lidí kolem už to ví a teď by se měla něco pokazit je naprosto šílená radši ani o tom nebudu uvažovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
14.10.11 14:39
katkad79 píše:
Holky tak to je děs já počítala že když vyšel v poho screnning ve 12 týdnu tak triplu už tak neřeší já jdu pro výsledku triplu příští týden ve středu a bude mi dělat i velký UTZ tak doufám že vše bude OK. Představa že teď když už je člověk v půlce, většina lidí kolem už to ví a teď by se měla něco pokazit je naprosto šílená radši ani o tom nebudu uvažovat :think:

Jo taky nechápu na co si ten screening v 12tt platíme, když pak k tomu ani nepřihlédnou, prostě je asi k ničemu, jen pro lepší pocit nás těhulek, nebo fakt už nevím. Tripply vycházejí hodně falešně špatně, proto jsme si za 1500,–Kč zaplatila ty ve 12tt a ono úplně k ničemu. Fakt to nechápu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
14.10.11 14:48

Peťo na 100% souhlasím na co platit screnning když tě pak triply stejně vystresujou schválně se na to mého dr. zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
14.10.11 15:24

Katko a Petro,

já právě kvůli tomuhle na ty tripple testy nechci jít. Protože ten stres je určitě úplně zbytečnej. Jenže jak už na to člověk jednou jde a něco tam není úplně dobře, tak to nejde už vypudit z hlavy, takže chápu, že chcete mít jistotu a na tu plodovku jít.
Ten screening v 1.trimestru by měl být lepší, citlivější a přesnější a tripple v 60 procentech vycházejí falešně-to je docela dost.Tak na uklidněnou.
Prý v jiných státech se už od tripplů upouští úplně, protože nemají kvalitní vypovídající hodnotu a spoustu žen zbytečně vystresujou… stačí pohledat články na netu. Takže fakt v klidu. I když vím, že se to snadno řekne.
Já jsem se zase rozhodla na ně nejít, ale byla jsem na odběru v genetické laboratoři na chromozomy, protože máme v rodině Downa. Taky se chvěju na výsledky- dozvím se, jestli jsem přenašečem Downova syndromu či ne. Pak bych na tu plodovku asi taky šla, ty jo, to by bylo dilema…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex