Poradna duly
Jana Čurdová
A myslíte, že ten termín porodu, co mám ze screeningu budu mít i v těhu průkazce? Měla jsem ji dostat u dr., ale den před tím jsem skončila v nemocnici a netuším, kdy se odsud vyhrabu ![]()
já to tam třeba nemám, mám tam vyplněný jen termín podle PM, možná proto že se mi to liší jen o pár dní a bude se to možná měnit? nevím. Ale pokud by tam byl nějaký podstatnější rozdíl v těch dvou termínech, tak by tam podle mě měly být oba.
Lenn taky pracuju v kanceláři, ale když mi není dobře což už se vlastně teď nestáva tak máme v kanceláři velkou sedačku tak jsem ležela na ni, jsem v práci v kanclu s manželem takže jsem se mohla v klidu natáhnout kdykoliv ![]()
Holky, já jak se nudím, tak bych taky potřebovala nějaké zaměstnání, já jsem bohužel toho svého musela nechat (zdravotní sestra), takže se akorát flákám ![]()
ale na pár hodin dělat nějakou administrativu třeba, to bych potřebovala..
Reinko a co studuješ? Janina, to vím, všeob. sestru, Jani v Jihlavě? Já jsem tam studovala chvíli na zdravce, pocházím z Vysočiny a moje sestřenka tam letos dodělala bc. Tak některé vyučující ti opravdu nezávidím. Já studuju dálkově sociální práci, jsem už na konci, v podstatě před státnicemi, ale jsem líná jak veš se učit.
Holky přestaly mi chodit emaily upozornění na novoý příspěvěk na diskuzi celý víkend, včera i dneska říkám si takové mrtvo to je divné tak jsem to zkusila otevřík a nestačím se divit kolik nových příspěvku. Nevíte náhodou někdo čím to je?
Příští týden ve ST jdu pro výsledky 2 screningu a na velký UTZ ve 20. týdnu tak už se moc těším hlavně jestli se dozvím co čekáme ![]()
Holky potřebuju radu
V pátek jdu ke kamarádce zapíjet svobodu, máme to u ní doma, protože má doma mimčo. A vůbec nevím, co bych ji měla jako dárek přinést. Svatební spodní prádlo už má, tak nějakou košilku? Ona v tom sice nespí, ale tak třeba na chvilku na předehru?
Nebo co se tak nosí? Poraďte ![]()
katkad79: tak já kdybych pracovala v kanclu, tak bych tam taky měla manžela, takže by to nebyl až tak velký problém, ale doma je mi líp ![]()
Lenn, co se zeptat jí? Určitě budou zahrnuti spoustou darů, které jim třeba nebudou k užitku. Sice to nebude překvápko, ale nebude se to pak válet dole ve skříni…
janule89: nemyslím svatební dar. To dáváme peníze. Myslím na to zapíjení svobody přímo pro ni
janule: jj, v Jihlavě, otevřeli tu dálkově Bc. tak jsem šla do něj.. jak se setřenka jmenuje..třeba jí znám..měla jsem tam spoustu spolužaček a kamarádek..
Lenn: tyjo to vubec nevím, co bych ti poradila.. u nás se dávájí flašky,ale je pravda, že kámošce jsem nebyla ani jedný, bud jsem rodila nebo měla doma malý závislý miminko, takže já byla jen klukům ![]()
Lenn: možná bych se jí zeptala, co by si přála, čím bych jí udělala radost.. nebo pokud si nevíš rady, tak třeba dárkový kupon na nákup oblečení nebo šperků.
Jani: napíšu do zprávy.
tak jak dnes bylo, holky.. mě marodí malá..rýmiška, začíná kašela a občas teplota.. no a mě pálí v krku taky, tak snad to brzy odezní..