Poradna duly
Jana Čurdová
Páááááni, to jste krásně velikýýýýýýýýý
my močák neviděli, styděl se ![]()
Reinko: no poprvé jsme měli podle UTZ o 3 dny mladší..než podle MS a teď je o 4 dny starší než podle MS
ale jak se znám, tak budu rodit dýl
ale těch 79mm mě taky překvapilo
ale bylo to rozkošný vidět jak se tam mele a vypadá už jako človíček, přitom je tak malinké.. jak se cítíš? Co hematomy, nějaká změna?
teda, ty máš starosti.. to škola zatím teď jde mimo,co? ty to máš jako prezenční a poslední ročník ne? já jsem na kombi a byla jsem už dvakrát..ale i tak docela makačka.. jsem zvědavá, až se malé narodí.. teď to jde..
Jsem na denním, ale druhák. No, máma říkala, ať až mě pustěj obejdu vyučující a nepoprosím je o individuál, že mi jde jen o tenhle semestr a ten příští už půjdu na dálkový. Tak uvidím, bylo by fajn, kdyby mi vyšli vstříc. Jinak dneska za mnou přijel kámoš. 100km sem a 100 zpátky
já na něj koukala jak puk. Byl tu celý odpolko a před chvílí odjel a udělal mi fak ohromnou radost
![]()
Reinko: to je borec a moc hodnej.. mamka má pravdu a myslím, že by ti mohli vyjít vstříc..
tehulka_janina: krásné fotečky ![]()
Dneska je mi celkem fajn, tak od rána pracuju. Mám toho hodně a odpoledne máme plavčo, tak toho zase moc neudělám
jani fakt jste už velicí ale však už si na začátku 15.týdne pokud se nepletu
jsem zvědavá kolik jsme porostli my.ještě 7 dní a dozvím se zda jsme uspěšně prošli prvním trimestrem ![]()
Já jdu na další UTZ ve čtvrtek, ale kuli hematomu, to zas prcka skoro ani neuvidím
jen na začátku, jestli mu buší srdíčko a pak budu mít smůlu ![]()
holky a jíte ještě stále nějaké těhu vitamíny?já dnes dojedla poslední prášek a další už asi kupovat nemá smysl že?
Já ani žádný nebrala
Tak dlouho jsem se chystala nějaký koupit až jsem nekoupila nic
Tak doufám, že alespoň nějakej krém na bříško koupím, jen stále nevím, jaký vybrat ![]()
no já osobně si myslím že to stejně moc nepomáhá. v prvním jsem poctivě mazala bříško i prsa a stejně mi prsa popraskala(bříško ne),no a pokud mazat tak si myslím že každý běžný krém splňuje totéž ![]()
já taky žádné vitamíny nejedla a myslím si, že jde hlavně o 1.trimestr, že potom už to není důležité (pokud sama něco nepotřebuješ).
krémy k prevenci strií-nevím, jaké jsou mezi tím rozdíly, já koupila v dm drogerii a jmenuje se to babylove mama, stálo to 39 Kč. Je to na tělo moc příjemný. Stejně, jak píše Bajča, si od toho neslibuju nějaký zázraky, takže bych do toho neinvestovala bůhvíkolik.