Miminka březen/duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
5.10.11 13:17

Jani: no to se ti nedivíms tím tlakem, trošku divnej Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
5.10.11 14:24

No mě objednali na tripply automaticky a zjistila jsem to až z tý zprávy, já tam teda klidně půjdu, ale hlavu si z nich dělat nebudu :nevim: No a doktorka mi teď řekla, jestli tu vydržím do pondělí, přitom ona neviděla jedinej můj UTZ, nikdo se o ten hematom nestaral a tudíž nemůže tušit, proč špiním a chce mě tu držet do pondělí Tak jsem ji řekla, že v neděli potřebuju bejt doma, tak koulela očima s tím, že mi teda udělaj UTZ v pátek, ale to že neví, jestli tam bude něco vidět, přitom co mi říkala máma, tak jí tu dělali UTZ i o víkendu :pocitac: to je doktorka za všechny prachy tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
5.10.11 14:28

těhulka janina pichám si Clexane a dá se to vydržet :mrgreen:
To musel být ale krásný sen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
5.10.11 14:33

bajča mě to zjistili přes mého otce: den na Vánoce se mu zastavilo srdce a spadl na postel a tou ránou se nahodil a hned mu zjistili embolii plic.A my jako jeho děti jsme byli posláni na vyšetření a zjistili to mě i mojí sestře která si taky pichala celé těhotenství. Trošku jsem stým byla už smířena ,ale pořád jsem doufala ,že mi nic nenajdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
5.10.11 14:47

Reinko: no víkend v nemocnici je vtipnej.. já porodila v pátek a celý víkend kromě vizit u mě nikdo nebyl :lol: jako z personálu

sandro: tjo..nárazem se nahodit.. 8-o to měl tatka štěstí..

dneska jsem opět :poblion: v půlce oběda,ale pak jsme šla pokračovat a už v poho..byl hlad :lol:
jinak jsem na sebe koukala a jak už jsem jednou psala, že vidím bříško..tak teď ani náhodou.. takhle hubená jsme snad nebyla ani v létě.. krom toho napuclého podbříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janule89
5.10.11 18:37

Reinko, já jsem si prvně říkala tohle taky. Půjdu na ně a pokud vyjdou blbě, tak se tím trápit nebudu. Ale když čtu příspěvky ženských, který na to šly se stejnou myšlenkou a pak se chtě nechtě stresovaly a doktoři je nutili na plodovku… tak takovýhle stresy si radši ušetřím. Na plodovku bych stejně nešla ani omylem. A potom,.. dřív jsem si myslela, že bych třeba šla klidně i na potrat, pokud by tam bylo postižení… ale teď si to ani náhodou nemyslím! Roste ve mně dítě, který je už strašně velký, tluče mu srdce, má všechny orgány.. no , ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
26833
5.10.11 20:00

Jani, přesně tak! Já na plodovku rozhodně nepůjdu, tenhle screening mi vyšel krásně a kdyby mi ta sestra řekla, na jaký odběry mě to objednává, tak bych řekla, že nejdu, ale vem to čert. Naše mimčo bude zdravý a i kdyby ne, má nárok na život :srdce: teď jen, aby se urovnaly ty moje problémy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
5.10.11 20:08
tehulka_janina píše:
Reinko: no víkend v nemocnici je vtipnej.. já porodila v pátek a celý víkend kromě vizit u mě nikdo nebyl :lol: jako z personálu

sandro: tjo..nárazem se nahodit.. 8-o to měl tatka štěstí..

dneska jsem opět :poblion: v půlce oběda,ale pak jsme šla pokračovat a už v poho..byl hlad :lol:
jinak jsem na sebe koukala a jak už jsem jednou psala, že vidím bříško..tak teď ani náhodou.. takhle hubená jsme snad nebyla ani v létě.. krom toho napuclého podbříšku :)

Tak u mě o víkendu zase nebyla vizita, jen večer při večeři přiběhla doktorka a ptala se, jestli je vše ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
5.10.11 20:55

naše zdravotnictví je vtipné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
6.10.11 14:22

Téééda to dneska všechny spíte??? :mrgreen:
Já jdu zítra ráno na osmou na ten UTZ screening. Už abych věděla výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.10.11 14:25

Lenn: ať to klapne.. já dnes pořád :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
6.10.11 14:49

Janino mě to taky ještě nějak nepřestalo. Ale už mi není aspoň celý cen, spíš jenom ráno než se nasnídám a pak hlavně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
6.10.11 15:50

Já dneska snědla oběd a taky celý odpoledne bojuju, abych ne :poblion: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
6.10.11 16:52

tak ja si ted dala spagety a hned sla pulka ven a pulka je zatim ve me…a to uz zitra zacinam 17 tyden sakra…uz by to mohlo prestat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.10.11 20:38

kachi: ježiš nestraš, tak dlouho zvracet nechci.. dneska jsem to zvládla 3×, při vaření, po pomeranči a v podvečer po banánu.. ted jím takový ten jahodový dortík-ten perník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí