Poradna duly
Jana Čurdová
No mě objednali na tripply automaticky a zjistila jsem to až z tý zprávy, já tam teda klidně půjdu, ale hlavu si z nich dělat nebudu
No a doktorka mi teď řekla, jestli tu vydržím do pondělí, přitom ona neviděla jedinej můj UTZ, nikdo se o ten hematom nestaral a tudíž nemůže tušit, proč špiním a chce mě tu držet do pondělí Tak jsem ji řekla, že v neděli potřebuju bejt doma, tak koulela očima s tím, že mi teda udělaj UTZ v pátek, ale to že neví, jestli tam bude něco vidět, přitom co mi říkala máma, tak jí tu dělali UTZ i o víkendu
to je doktorka za všechny prachy tohle
těhulka janina pichám si Clexane a dá se to vydržet ![]()
To musel být ale krásný sen ![]()
bajča mě to zjistili přes mého otce: den na Vánoce se mu zastavilo srdce a spadl na postel a tou ránou se nahodil a hned mu zjistili embolii plic.A my jako jeho děti jsme byli posláni na vyšetření a zjistili to mě i mojí sestře která si taky pichala celé těhotenství. Trošku jsem stým byla už smířena ,ale pořád jsem doufala ,že mi nic nenajdou ![]()
Reinko: no víkend v nemocnici je vtipnej.. já porodila v pátek a celý víkend kromě vizit u mě nikdo nebyl
jako z personálu
sandro: tjo..nárazem se nahodit..
to měl tatka štěstí..
dneska jsem opět
v půlce oběda,ale pak jsme šla pokračovat a už v poho..byl hlad ![]()
jinak jsem na sebe koukala a jak už jsem jednou psala, že vidím bříško..tak teď ani náhodou.. takhle hubená jsme snad nebyla ani v létě.. krom toho napuclého podbříšku ![]()
Reinko, já jsem si prvně říkala tohle taky. Půjdu na ně a pokud vyjdou blbě, tak se tím trápit nebudu. Ale když čtu příspěvky ženských, který na to šly se stejnou myšlenkou a pak se chtě nechtě stresovaly a doktoři je nutili na plodovku… tak takovýhle stresy si radši ušetřím. Na plodovku bych stejně nešla ani omylem. A potom,.. dřív jsem si myslela, že bych třeba šla klidně i na potrat, pokud by tam bylo postižení… ale teď si to ani náhodou nemyslím! Roste ve mně dítě, který je už strašně velký, tluče mu srdce, má všechny orgány.. no , ani omylem.
Jani, přesně tak! Já na plodovku rozhodně nepůjdu, tenhle screening mi vyšel krásně a kdyby mi ta sestra řekla, na jaký odběry mě to objednává, tak bych řekla, že nejdu, ale vem to čert. Naše mimčo bude zdravý a i kdyby ne, má nárok na život
teď jen, aby se urovnaly ty moje problémy ![]()
tehulka_janina píše:
Reinko: no víkend v nemocnici je vtipnej.. já porodila v pátek a celý víkend kromě vizit u mě nikdo nebyljako z personálu
sandro: tjo..nárazem se nahodit..
dneska jsem opětto měl tatka štěstí..
v půlce oběda,ale pak jsme šla pokračovat a už v poho..byl hlad
jinak jsem na sebe koukala a jak už jsem jednou psala, že vidím bříško..tak teď ani náhodou.. takhle hubená jsme snad nebyla ani v létě.. krom toho napuclého podbříšku
Tak u mě o víkendu zase nebyla vizita, jen večer při večeři přiběhla doktorka a ptala se, jestli je vše ok ![]()
Téééda to dneska všechny spíte??? ![]()
Já jdu zítra ráno na osmou na ten UTZ screening. Už abych věděla výsledky.
Janino mě to taky ještě nějak nepřestalo. Ale už mi není aspoň celý cen, spíš jenom ráno než se nasnídám a pak hlavně večer.
Já dneska snědla oběd a taky celý odpoledne bojuju, abych ne
![]()
tak ja si ted dala spagety a hned sla pulka ven a pulka je zatim ve me…a to uz zitra zacinam 17 tyden sakra…uz by to mohlo prestat:(
kachi: ježiš nestraš, tak dlouho zvracet nechci.. dneska jsem to zvládla 3×, při vaření, po pomeranči a v podvečer po banánu.. ted jím takový ten jahodový dortík-ten perník..