Poradna duly
Jana Čurdová
aha tak to bude asi krajem.u nás je hzp hodně rozšířená,u vojenské není nikdy známý
moc super fotka,to jak vám ukážu tu mojí tak budete zkoumat kde co je.je na ni mimis nějaký divně poskládaný ![]()
Bajčo HZP je pojišťovna známá jenom v moravskoslezském kraji. Jinde ji ani neuznávají, nemusí Tě třeba ani ošetřit. Např.bráchu s akutním žaludečním záchvatem nechtěli v Praze ošetřit, že tu pojišťovnu neznají. Takže Tě můžou nechat zaplatit si všechny úkony a Ty to potom můžeš po své pojišťovně vymáhat. To je nevýhoda místních pojišťoven.
Máme těch fotek 6 a tahle se mi líbí nejvíc
když nám pouštěli srdíčko, tak jsem se musela hodně držet, abych se nerozbrečela ![]()
Reinko, krásná fotečka
jen tak dál. A s tou šňůrou kolem krku neboj, kdyby to byl problém, určitě by to jen tak neobešla. Já si myslím, že bys maximálně nemohla rodit normálně, ale císařem, kdyby ta šňůra byla tak i nadále, ale třeba jak se bude prcek vrtět, tak si ji přehodí zpátky ![]()
Reinko- krásná fotka
to je radosti když toho prcka člověk vidí že? Já bych se na to mohla dívat 24 hodin denně ![]()
krásné fotky holky..už se těším na pondělí,až uvidím taky ručičk a nožičky a ne jen fazolku:)
Hutnickou taky neznám.. já teď kvuli gyndaří přešla k pojištovně ministerstva vnitra, druhá největší..prý..
Holky a v čem jsou lepší jiné pojištovny?Já jsem u VZP.Sice mi nic nehradí,ale většina doktorů patří k VZP tak mám jistotu že mě ošetří poměrně všude:-)